bauca Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 :shocked!: :onfire: :mrgreen: bravoooooooo :roll: :oops: 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Čestitke za izpit, pa veliko užitkov v vožnji. Danes je vreme še tapravo :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 jaz pa čestitam še vsem ki jim je kaj za čestitat .... be happy !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Jst pravim isto k bauca :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Še dobro, da sem mimogrede pogledal sem noter. Sym čestitam za legalizacijo stanja :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Cestitkam tistim, ki jim je pred kratkim blo kej za cestitat.... Od zdej bom spet bolj azuren 8) :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Cestitkam tistim, ki jim je pred kratkim blo kej za cestitat.... Od zdej bom spet bolj azuren 8) :wink: :D kaj boš ? :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 kaj boš ? :shock: Azuren..... tko k Azurna obala..... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 kaj boš ? :shock: Azuren..... tko k Azurna obala..... :wink: Hvala za tvojo obrozlozitev, saj sem zaj še bol zmešana ..... AZURNA obala ?! Haaaaaaaaa ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Sanda7 :shocked!: :D Cestitke za 800 pa ne km ampak postov :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Lucky čestitam za novo mašinco. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 lucky sel med hooligane :mrgreen: ........ prava odlocitev. 8) cestitam. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Lucky! Velik srečno prevoženih km 8) SymRu! dobrodošel med legalnimi in upam da boš kamlu tud ti spodobno motoriziran! Se opravičujem za rahlo zamudo ampak sem bil zadnjih 5 dni namensko bolan :oops: :? :? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Lucky! Velik srečno prevoženih km 8) SymRu! dobrodošel med legalnimi in upam da boš kamlu tud ti spodobno motoriziran! Se opravičujem za rahlo zamudo ampak sem bil zadnjih 5 dni namensko bolan :oops: :? :? :roll: Me too! :cry: Lucky cestitkam 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Nekje prebral, da je Lucky postal bandit... cestitam! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Lucy :shocked!: :D Cestitke za :smilecolros: 800 postov :wink: 8) :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Lucky, iskrene čestitke za nov stroj 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Hi, hi, ha, ha, Dave the Wave že ve zakva :P :twisted: :wink: Ne kliči :twisted: , pride rad tudi sam od sebe :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Hi, hi, ha, ha, Dave the Wave že ve zakva :P :twisted: :wink: Ne kliči :twisted: , pride rad tudi sam od sebe :lol: :shock: :shock: :roll: :roll: :oops: :oops: :?: :?: :?: :?: :?: priznam, da mi je čist oblačno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Verjamem. DavetheWave si je samočestital za 400. post. To ni nič takega, vendar je zraven pripisal, da si čestita tudi zato, ker mu od teh 400 motoratorji nobenega nismo zbrisali. In me ja zagrabila tista, zlobna :twisted: :wink: :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Hi, hi, ha, ha, Dave the Wave že ve zakva :P :twisted: :wink: Ne kliči :twisted: , pride rad tudi sam od sebe :lol: Ponovno si cestitam za svoj 400. post, pa neum vec nic moderatorje zalil, pa priden bom in ubogal bom in boga bojec bom..... :oops: , ker sicer mi bo Brrrm :twisted: na kvadrat pokazal in vse skupaj zbrisal :roll: , pol pa bom moral vseh 400 kozlarij ponovno pisati :wink: lp DTW :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 bravooooooooooooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Lucy :shocked!: :D Cestitke za :smilecolros: 800 postov :wink: 8) :mrgreen: Hvala, hvala 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 uuuuuu 800 :shock: .... lepo .... čestitke .... :P :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Čestitke tut od mene :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave