klimbra Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 BLJAKKKKKKk Plastičar : Hehehe... klimbra, ti pa kar tiho bodi... ker si tudi sam postal napol plasticar.... :wink: Jap....napol.....pa še farbe je iste......pa ccm ma iste......khmmmmmm.....sam bl počas se bo pelu....hahahahaaaa :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Vsem, ki imate nove stroje, čestitke! :drinking: Za Gregsa sem prebral, kaj je nabavil. Kaj pa drugi srežneži - Klimbra, Climber,...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Gregs: »...Si mislil, da naju lahko veze sploh se kaj drugega kot CBR?!..« Mogoče prepričanje, način razmišljanja, kompatibilnost,... ampak CBR pa definitivno. Pravijo, da bo nad sredozemljem še nekaj časa dež, zato srečneži v dežne pa na pot, je škoda, da zavarovanje propada, če je že plačano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Čestitke,vsem srečnim lastnikom novih igračk. :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Jap....napol.....pa še farbe je iste......pa ccm ma iste......khmmmmmm.....sam bl počas se bo pelu....hahahahaaaa Lahko dodam samo se tole, da ima moj 15 konjicev vec in enega osla... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Se motorsvetovci na zimo na veliko opremljajo z novimi stroji. Ker smo ravno v prikladni temi, jim vsem skupaj čestitam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Pravijo, da bo nad sredozemljem še nekaj časa dež, zato srečneži v dežne pa na pot, je škoda, da zavarovanje propada, če je že plačano. Najhujse je to, da sem poleg novega motorja dobil poklonjeno tudi preizkusnjo za 3 dni, z AO plus... jaz pa sem od tega izkoristil samo tretjino... :cry: Dez je dobesedno odplaknil preostali dve tretjini.... tako da meni zavarovanje na Hondici ne propada... propada pa na GPZju... :cry: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Saj se mi je zdelo, da ima Climberjeva objava ost, ki leti na nekoga. No, maček s pohojenim repom je zamijavkal :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Gregs: »...Lahko dodam samo se tole, da ima moj 15 konjicev vec in enega osla...« Sopotnik ??? Pa, da mi ne bi odgovoril: »Da prisedi, prosim.« :evil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Jap....napol.....pa še farbe je iste......pa ccm ma iste......khmmmmmm.....sam bl počas se bo pelu....hahahahaaaa Lahko dodam samo se tole, da ima moj 15 konjicev vec in enega osla... :wink: :D Khmmmmmmmm.....rezime: Še ne dolgo tega....klimbra 50KM več kot gregsi......pa ga nikoli nisem gledal dlje kot 10 sekund v njegove rore. Sedaj........gregsi 15KM več kot Klimbra.....le kdaj te bom še utegnil videti......ko boš tankal?????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 cestitam vsem,ki so pravilno resili tisto "za pametne". 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Gregs: »...Lahko dodam samo se tole, da ima moj 15 konjicev vec in enega osla...« Sopotnik ??? Pa, da mi ne bi odgovoril: »Da prisedi, prosim.« :evil: :D hehehehe... ne, sem kar sebe mislil... sem toliko posten... Sicer pa: mi bo klimbra zihr tako rekel, ko bom naredil dim mimo njega... :wink: :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Saj se mi je zdelo, da ima Climberjeva objava ost, ki leti na nekoga. No, maček s pohojenim repom je zamijavkal :wink: :lol: Macek je hitro nazaj zobe pokazal.... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Klimbra: »...Sedaj........gregsi 15KM več kot Klimbra.....le kdaj te bom še utegnil videti......ko boš tankal??????...« Ko mu bo policaj izpolnjeval položnico. In takrat malo dlje, ker je črkovanje zamudno in službenega psa v tace zebe. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Klimbra: »...Sedaj........gregsi 15KM več kot Klimbra.....le kdaj te bom še utegnil videti......ko boš tankal??????...« Ko mu bo policaj izpolnjeval položnico. In takrat malo dlje, ker je črkovanje zamudno in službenega psa v tace zebe. :D :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Čestitam obema pa naj bo CBR deležna več pozornosti kot jo je imela kobilica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Ok jest bom pa sam seb za novga motorista (sina)čestitiv motor sm pa itak na pomlad nov kupu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 No, Gregs, šele zdele sm pogledu to temo, pa vidm, da ni nov samo avatarček! :shock: :shock: :shock: Kokr se spomnim, si rekel šele drugo leto za novo mopedino....Prehitevaš čas, čestitke, samo.....NI YAMAHA! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 No, Gregs, šele zdele sm pogledu to temo, pa vidm, da ni nov samo avatarček! :shock: :shock: :shock: Kokr se spomnim, si rekel šele drugo leto za novo mopedino....Prehitevaš čas, čestitke, samo.....NI YAMAHA! :twisted: Hehehe... eh, saj ves, kako smo vcasih govorili.... Tito-rakija, omladina-akcija.... :wink: :D .... no, ker je Tito umrl, rakije tako ali tako ne pijem, omladinec tudi nisem vec... mi je edino AKCIJA ostala... in sem hitro zavil v trgovino takoj, ko so finance to omogocile... :D Eh, na zalost Yamaha nima takega motorja, kot bi ga jaz zele... zmes sport in touringa s takimi lastnostmi.... prevec sport.... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Ok jest bom pa sam seb za novga motorista (sina)čestitiv motor sm pa itak na pomlad nov kupu BRAVO ATI tak se delaaaaaa!!!!!!!! :lol: 8) :wink: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 bravo atej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Jeee dejmo naši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 bravo atej? :shock: zakaj? ....bravo mama...... da ga prenasa :P :lol: zdaj bo mela pa dva.... :wink: cestitke. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Ok jest bom pa sam seb za novga motorista (sina)čestitiv motor sm pa itak na pomlad nov kupu :multi: :multi: :multi: :multi: ... čestitam blade 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Jaz bi pa čestital in se hkrati zahvalil Ice-u, za njegovo požrtvovalno delo s čiščenjem in urejanjem zarenih tem (gume, čelade ...) ... keep up good work !! :D 8) :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave