fifty Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Čestitam vsem, za debato o Milekovi 8) Čestitam tudi sebi, da vse to berem 8) 8) 8) A ti je bila žena, da jo imaš tako v čislih ? :twisted: :twisted: :?: Najprej čestitke RANU za pronicljivo razmišljanje :D ; potem pa še dvakrat čestitam sebi in sicer najprej da mi ni nikoli bila žena (Milekova namreč) in da o mojih ženah lahko govorimo v pretekliku (kot je RAN pravilno ugotovil) 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Čestitam Hitovcem za daleč najslabšo prireditev zadnjega časa. Sej to ni res, a se delajo norca iz folka al kaj? Take neumnosti še TV3 ne bi smela prenašati, če bi dala kaj nase. Največ kritik leti na voditeljski trio. Milekova še nekak suvereno obvlada svoje delo, čeprav je grda, ampak gorenjakova in tistile blondi sta mi šla pa tok na k..., da ni za povedat. se skupaj podprto s kiksi pri gladkem odvijanju predstave me je prepričalo, da Džurič naj lepo ostane v gledališču, kjer je doma, Hitovci pa naj se ne lotevajo projektov, katerim niso kos. Popolno podcenjevanje gledalcev in tudi izvjalcev z nesposobnim tonskim mojstrom. BLJAK! Ajde, vseeno čestitke k oblekcam, sem vsaj nekam lahko buljil in sanjal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Jst pa čestitam vsem za take in drugačne kritike Hitovega festivala :wink: A mi lohk zdej en pove kaj sploh to je... plizzzzzzz... :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Jst pa čestitam vsem za take in drugačne kritike Hitovega festivala :wink: A mi lohk zdej en pove kaj sploh to je... plizzzzzzz... :twisted: :twisted: men tud........o cemu vi to?? :oops: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 men tud........o cemu vi to?? :oops: :) ... o cestitanju vsem za take in drugacne kritike Hitovega festivala ... kapisch??? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
diablo666 Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Jst bi pa cestitu savincanom k so pripravli krasno pogostitev v odlicnem ambientu ......bravo savincani Zelocek je bil najmy namyyyyyy uni pes se pa bolj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Ja, hvala Savinjčani. Diablo666, Winny se ti zahvaljuje za nekaj urno čohanje. :wink: Pa Easy-u se tudi zahvaljuje za vse tiste koščke želodca.:wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Jst pa čestitam vsem za take in drugačne kritike Hitovega festivala :wink: A mi lohk zdej en pove kaj sploh to je... plizzzzzzz... :twisted: :twisted: En najbolj bednih glasbenih prireditev na slovenskem, ki se je zgodila v soboto v cankarjevem domu. Baje, da že ničkatera po vrsti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 En najbolj bednih glasbenih prireditev na slovenskem, ki se je zgodila v soboto v cankarjevem domu. Baje, da že ničkatera po vrsti. ... čestitam Lucky-ju za njegovo odkrito mnenje ... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Čestitam vsem motosvetovcem-muslimanom, ker se jim je danes začel Ramadan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 14, 2002 Deli Objavljeno November 14, 2002 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 15, 2002 Deli Objavljeno November 15, 2002 Uf, alla, jst pa sm že mislila, da si sama sebi čestitala za prvo samostojno vožnjo na srebrni puščici. No, ti pa jst. :popcorn: :angel: :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno November 15, 2002 Deli Objavljeno November 15, 2002 Cestitke Rocku za motor! Pa varno voznjo!!! :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno November 15, 2002 Deli Objavljeno November 15, 2002 ... čestitam sebi, ker sem po dolgem času spet pogledal v ta topic ... :oops: P.s.: ... predvidena življenjska doba tega posta je ca. 2 uri in 37 min ... me zanima, če bodo motoradirkatorji ukrepali ... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno November 15, 2002 Deli Objavljeno November 15, 2002 Koliko motorjev pa zdaj že imaš Rock? :shock: :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno November 24, 2002 Deli Objavljeno November 24, 2002 :o :o HANZI, a jaz to dobro vidim??? Nova funkcija?? Moderator??? :lol: :lol: :lol: :lol: Ja čestitam!!! :D :D :D lp DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 :o :o HANZI, a jaz to dobro vidim??? Nova funkcija?? Moderator??? :lol: :lol: :lol: :lol: Ja čestitam!!! :D :D :D lp DTW To ni nobena funkcija to je kar zajebana slabo plačana služba za katero sem se moral pošteno borit. :cry: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Dragemu Horjotu čestitam za nov avatar. Lahko poveš kaj več o tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Dragemu Horjotu čestitam za nov avatar. Lahko poveš kaj več o tem? Uspešen lovski weekend je za njim. :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Dragemu Horjotu čestitam za nov avatar. Lahko poveš kaj več o tem? Uspešen lovski weekend je za njim. :D :wink: Le da je bil tale vikend kakšnih 20 let nazaj. 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Dragemu Horjotu čestitam za nov avatar. Lahko poveš kaj več o tem? Uspešen lovski weekend je za njim. :D :wink: Le da je bil tale vikend kakšnih 20 let nazaj. 8) :lol: Mogoče pa je Orlico sfriziral v časovni stroj :? :) :D :lol: :lol: lp DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 26, 2002 Deli Objavljeno November 26, 2002 Dragemu Horjotu čestitam za nov avatar. Lahko poveš kaj več o tem? No, evo, ko bolj malo sem zahajam, pa še čestitke sfalim. :oops: :cry: Ja, takole je blo. Ena lepa nedelja, sva se zagledala, ljubezen na prvi pogled, fotoaparat, slikca za večni spomin, potem pa na delo. Miss Piggy je imela pač iti v krvavice, pečenice, šunko in ostale dobrote. Bila je njaaaammmiii, njjaaami. Nikoli je ne bom pozabil, ostaja večno v mojem spominu. Love for ever! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Aja, seveda, čas je bil pa tam nekje leta gospodovega 1980. Orlico v časovni stroj? Uaaau, ko bi le lahko to naredil. Grem koj v čas mostiščarjev Ostrorogega obiskat, pa skup na jago. :lol: :lol: LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 Se spodobi, da Fiftyju vrnem čestitke za novi avatar! Fifty, čestitam! Sem te takoj prepoznal. Kdaj si se slikal? Letos spomladi pred vročino? :wink: :lol: :lol: :lol: Ej, je blo fletn tiste cajte, a ne! LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 Se spodobi, da Fiftyju vrnem čestitke za novi avatar! Fifty, čestitam! Sem te takoj prepoznal. Kdaj si se slikal? Letos spomladi pred vročino? :wink: :lol: :lol: :lol: Ej, je blo fletn tiste cajte, a ne! LP HHV Hvala, hvala Horjo :!: Res je spomladanska fotka :wink: , ampak iz leta 1972. Those were the days :!: Predlagam uvedbo rubrike (ali pa okroglo mizo v nadaljevanjih) na to temo-samo za tiste nad 40 :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave