Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Čestitam vsem, ki odhajajo od jutri naprej pa vse do nedelje na smučanje :lol: :lol: :lol:

:? Ma ja no, sej greš naslednjič z mano 8) sej veš; tole je blo tko hitr... :lol: 8) Ti pa čestitam za vse sms, ki mi jih boš poslala :P :P :P

Objavljeno
Čestitam Aji ker je prodala motor. :D

Sebi tud čestitam, ker sem prodal motor.

8)

Čestitam vsem,ki po novem hodijo peš!!!!!!!!! :P

:? :? :? nisem še prodal in ne kupil, sem še res peš :cry: čestitam pa Klimbri za...moj nov motor :lol: :lol: :lol: 8) (če mi ga ne bo kdo spelou) :twisted:

Objavljeno
Jaz pa danes izkoriščam to temo, da čestitam vsem, ki nam je uspelo preživeti to zajebano leto, vsem, ki ste se kljub izgubam vrnili med nas in začeli z novim življenjem, vsem ki ste v tem letu naredili kaj lepega zase in za svoje bližnje in seveda tudi vsem, ki ste pomagali postaviti temelje za pomoč nam motoristom v naslednjih letih!

Novoletne čestitke vsem in LP,

Marijan Likar - HHV

Čestitam, Marjan Likar za tole najbolj resno čestitko, ampak - ne me basat,a se letos ne bomo več vidli :?: :?: :?:

Dare Ravnikar - fifty

Objavljeno

Čestitam sebi za tale plaz (zgoraj) :oops: :lol: Zdej me pa nekaj časa ne bo :? Tudi za to vam čestitam :lol: :lol: :lol: 8)

Objavljeno
Čestitam, Marjan Likar za tole najbolj resno čestitko, ampak - ne me basat,a se letos ne bomo več vidli :?: :?: :?:

Dare Ravnikar - fifty

Menda je šou za en mesec u hosto. Jagerska je pač težka.

Objavljeno

Dare Ravnikar - fifty

Al pa mogoče računa na partizansko penzijo, če bo u hosti padu ? :wink:

Objavljeno

Dare Ravnikar - fifty

Al pa mogoče računa na partizansko penzijo, če bo u hosti padu ? :wink:

Pa spomenico iz leta 41,pol pa borčevsko penzijo,pa dodatek na narodnega heroja............... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Objavljeno

ni blema - če prides v OLP do mene me pocukas za rokav in poves kdo si dobis za en pir ! 8)

samo da ne bo zdej 15 žensk z istim imenom :P

Objavljeno
ni blema - če prides v OLP do mene me pocukas za rokav in poves kdo si dobis za en pir ! 8)

samo da ne bo zdej 15 žensk z istim imenom :P

Jest tudi pivo :cry:

Objavljeno
ni blema - cˇe prides v OLP do mene me pocukas za rokav in poves kdo si dobis za en pir ! 8)

samo da ne bo zdej 15 zˇensk z istim imenom :P

No, prav...samo sem bolj sramezljive sorte :oops: ...pa se nikol nisem bla v OLP-ju. :oops: :wink:

Objavljeno

No, prav...samo sem bolj sramezljive sorte :oops: ...pa se nikol nisem bla v OLP-ju. :oops: :wink:

To je pa ena najboljsih sal, kar sem jih danes slisal.... :D :P :D

Objavljeno

Cestitam si, ker lahko spravim Gregsa v smeh, mogoce celo dobro voljo? :D 8) :wink:

Objavljeno

Vse je padlo v vodo, zato me danes ne bo v OLP :( :cry:

Zarja oljubo bom držal 8) - za pir dobiš, ampak šele drugo sredo ko bom pa res tam (upam)

LP

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Čestitam hodečemu D.J.ju, ker je iz nekakšnega 250 ccm motorciklčka disc jockey postal :lol: :wink:

Objavljeno

Sam sebi čestitam za to da mam končno to kar sem si želel :D 8)

Objavljeno

A to, da si se 51ke rešil? Je bila to tvoja letnica rojstva, ali trenutna starost :?: :wink: :lol:

Objavljeno

čestitam seveda brrrmu (in s tem nadaljujem čestitovalno sago), obrazložitev diskjockeja :lol: , preprosto- moje inicialke, v zunanji uporabi že 11 let

tisti 250motorciclič pa men verjem ni bil mačji kašelj :lol:

area, bravo za "odkrižanje" petdesetice+enke :D, čestitke

Objavljeno

Hm, samo DJ ima v podpisu že nekdo drug, ki ima izgleda enake inicialke... :idea: :?: :twisted: :wink:

Objavljeno

jap, sem že opazil : janezD je "nekdo drug"

ne spreglej pa dveh pikic (..)

sicer pa, si komu čestital ali samo post dodal :?: :twisted:

Objavljeno

Čestitam za zmedo...Sem komaj prepričal Johana, da se ne podpisuje več kot Suzuki, a zdaj naj pa še JanezD-ju težim? :twisted: :roll: :lol:

Objavljeno

no, je vsaj moj podpis bolj zeljnat :lol:

ni mu treba težit, lepo mu reci :D -ali lahko prosim..... :wink: spremeniš podpis v JD, ker si pač janezD

p.s. jaz sem DenisJ :D

čestitam za skrb :D

Objavljeno

jest pa cestitam vsem za vse... :roll:

Objavljeno
A to, da si se 51ke rešil? Je bila to tvoja letnica rojstva, ali trenutna starost :?: :wink: :lol:

Brrrrm glej, čisto preprosto je --> 51 je sestavljeno iz 5 in 1. Če ti dve cifri zamenjaš dobiš 15, če ju sešteješ pa dobiš 1+5 = 6 ...in če sešteješ 15 + 6 dobiš mojo starost = 21 Sicer s par napakami ampak vseeno sem prišo do pravega rezultata, pol pa pravijo da je potek važen :? :lol: Še kako vprašanje? :shock:

Objavljeno

Za sedaj brez dodatnih vprašanj, ker je vprašanje sploh, če bi znal tako vratolomijo s številkami še enkrat izpeljati. :wink: :P

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!