krava Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Aleluja! Po mučnem tedenskem neuspešnem iskanju nekaterih delov za hondo civic aerodeck l.00 se še obračam na vas dragi moji. Torej potrebujem; -haubo -hladilnik -vezno pločevino Če se komu sanja ali ima znance, ki bi se brez večjih težav dokopali do teh delov me naj kontaktira na PM ali 051 260 765. lepa hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Aleluja! Po mučnem tedenskem neuspešnem iskanju nekaterih delov za hondo civic aerodeck l.00 se še obračam na vas dragi moji. Torej potrebujem; -haubo -hladilnik -vezno pločevino Če se komu sanja ali ima znance, ki bi se brez večjih težav dokopali do teh delov me naj kontaktira na PM ali 051 260 765. lepa hvala ebay je zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Vem da je zakon,a le,če si 'pismeni'. V tem fohu sem pa jaz v temi. :naughty: Ps. mi kdo z 'licitira' zadevo? Nagrada zagotovljena! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 A-net ljubljana si poklical ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2009 (popravljeno) Ne,ne poznam. Sem poguglal in že kličem.Hvala. Popravljeno Julij 1, 2009. Popravil krava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2009 A-net ljubljana si poklical ? 100x hvala za ta info! Vse skupaj dobil za sitnih 290e! Je to sploh mogoče !?!? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 100x hvala za ta info! Vse skupaj dobil za sitnih 290e! Je to sploh mogoče !?!? :blink: ja A-net je zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2009 ja A-net je zakon Je zakon,ja,.. Ampak sedaj v mojem primeru nič več,kajti dobil sen napačne dele... Za karavan civic NE OBSTAJAJO aftermark deli.Nažalost. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se