Skoči na vsebino

Nova teorija zarote???


suzuki

Priporočene objave

Hola,

11/9 in svetovna gospodarska kriza sta zgolj mačji kašelj v primerjavi s temle:

Thursday, June 25, 2009 by: Barbara Minton, Natural Health Editor

Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

hecno da takale zadeva dogaja pa kao nihče nič ne ve - in to v času kislih kumaric, ko bi novinarji morali pograbit vsako zgodbico :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola,

evo, mamo zadevo tud v slovenščini - sicer bolj kilav prevod, linki na dokaze in obtožnice so samo v članku, ampak bistvo je tle:

Na internetu sem našel članek o ozadju prašičje in ptičje gripe. Gre za bioterorizem, ki ga je podprla Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), zanj pa so poleg WHO in OZN obtoženi akterji iz kemične industrije, Baxter in Novartis, s podporo cele vrste politikov, vključno z Barackom Obamo.

Če si nekoliko spremljal dogajanje predvsem z zadnjo, ptičjo gripo, ko so mediji objavljali nasprotujoče si podatke, potem ti je moralo biti jasno, da je vse skupaj inscenirano s ciljem ustvarjanja psihoze strahu. Pa vendar - povej kaj več o tem članku.

Avstrijsko-irska raziskovalna novinarka Jane Burgermeister, ki piše za revijo Nature, je na 69 straneh obtožnice razkrila, da se pripravlja eden največjih zločinov v zgodovini človeštva. Obtožnica na FBI je vložena proti WHO, Združenim narodom in vrsti visokih ameriških vladnih predstavnikov zaradi poskusa izvedbe masovnega poboja. Gre tudi za poskus uzakonitve nasilnega cepljenja, ki je bilo predvideno v ZDA. Družbi Baxter AG in Avir Green Hills Biotechnology iz Avstrije sta obtoženi proizvodnje kontaminiranega cepiva ptičje gripe. Z umetno povzročeno pandemijo gripe so se nadejali visokih profitov. Novinarka predstavlja dokaze o vključenosti mednarodnih bančnih krogov pod nadzorom ameriške banke zveznih rezerv (FED ), ZN in NATO. Obtožene družbe in ustanove so povezane z visokimi predstavniki ameriške vlade na čelu z Barackom Obamo, najmočnejšimi bančniki Davidom Rotschildom, Davidom Rockefellerjem, Georgom Sorosom, poleg je tudi avstrijski zunanji minister Alois Stoger. Namen genocida je z umetno pripravljenim cepivom ptičje gripe izvršiti masovni poboj Američanov, pri čemer sodelujeta farmacevtski družbi Baxter in Novartis.

Hmmm. Takšna obtožba je zelo problematična zadeva, saj imajo obtoženi na svoji strani vse instrumente pravosodja in pregona. Treba je imeti res trdne dokaze, da je česa takšnega lotiš...

Novinarka predstavlja dokaze, da je bilo minulo zimo s strani avstrijske podružnice Baxter brez potrebnih strogih varnostnih ukrepov 16 laboratorijem v štirih državah poslanih 72 kg patogenih virusov, ki sodijo med najbolj smrtonosne biološke snovi na Zemlji. Na češkem je bilo cepivo uporabljeno na laboratorijskih živalih, ki so do zadnje poginile. Takšna obravnava cepiva je bila uporabljena kot priložnost za sproščanje, kar bi omogočilo povzročitev pandemije.

Kako pa je s prašičjo gripo?

V zvezi s prašičjo gripo so isti krogi razširili vest, da gre za zelo nevarno gripo, čeprav ni nič nevarnejša od drugih vrst gripe ali prehlada, za alarm pandemije pa je odgovorna izključno WHO. Obenem so vsi primeri umrlih za to gripo nedokumentirani. Strah pred to gripo je uporabljen kot krinka, pod katero bi lahko pričeli z masovnim cepljenjem prebivalstva s cepivom, ki pa je razvito prav zato, da povzroči smrt. V gradivu so dokazi, da je Novartisovo cepivo proti ptičji gripi lani poleti ubilo 21 poljskih brezdomcev - očitno so bili poskusni zajčki. Iz obtožbe je razvidno tudi, da se hkrati odvija tudi priprava taborišč in mest za masovni pokop žrtev. V ozadju je mednarodna kriminalna združba, ki se skriva za ZN in WHO, njen cilj pa je zreducirati svetovno prebivalstvo za 5 milijard v naslednjih desetih letih. Z ustrahovanjem bi prisilili prebivalstvo, da se odreče svojih pravic, nasprotnike in okužene pa bi strpali v koncentracijska taborišča. S takšno redukcijo prebivalstva bi se brez težav dokopali do naravnih virov - vode in nafte. Z izločitvijo demokratičnih institucij ZDA bi lahko državo priključili novi Severno ameriški zvezi, ki bi bila pod popolnim nadzorom kriminalne združbe.

Slišati je prav grozljivo. A kot rečeno, vprašanje je, kakšni so dokazi...

Med dokazi so dokumenti, ki dokazujejo, da je bil virus prašičje gripe H5N1 umetno pripravljen v laboratoriju iz virusa španske gripe, ki je kosila leta 1918. Virus je bil namerno izpuščen v javnost v Mehiki. Obisk predsednika Obame je v povezavi s tem dogodkom. Obstajajo dokazila, da je Novartis uporabil vakcino kot biološko orožje in da je WHO aktivno vključena v ta program z namenom ustvarjanja pandemije. Zanimiva je izjava Dr. Jerry Tennant-a, da je k razmahu španske gripe konec 1918 obilno pripomogla masovna uporaba aspirina, ki niža telesno temperaturo in slabi imunski sistem. Podobno vlogo ima tudi Tamiflu, ki prav tako niža telesno temperaturo. Med dokazi so tudi dokumenti o vpletenosti Bilderbergerjev (sestanek v Atenah 14. do 17. maja 2009) in Iluminatov.

V zvezi z Bilderbergerji je jasno, da njihove načrte ubogljivo uresničuje kompleksna piramidna struktura različnih organizacij in društev, ki tudi poskrbijo za čiščenje zaprek. Bati se je, da z obtožbami ne bo mogoče prodreti, saj lahko še tako prepričljive dokaze preprosto razglasijo za ponarejene. Najpomembnejši učinek obtožbe je, da se svetovno javnost obvesti o zločinskih naklepih omenjene združbe in se spregleda njihovo dvolično politiko in zlorabo javnega zaupanja. Tisti, ki bodo poskrbeli za prave učinke, niso uradniki vladnih ustanov, ki imajo zvezane roke, temveč državljani - če se bodo uprli zločinskemu načrtu in cepljenju ter odrekli zaupanje oblastem.

Jane Burgermeister je najbolj zaskrbljena ker navkljub dejstvu, da je bila firma Baxter zasačena s krvavimi rokami, ta kljub temu nemoteno nadaljuje s pošiljkami "zdravila", ki naj bi ga spravilo na trg do julija letos.

Torej velja poskrbeti, da se informacija o zlonamerni okužbi preko cepiva čim hitreje razširi v javnost.

Šur. Preko alternativnih kanalov. Čeprav je bila tožba pripravljena desetega junija letos, ni bilo v medijih o tem zaslediti niti besedice.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:eek::eek::eek::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1: ...eni pa majo domišljijo.... :lol1::lol1:

zdej si grem pa za vsak slučaj, če je res, bunker kopat...... :krneki: :naughty: .pa skafander po meri si grem naročit... :alien1: .

dr.looney :alien1:

Popravljeno . Popravil dr.looney
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Če je tole res, potem sploh ne vem kaj si naj mislim. kot rasa smo slabši kot podgane in si ne zaslužimo obstoja. Enostavno ne morem verjeti, da bi se lahko kdo kaj takega spomnil. Res je virus čistejši od vsake vojne, a žal ne izbira žrtev. Razen če ima kdo cepivo..... Je pa zanimivo, če bi že kdo tako rad reduciral prebivalstvo, zakaj enostavno ne dajo kaj v hrano? Pri vseh E jih in konzervansih ki jih požremo....

al pa davek 500€ na drugega in vsakega nadaljnega otroka. Kot je blo neki cajta na kitajskem če se ne motim.... zadeva rešena v 30 do 50 letih. Res pa je z virusi zdeva rešena prej.....

Pa živi srečno v teh časih. Jebemomater. Na eni strani gospodarska kriza, na drugi država k vse pobere, na tretji vlada, ki nas samo jebe, pol še virusi... a ma sploh smisel? matr....

in čeprav se vsi zavedamo, da je to lahko res, ne bomo naredili nič. kot ne naredimo nič ko nam vlada viša vse mogoče stroške, draži bencin, nam počasi in zanesljivo zavija vrat....

res super.

ko bo pa potrklao na vrata, bo pa prepozno.... pa srečno

aja, verjetno sem spet črnogled, a ne?

Popravljeno . Popravil Miki Mauss
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1.dejstvo: planet je prenasičen.... 2.dejstvo: ljudje smo tisti, ki nas je preveč...3.dejstvo: sami smo si krivi... ampak problem nastane, če nekdo tretje dejstvo vzame tako resno, da ga hoče popraviti na način, da vpliva na drugo dejstvo.... v smislu, da cilj opravičuje sredstvo.. :unsure:

res upam, da se motim...da se motim, in da vsi ti izbruhi čudnih bolezni ala mišn inposilb vseeno ne sodijo v dejanja reševanja tretjega dejstva...

kaj me pa pri celi zadevi zelo moti pa je, da poročajo o okužbah in žrtvah pri ljudeh.... a je kdo kje zasledil, da je zbolel kak pujs? ali pa da je celo poginil?? jaz nisem.... če pa kdo je, pa naj mi prosim posta link do tega ali nekaj....ampak fotografije prašičev in vstavljeni kadri zdravih prašičev v posnetke-to ne šteje....in čeprav gre za žival, me jezi da je obtožena nečesa, kar očitno ni v povezavi z njo...

pri ptičji smo dejansko videli, kako ciljno deluje bolezen in jo upravičeno poimenovali ptičja gripa... normalno! saj pa je poginilo največ ptic....

ampak pri tej prašičji mi pa nekaj ni jasno- do zdaj za njo zbolevajo samo ljudje in umirajo tudi samo ljudje... a smo se pri poimenovanju bolezni zmotili in je to vseeno človeška gripa, ki je bolj nevarna od navane gripe? ali pa gre poimenovanje bolezni jemati v prenesenem pomenu? če pride mož konkretno pijan, ga žena tudi kdaj zmerja s prašičem.... ampak ne pozabimo, da zaradi tega še ni prašič...

v glavnem spet ena zgodba za bruhat....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1.dejstvo: planet je prenasičen.... 2.dejstvo: ljudje smo tisti, ki nas je preveč...3.dejstvo: sami smo si krivi...

s tem se ne morem strinjat.. planet ni prenasičen. 2 in 3 dejstvo še nekako sprejmem. Kako lahko rečeš, da je planet prenasičen? A morajo vsi živeti na kongresnem trgu/ v Berlinu/na Manhattnu? Si sploh predstavljaš nepregledne gozdove in ostalo pokrajino, kjer ni niti elektrike? Ne. Prostora je dovolj. Problem je v predatorstvu nekaterih, ki imajo preveč moči in ne izbirajo sredstev in načina, kako to svojo moč še povečati. Po eni strani nujno rabijo čimveč prebivalstva da jim lahko več poberejo, po drugi jih potem nenadoma začnejo motiti.

Tukaj nam manjka totalitarizem in rešpekt. Ne pa da vsak sam zase misli da je bog. Če bi kdo pomislil, da mu lahko nekdo drugi stopi na prste, bi bili ljudje previdnejši, sploh tisti ki mislijo da imajo moč. Danes te še vsak drug smrkavec pošlje v tri krasne, pa da to nebi storil nekdo, ki ima na računu nekaj milijard €$.... Vsekakor jim je to morda zabavna igrica....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1.dejstvo: planet je prenasičen.... 2.dejstvo: ljudje smo tisti, ki nas je preveč...3.dejstvo: sami smo si krivi... ampak problem nastane, če nekdo tretje dejstvo vzame tako resno, da ga hoče popraviti na način, da vpliva na drugo dejstvo.... v smislu, da cilj opravičuje sredstvo.. :unsure:

res upam, da se motim...da se motim, in da vsi ti izbruhi čudnih bolezni ala mišn inposilb vseeno ne sodijo v dejanja reševanja tretjega dejstva...

kaj me pa pri celi zadevi zelo moti pa je, da poročajo o okužbah in žrtvah pri ljudeh.... a je kdo kje zasledil, da je zbolel kak pujs? ali pa da je celo poginil?? jaz nisem.... če pa kdo je, pa naj mi prosim posta link do tega ali nekaj....ampak fotografije prašičev in vstavljeni kadri zdravih prašičev v posnetke-to ne šteje....in čeprav gre za žival, me jezi da je obtožena nečesa, kar očitno ni v povezavi z njo...

pri ptičji smo dejansko videli, kako ciljno deluje bolezen in jo upravičeno poimenovali ptičja gripa... normalno! saj pa je poginilo največ ptic....

ampak pri tej prašičji mi pa nekaj ni jasno- do zdaj za njo zbolevajo samo ljudje in umirajo tudi samo ljudje... a smo se pri poimenovanju bolezni zmotili in je to vseeno človeška gripa, ki je bolj nevarna od navane gripe? ali pa gre poimenovanje bolezni jemati v prenesenem pomenu? če pride mož konkretno pijan, ga žena tudi kdaj zmerja s prašičem.... ampak ne pozabimo, da zaradi tega še ni prašič...

v glavnem spet ena zgodba za bruhat....

Pujse prehitro pojemo.Ne samo ime so dali napačno.Ta gripa nima nobene veze z pujsi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da je za zgodba malo prenapihnjena.Čisto dovolj je že aids v revnih državah, ali bolezni ožilja in podobno.Res je bil tamiflu dobičkonosno zdravilo, pa bi z stališča velikih farmacij kar rad verjel, da je taka epidemija kar dobrodošla, je pa res problem da zafrkancija z virusi ni modra, saj ta hudič mutira.Kakor vem pa nekega splošnega zdravila ni.Da bi blo preveč ljudi pa tudi ne verjamem, pa tudi če, 1. virus ne izbira med mladimi in starimi, 2.države rabijo vojake in 3.globalno gospodarstvo potrošnike.Pa ne pozabit epidemij grip, kuge ki so pomorile na stitine miljonov ljudi leta nazaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pujse prehitro pojemo.Ne samo ime so dali napačno.Ta gripa nima nobene veze z pujsi.

to sploh ni res!

Swine influenza virus (SIV) is any strain of the influenza family of viruses that is endemic in pigs.[2] As of 2009, the known SIV strains include influenza C and the subtypes of influenza A known as H1N1, H1N2, H3N1, H3N2, and H2N3.

Swine influenza virus is common throughout pig populations worldwide. Transmission of the virus from pigs to humans is not common and does not always lead to human influenza, often resulting only in the production of antibodies in the blood.

If transmission does cause human influenza, it is called zoonotic swine flu. People with regular exposure to pigs are at increased risk of swine flu infection. The meat of an infected animal poses no risk of infection when properly cooked

@Buelina: prašičja gripa pač upraviči svoje ime, in tud prasci poginjajo za njo. ker je (bil) prenos žival-ćlovek do nedavnega zelo redek, to ni bil headline. Prav tako krepan prasec ni tako spektakularen kot so bili posnetki z BSE obolelih krav.

@MikiMaus: precej ljudi misli enako kot ti, da planet ni prenaseljen, in da je treba urediti čimveč gozdov.Mislim tudi, da se obdavčevanje na kitajskem ni kej preveč obneslo, še vedno jih je 2 mrd. po drugi strani se Evropa neusmiljeno stara. Izjema je turčija, kar je najbrž razlog da si jih nekateri želijo v EU

jaz sem v dilemi. Verjamem da je h1n1 od nekje zbežal. nisem pa prepričan, da je plasiran namensko. zdi se mi, da virus vseeno nima na voljo vse svetovne infrastrukture od WHO preko ZN in še Bilderbergerje povrh. Če bi virus res imel vse to na razpolago, bi se širil hitreje.

@zmilan: Tamiflu je produkt ene same fabrike, Roche, patent ni še javno dobro

Popravljeno . Popravil Cartman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za tamiflu vem, zdaj pa tudi drugi delajo na cepivu

Sanofi-Aventis, Novartis, Baxter, Schering-Plough's Nobilon, GlaxoSmithKline, Solvay, CSL and AstraZeneca's MedImmune are among those working on flu vaccines.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prašičja gripa je vrsta gripe, ki se razvije pri prašičih. Njeni simptomi so vročina, izguba telesne teže, izčrpanost, oteženo dihanje, kašljanje in izcedek iz oči in nosa. Značilno za bolezen je hitro razširjanje (v enem do treh dneh je okužena celotna čreda), po tednu dni pa izgine tako hitro kot se je pojavila.[1]

Primeri prenosa s prašiča na človeka so zelo redki in od sredine 20. stoletja je poznanih manj kot 50 takih primerov, predvsem pri ljudeh, ki so zelo izpostavljeni - rejcih, delavcih v hlevih ipd. Spomladi leta 2009 pa se je nov podtip virusa prašičje gripe, poimenovan H1N1, prenesel na človeka in se pričel hitro razširjati med ljudmi, kar pripisujejo zaenkrat še neznani mutaciji.[2] Ta sev je kasneje dobil ime nova gripa. Zaradi hitrega širjenja nove gripe, ki se je po do zdaj znanih podatkih pričelo v Mehiki, je Svetovna zdravstvena organizacija junija 2009 uradno razglasila, da gre po njenih kriterijih za pandemijo.[3]

Ja maš prov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..... Namen genocida je z umetno pripravljenim cepivom ptičje gripe izvršiti masovni poboj Američanov, pri čemer sodelujeta farmacevtski družbi Baxter in Novartis......

južnih ali severnih ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in čeprav se vsi zavedamo, da je to lahko res, ne bomo naredili nič. kot ne naredimo nič ko nam vlada viša vse mogoče stroške, draži bencin, nam počasi in zanesljivo zavija vrat.... res super.

Mimogrede - a kdaj ni bilo tako?

...

pri ptičji smo dejansko videli, kako ciljno deluje bolezen in jo upravičeno poimenovali ptičja gripa... normalno! saj pa je poginilo največ ptic....

ampak pri tej prašičji mi pa nekaj ni jasno- do zdaj za njo zbolevajo samo ljudje in umirajo tudi samo ljudje... a smo se pri poimenovanju bolezni zmotili in je to vseeno človeška gripa, ki je bolj nevarna od navane gripe? ali pa gre poimenovanje bolezni jemati v prenesenem pomenu? če pride mož konkretno pijan, ga žena tudi kdaj zmerja s prašičem.... ampak ne pozabimo, da zaradi tega še ni prašič...

Saj se ji ne reče več 'prašičja', ampak 'nova gripa'. Đabe se torej sekiraš, vsaj glede tega ...

@MikiMaus: precej ljudi misli enako kot ti, da planet ni prenaseljen, in da je treba urediti čimveč gozdov.Mislim tudi, da se obdavčevanje na kitajskem ni kej preveč obneslo, še vedno jih je 2 mrd. po drugi strani se Evropa neusmiljeno stara. Izjema je turčija, kar je najbrž razlog da si jih nekateri želijo v EU

Kitajcev v letu 2009 --> cirka 1,346,227,885 (2009). :-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...

Med fikcijo in realnostjo

Dnevnikov objektiv - sobota, 08.08.2009 Tekst: Aleš Kocjan

Sezona gripe je pred nami. Katera izmed različic nas bo pestila letos in katera cepiva nam bodo priporočili oziroma predpisali? Se spomnite preplaha ob prašičji gripi leta 1976? To je bilo leto, ko nam je ameriška vlada rekla, da se prašičja gripa lahko spremeni v ubijalko, ki lahko pokosi nič manj kot vso državo. V Washingtonu so se odločili cepiti se morajo vsi ameriški moški, ženske in otroci, da bi preprečili okužbo celotnega naroda, pandemijo."

O peklenskem načrtu naj bi razpravljali na letošnjem sestanku skupine Bilderberg v Grčiji. V eni izmed tajnih združb, katere člani so najplemenitejši, najbogatejši in najvplivnejši ljudje na svetu. Program depopulacije planeta naj bi med njihovimi cilji užival visoko prioriteto. (Foto: Bojan Velikonja)

Čeprav je besedilo transkripcija oddaje 60 minut ameriške televizije CBS iz leta 1979, popolnoma ustreza kot uvod v razmislek o trenutnem dogajanju.

Spektakelska privlačnost

Nalezljive bolezni so usodno privlačna, na kožo notranje narave medijev pisana tema, ki kar kliče po kulturi spektakla. Ko mediji obravnavajo potencialno usodna vprašanja za preživetje posameznika, je velika pozornost občinstva zagotovljena. Vloga medijev pri obravnavi nove gripe, njenega ozadja in morebitnih posledic lahko bistveno vpliva na dobrobit prebivalstva. Toda veliki svetovni mediji so - to ni več nobena skrivnost - poslanstvo služenja javnosti odrinili na stranski tir. Vrhovna maksima njihovega poslovanja je zgolj in le še dobiček. Lastništvo velikih medijev se za nameček velikokrat pokriva z naložbami v drugih gospodarskih panogah, s katerimi so povezani tudi mnogi interesi politike in države. Da jih isti mediji ne bi - pa čeprav zgolj med vrsticami - nekritično promovirali zavoljo dobička, je sprto z osnovno logiko kapitala.

Razglasitev pandemije nove gripe je časovno tempirana, pravi bivši profesor ekonomije na univerzi v Ottawi in vodja Centra za raziskovanje globalizacije dr. Michael Chossudovsky: "Vojne brez meja, velika depresija, koncentracija bogastva v rokah peščice kot posledica prestrukturiranja globalnega finančnega sistema... Dejanski vzroki in posledice svetovnega gospodarskega in družbenega kolapsa ostajajo neimenovani. Realnost je postavljena na glavo. Resnična kriza mora ostati zatemnjena s pomočjo širjenja političnih laži in dezinformacij medijev." Na nekem drugem mestu si postavi retorično vprašanje: "Na kakšen način odvrniti pozornost javnosti od resničnih vzrokov krize?"

Z umetnim ustvarjanjem razpoloženja strahu, z zastraševanjem, ki bo oslabilo ter ohromilo organizirano nasprotovanje vzpostavljenemu gospodarskemu in političnemu redu. Resnični vzrok konflikta na Bližnjem vzhodu in v osrednji Aziji - nadzor nad največjimi svetovnimi zalogami nafte in zemeljskega plina - je pred javnostjo zakrit z "vojno proti terorizmu". Napihovanje pandemije igra podobno politično vlogo, ki pači resnične vzroke v tem primeru gospodarske krize. Vloga velikih svetovnih, tako imenovanih korporativnih medijev, ki so eden izmed stebrov globalnega kapitalističnega sistema, je prispevek k ohranitvi obstoječih družbenih razmerij. Napihovanje grožnje bližajoče se pandemije je ena izmed metod preusmerjanja pozornosti od resničnih težav, ki najedajo človeštvo. Denimo nepravičnega ustroja družbe, ki s programiranim bogatenjem manjšine poglablja razlike in ustvarja napetosti med svetovnim prebivalstvom.

Preden se prepustimo slepi veri v globalno pandemično histerijo, bi veljalo razmisliti o povezanosti medijev ter državnih in mednarodnih zdravstvenih inštitucij s farmacevtsko industrijo. Slednja si seveda od prodaje zdravil in cepiv proti novi gripi obeta milijardne dobičke.

Profesor Chossudovsky postreže s konkretno analizo napihovanja pandemije v primeru javne ustanove, ki bi ji človeštvo brez pomislekov, že po definiciji moralo zaupati. Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je na začudenje dobršnega dela znanstvene javnosti pred časom spremenila kriterije, ki določajo vsebino pojma pandemija. Prej je bil zlovešči označevalec rezerviran le za bolezni z visoko stopnjo umrljivosti, po novem velja tudi za gripo.

"Obstaja zadostno število dokazov, ki so dokumentirani v mnogih poročilih," nadaljuje profesor Chossudovsky, "da temelji pandemija šeste stopnje, ki jo je pred kratkim razglasila WHO, na ponarejenih dokazih in manipulaciji podatkov o smrtnosti in obolevnosti kot posledicah okužbe z virusom nove gripe."

Običajna gripa kot nova gripa

O "hrepenenju po pandemiji" in "norem" vedenju WHO, zdravstvenih ustanov, virologov in farmacevtske industrije je za slovensko javnost spregovoril tudi epidemiolog dr. Tom Jefferson, član neprofitne zveze strokovnjakov Cochrane Collaboration, ki kritično analizira objavljene izsledke raziskav o novi gripi (intervju z njim je bil objavljen v reviji Der Spiegel).

To, kar počne WHO, je rutinska rekategorizacija številnih primerov običajne gripe kot nove gripe, ki jo povzroča virus H1N1, pravi professor Chossudovsky. Nova gripa ima namreč enake simptome kot sezonska oblika te pogoste bolezni. WHO pravi, da je na ravni posameznih držav laboratorijsko testiranje večinoma odsotno, hkrati pa poudarja, da tega pri zbiranju podatkov za napovedi, kako se bo širila nova gripa, ni treba upoštevati. WHO prikazuje v svojih tabelah "laboratorijsko potrjene rezultate", čeprav naj bi obenem priznavala, da ugotovljeni primeri ne temeljijo na laboratorijskih izvidih.

WHO naj bi napovedala možnost pandemije kolosalnih razsežnosti na osnovi lažnih podatkov ter z mehansko ekstrapolacijo trendov širitve povsem drugega virusa, tistega iz leta 1976. Po trditvah WHO naj bi v naslednjih dveh letih obstajala velika verjetnost okužbe dveh milijard ljudi, kar je skoraj tretjina svetovne populacije.

Sedmega julija se je WHO srečala s predstavniki farmacevtskih gigantov Baxter, Novartis in Sanofi na sestanku za zaprtimi vrati, na katerem so oblikovali priporočila za obvezno cepljenje proti novi gripi v ZDA, Evropi in drugod po svetu. Prošnja Centra za raziskovanje globalizacije po objavi tonskega zapisa sestanka, na katerem se je odločalo o morebitni usodi milijard, je bila zavrnjena.

Priporočila WHO so po mednarodnih predpisih zavezujoča za vseh 194 držav podpisnic mednarodnih zdravstvenih deklaracij, med katerimi je tudi Slovenija.

Agencija Reuters je 16. julija poročala o podpisu pogodb med farmacevtskimi giganti in vladami 50 držav o dobavi cepiva, ki ga priporoča WHO. Prodanih naj bi bilo 4,9 milijarde odmerkov cepiva proti novi gripi, kar bo v enem letu ustvarilo promet v višini 400 milijard dolarjev. Gospodarska kriza očitno ne vpliva na mednarodne farmacevtske gigante, ki bodo s prodajo cepiv zabeležili izjemne poslovne rezultate.

Korak naprej: obvezno cepljenje

Stopnjevanje pandemije bi lahko za seboj potegnilo tudi občutne politične posledice. Profesor Chossudovsky opozarja, da služi napoved pandemije militarizaciji javnega zdravstva v ZDA. Skrb za javno zdravje je lahko podlaga za razglasitev izrednih razmer. Zakonodaja v ZDA naj bi v primeru katastrofe predpisovala ukinitev ustave in uvedbo vojaških sodišč. V pomoč obveznemu cepljenju populacije naj bi se pripravljala mobilizacija vojske.

Kaj se potem zgodi z oporečniki? V domišljijo se nehote prikradejo raznorazni filmski prizori... Kaj ni pandemija (kot vsako "izredno stanje") idealen kontekst za razvoj vsakršnih oblik totalitarizmov? Po poročilih alternativnih medijev so v ZDA že pripravljena množična grobišča s skupinskimi plastičnimi krstami za žrtve pandemije in "koncentracijska" taborišča, kjer bodo v karanteni nameščeni uporniki. Kakšni so načrti Evrope? Katera stopnja pandemije povzroči izgubo državne suverenosti? Prihod vojakov? Naših? Natovih? Čigavih?

Vsesplošna povezanost

V Sloveniji smo že imeli nekaj žolčnih razprav o škodi in koristnosti cepljenj. Po naravnem redu stvari zdravniki pač priporočajo cepljenja, farmacevtske družbe pa cepiva izdelujejo in od njih žanjejo dobiček. Javna skrivnost je obstoj dobičkonosnih razmerij med zdravniki in farmacevtskimi podjetji, ki mejijo že na korupcijo.

Britanski mediji so na primer poročali o članu sveta SAGE, ki predpisuje državne ukrepe ob razvoju pandemije, hkrati pa sedi v upravi farmacevtskega giganta Glaxo, Smith&Kline. Sir Roy Anderson od korporacije, ki je z britansko vlado podpisala pogodbo o dobavi več milijonov odmerkov cepiva proti novi gripi, prejema letno plačo v višini 116.000 funtov.

V reviji Rolling Stone je Robert F. Kennedy jr. objavil odmeven članek z naslovom Cepljenje: smrtonosna imunost, v katerem je pokazal na konflikt interesov med farmacevtskimi giganti in državnimi agencijami za zdravje. Nekritične študije za potrebe javnega zdravstva naj bi zanemarile učinek enega izmed konzervansov v cepivih, ki vsebuje živo srebro. Posledica naj bi bili številni primeri avtizma pri otrocih.

V ZDA obstaja močno gibanje nasprotnikov obveznega cepljenja otrok. Odvetnik Alan G. Philips je prvak boja proti zakonodaji, ki predpisuje obvezna cepljenja, in njegovi zaključki so sledeči: "Cepiva niso povsem varna, saj povzročajo veliko število hudih reakcij, trajno invalidnost in celo smrt, predvsem pa ogromne javne stroške. Cepiva tudi niso visoko učinkovita, pač pa so nezanesljiv in relativno nevaren način zaščite pred boleznimi. Ni dokazov, ki bi potrjevali učinek cepljenj na upad nalezljivih bolezni, kot je to mogoče trditi za ukrepe pri higieni in prehrani. Mnogo 'svetih resnic' o cepivih se je v preteklosti že izkazalo za lažne. Kaj bodo pokazale raziskave naslednjih generacij?

Dolgoročne posledice cepiv se za zdaj večinoma spregledujejo, čeprav raziskave že kažejo v smer razvoja različnih avtoimunskih bolezni. Cepiva ne pomenijo zaščite, pač pa so največkrat namenjena profitu in drugim malopridnim ciljem..."

Zadnji ali pravi korak: teorija zarote?

Ameriški farmacevtski gigant Baxter je aprila letos iz svojega raziskovalnega centra v Avstriji v šestnajst laboratorijev v štirih državah - med njimi naj bi bila tudi Slovenija (!) - poslal 72 kilogramov snovi za proizvodnjo cepiva proti gripi, ki je vsebovala živ, smrtonosni virus ptičje gripe H5N1. Po naključju ga je odkril laboratorijski tehnik na Češkem. Če ne bi opazili njegove prisotnosti v cepivu, bi se lahko zgodila pandemija pogubnih razsežnosti.

Novinarka irsko-avstrijskega rodu Jane Burgermeister, ki piše za revijo Nature, Guardian in zdravstveno rubriko Reutersa, je prepričana, da ni šlo za "pomoto" oziroma "naključje". Virus H5N1 je namreč uvrščen med biološko orožje, za katero veljajo najstrožji varnostni predpisi, zato je malomarno ravnanje z njim najmanj nenavadna zgodba. Zato je Burgermeisterjeva proti Baxterju še isti mesec vložila tožbo na pristojnem sodišču v Avstriji. Zaradi domnevnega prikrivanja dokazov je tožila tudi avstrijskega kanclerja Wernerja Feymana in zdravstvenega ministra Aloisa Stoegerja. Ker je smrtonostni virus Baxterju priskrbela WHO, je raziskovala naprej, kar naj bi jo privedlo do razkritja apokaliptičnih razsežnosti.

Epidemija nove gripe je bila povzročena umetno in je namenjena drastičnemu zmanjšanju svetovne populacije. Za njo stoji mednarodna kriminalna združba, ki je infiltrirana v vrhove ameriške vlade. Po besedah Burgermeisterjeve se pandemija nove gripe lahko razširi le s pomočjo okuženega cepiva, ker naj virus drugače ne bi mogel doseči zadostne stopnje nalezljivosti. Burgermeistrova naj bi poskusila vse, da bi javnost obvestila o zaroti ter ljudi posvarila pred cepljenjem, obrnila se je tako na medije kot tožilstvo, toda na koncu ji ni preostalo drugega, kot da vloži zasebno tožbo pri FBI na ameriškem veleposlaništvu na Dunaju. Tožila je WHO, visoke uradnike OZN, predsednika ZDA Baracka Obamo in druge člane ameriške administracije ter vrsto najvplivnejših bankirjev, ki naj bi bili lastniki farmacevtskih gigantov in hkrati donatorji WHO. O peklenskem načrtu naj bi razpravljali na letošnjem sestanku skupine Bilderberg v Grčiji. V eni izmed tajnih združb, katere člani so najplemenitejši, najbogatejši in najvplivnejši ljudje na svetu. Program depopulacije planeta naj bi med njihovimi cilji užival visoko prioriteto.

Med fikcijo in realnostjo

Tožbo Burgermeisterjeve je podprla kanadska zdravnica Ghislaine Lanctot, avtorica knjige Zdravniška mafija, v kateri obravnava neučinkovitost in nevarnost cepiv ter hipokrizijo zdravniškega ceha. Pod vladnim žigom odobritve cepiv naj bi se nasploh skrivali globoki vojaški, politični in industrijski interesi.

Primer Burgermeister kliče vsaj k poostritvi nadzora pri prenašanju snovi z visoko stopnjo nevarnosti ob izpustu v okolje, če že ne k samoumevni sprožitvi kazenskih postopkov pristojnih organov ob resnih grožnjah za zdravje prebivalstva zaradi malomarnega ravnanja gospodarskih družb.

Zanimiva podrobnost pri izdelavi cepiva proti novi gripi je, da ga je družba Baxter patentirala že leto pred prvim ugotovljenim primerom okužbe z novim virusom. Za učinkovito klinično testiranje novega cepiva naj bi bilo na voljo občutno premalo časa, vsebovalo pa bo verjetno tudi visoko toksična aditiva aluminijev hidroksid in squalen... Toda ni razloga za preplah. Cepivo bo po zagotovilih strokovnjakov popolnoma varno! Kar ni povsem jasno, je le, zakaj je ministrica ZDA za zdravje Kathlen Sebelius, domnevno članica skupine Bilderberg - tudi ona je na seznamu obtoženih v primeru Burgermeister - podpisala dekret, ki zagotavlja popolno imuniteto vsem proizvajalcem cepiva proti novi gripi pred ameriškimi sodišči.

Za konec se posvetimo še sporočilu iz nadaljevanja oddaje CBS, tri leta po napovedani epidemiji prašičje gripe v ZDA leta 1976: "Res, 46 milijonov med nami je ubogljivo vzelo cepivo, zdaj pa štiri tisoč Američanov od strička Sama terja odškodnino zaradi tega, kar se je zgodilo po cepljenju. Največje število tožb - kar dve tretjini - se nanaša na nevrološke okvare, celo smrt, ki naj bi jo povzročilo cepivo proti gripi."

Virus prašičje gripe je "ušel" iz vojaškega oporišča Fort Dix, so priznale ameriške oblasti, toda napovedi epidemije se niso uresničile. Gripa se ni nikoli materializirala. Kot stranski učinek cepljenja se je pojavil Gullian-Barrov sindrom, vnetje živčevja, ki povzroča paralizo. Osramočena ameriška vlada je prizadetim morala izplačati odškodnino.

Omenjena oddaja je bila predvajana samo enkrat, potem pa je za vekomaj izginila s televizijskih zaslonov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Odličen intervju s strokovnjakom mikrobiologom je objavljen tudi v časniku MLADINA, ki je izšel prejšnji teden, 9. avgusta.

Pravi, da pri tej gripi umrejo najbolj zdravi in mladi, ker se njihov imunski sistem nenormalno močno odzove in tako se utopijo/zadušijo v lastni septični tekočini v pljučih ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še opomba: tale Daily Mail je še mal hujša reč, kokr so Slovenske Novice ali pa Požar Report ...

Pa še strokovno mnenje o cajtengu (by www.mediauk.com):

"The Daily Mail has a staunch right-wing agenda, and is lampooned by some for their over alarmist headlines, particularly about political asylum seekers, house prices and "things that give you cancer" - in 2009, the Daily Mail claimed in the same month that coffee would "give you cancer", as well as "cure you from cancer" in different stories. However, its formula, said by former owner Lord Northcliffe to give his readers a 'daily hate', has made the Daily Mail one of the most popular newspapers in the UK."

Kompakten prevod - desničarski, napihujejo in zganjajo kraval, operirajo z velikimi naslovi in so sposobni znotraj istega časopisa objaviti en članek o tem, da kava povzroča raka, in drugega o tem, da kava zdravi raka ... :-) Lastnik pa je nekoč rekel, da Daily Mail mora dati bralcem dnevno 'sovraštvo' ...

Tko da ... ni treba vsazga šrota za zganjanje panike uporabljat :-)

Popravljeno . Popravil mashina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 5 tedne pozneje...

dj nehi strašit.. si bodo šli ldje kr sami žile rezat, da naujo umrl v največjih mukah smrtnonosnih virusov :krneki:

js sm se že sprasku do krvi (ud kumarja)... že žilo vidm.. sam vn potegnem in pregriznem :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vse je lepo in prav z opozarjanjem, sam da se pa tak šov dela iz tega je pa res mal preveč :evilgrin: kihneš al pa posmrkaš med ljudmi pa se že pripravljajo na kamenjanje :unsure:

zanimivo recimo kako letos ni niti besedice o ptičji gripi, ki je lansko leto bila sovražnik št. 1 za človeštvo... so jo mogoče uničili :? priči ne zbolevajo več :hmm:

nekaj mi pravi, da bodo naslednje leto zlate ribice dobile gripo... akvaristi pazite se :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!