Sky Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 (popravljeno) A mogoče kdo ve kje se dajo kupit naramnice (hozentregerji, TREGERI)??? Mislim pa tiste ki imajo sponke in se lahko namontirajo na vsake hlače ali kratke hlače Odgovor je spodaj....če vam nekaj na glavo pade: | V JA MATERVOLA, SEM TOK SUH DA MI VEČ NOBEN PAS HLAČ NE DRŽI Popravljeno Julij 9, 2009. Popravil Sky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 JA MATERVOLA, SEM TOK SUH DA MI VEČ NOBEN PAS HLAČ NE DRŽI Pol jih pa s špago zvež . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pavelr Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 A mogoče kdo ve kje se dajo kupit naramnice (hozentregerji, TREGERI)??? Mislim pa tiste ki imajo sponke in se lahko namontirajo na vsake hlače ali kratke hlače Odgovor je spodaj....če vam nekaj na glavo pade: | V JA MATERVOLA, SEM TOK SUH DA MI VEČ NOBEN PAS HLAČ NE DRŽI http://www.trgovina-ambient.com/trgovina/m...atki/pasovi/231 Google je vseved. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 http://www.trgovina-ambient.com/trgovina/m...atki/pasovi/231 Google je vseved. :yes: zdej ne vem....nisem ženskega spola....sam gej pa tut nebi rad izpadu hahahahahahahahahaha Hvala za trud vseeno iščem take čist "simple" mater googlam k budala pa nikjer neč pametnga....bo treba mal po BTCju prašat Če ma še kdo kakšne info....naj kar napiše....bom vesel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 ka pa pas dat skrajšat oz. nardit dodatne luknje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 v louisu v grazu jih imajo..... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Evo tle maš nekej: http://www.taurus.si/index.php?menu_item=n...mp;menu_level=3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 SVAKA ČAST BENNY NAJLEPŠA TI HVALA pivo častim ko bo motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 hahaa kera tema crnogorac.. :grrr svaka ti čast majstore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 hahaa kera tema crnogorac.. :grrr svaka ti čast majstore hozentregerji trgajo jajca kva je crnogorče kje si ti jebote????? pazi da se ti status ne ukine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se