dalibor2b Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Pozdravljeni, imam zgoraj omenjeni motor ima prevoženih 28k km, sem lastnik že 4 meseca, potreboval bi konkretno mnenje od kakšnega strokovnjaka zakaj motor ne gre nikamor. Motor gre po ravnem drugače 60km/ v hrib ga zmanjka ne gre več kot 20km/h če pa je že večji hrib pa ga že zaduši klenec, z mesta v hribu ne potegne. tk da imam en velik fuk z tem skuterjem. Verjetno pod deklcom je vse narobe jermen, valjčki, sklopka , povratna nevem kaj bi bilo u pi...... Drugače sem iz velenja je kdo blizu mene??? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojcek5 Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 a maš vse blokade uzuni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Valjčki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dalibor2b Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 a maš vse blokade uzuni? ja blokade so zunaj, fora je v tem da sem nekaj prčkal in vse zajebal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dalibor2b Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Valjčki. sam katere, nevem a je mogoče problem v jermenu da ni predolg ali pa da ni raztegnjen??? pomagaj sezona je tukaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 sam katere, nevem a je mogoče problem v jermenu da ni predolg ali pa da ni raztegnjen??? pomagaj sezona je tukaj Če maš ostale dele vse org noter daj valjčke kot so org noter druge, torej 6,5g. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dalibor2b Objavljeno Julij 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2009 ZDRAVO FANTJE, rešil sem vse težave, vgradil sem 70cc kit razlika je očitna gate trga!!! vsem priporočam 70cc imam orginalen izpuh in vplinjač!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Če imaš 70ccm kit potem menjaj še izpuh in frgazer dej 17,5. Ker pol bo še bolj "gate trgal" .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dalibor2b Objavljeno Julij 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Če imaš 70ccm kit potem menjaj še izpuh in frgazer dej 17,5. Ker pol bo še bolj "gate trgal" .) Zaenkrat te moje frende ko imamo skuterje, nesem vse tk, da za enkrat je ql. takoj ko vidim koga da neki roke šmira, bododal frgazer 17.5 in auspuh..... Upam da bo zdržal še to poletja kar je ostalo??? lp fantje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Zaenkrat te moje frende ko imamo skuterje, nesem vse tk, da za enkrat je ql. takoj ko vidim koga da neki roke šmira, bododal frgazer 17.5 in auspuh..... Upam da bo zdržal še to poletja kar je ostalo??? lp fantje Najbrž bo, odvisno kak kit sploh maš noter. Sam bi rajš menju izpuh in vplinjač. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se