Skoči na vsebino

radar detektor

Priporočene objave

Objavljeno
2 minutes ago, thumper said:

to je pred rondojem ane..sam kdaj so pa vlak speljali tam?

Ja, tam je

Objavljeno
Pravkar, Erikcslo pravi:

Ja, tam je

vlak? od kdaj??

Objavljeno

Vlak Parencana je spodaj peljal . je peš pot in kolesarska skozi tunel iz Izole v Strunjan

Objavljeno
pred 18 minutami, Erikcslo pravi:

Vlak Parencana je spodaj peljal . je peš pot in kolesarska skozi tunel iz Izole v Strunjan

Tunel? A ni iz Strunjana v Portorož???

Objavljeno
1 minute ago, hajamoto said:

Tunel? A ni iz Strunjana v Portorož???

2 tunela

Objavljeno

Radar je na koncu Izolske obvoznice iz smeri Kopra proti Strunjanu. Na koncu, ko sr pelješ mimo črpalke na desni strani proti Strunjanu se cesta malo dvigne in na desni je radar na metalnem kandelabru.

Objavljeno
pred 23 urami, Erikcslo pravi:

Konec izolske obvoznice smer Portorož

235304992_10220655639405889_8393554969047136853_n.thumb.jpg.99c46047f4b006c09c269e5038fb2eeb.jpg

Nekdo te je nahecal ?

Gre za števec prometa653124852_Screenshot_2021-08-11-12-38-46-252_com.android.chrome2.thumb.jpg.4b09d34cc38dce6affe0baebeaabaaac.jpg

Objavljeno
1 hour ago, Erikcslo said:

Upam da res!

saj veš, tvoji viri informacij ...... ?

Objavljeno

Se mi pa res smilite ti in tebi podobni, nič pozitivnega, nič na meji vprašljivega samo absolutna vsebina. Bogi revček, poglej se v ogledalo in si reci na ves glas WTF!

Objavljeno
2 hours ago, Erikcslo said:

Se mi pa res smilite ti in tebi podobni, nič pozitivnega, nič na meji vprašljivega samo absolutna vsebina. Bogi revček, poglej se v ogledalo in si reci na ves glas WTF!

evo, sem: WTF

0*GVCQGqbWYQ3Nm_0c.

Lep sem!

Objavljeno
pred 21 urami, Erikcslo pravi:

a to je "bil spodaj vlak" zgoraj pa lučke ..

Objavljeno
33 minutes ago, nejc74 said:

evo, sem: WTF

0*GVCQGqbWYQ3Nm_0c.

Lep sem!

Smisel za humor je dobra stvar!

Objavljeno
pred 36 minutami, Erikcslo pravi:

ja pozna..samo mi ni jasno ker omejenc je postavil na vrhu lučke za prehod železniške proge ..pa še brez andrejevega križa..

Objavljeno
5 minutes ago, thumper said:

ja pozna..samo mi ni jasno ker omejenc je postavil na vrhu lučke za prehod železniške proge ..pa še brez andrejevega križa..

To pa res, ko se s kolesom peljem vedno probam z zvokom opozorit "ču-ču-ču-ču-ču....

Objavljeno

no, zdej se pa vrnite na naslov teme..mogoče ne bi škodilo prebrat čemu je sploh namenjena

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

ma..naslov ni kje so radarji. pliiis

• 4 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!