Erikcslo Objavljeno Avgust 10, 2021 Deli Objavljeno Avgust 10, 2021 2 minutes ago, thumper said: to je pred rondojem ane..sam kdaj so pa vlak speljali tam? Ja, tam je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 10, 2021 Deli Objavljeno Avgust 10, 2021 Pravkar, Erikcslo pravi: Ja, tam je vlak? od kdaj?? 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Avgust 10, 2021 Deli Objavljeno Avgust 10, 2021 Vlak Parencana je spodaj peljal . je peš pot in kolesarska skozi tunel iz Izole v Strunjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno Avgust 10, 2021 Deli Objavljeno Avgust 10, 2021 pred 18 minutami, Erikcslo pravi: Vlak Parencana je spodaj peljal . je peš pot in kolesarska skozi tunel iz Izole v Strunjan Tunel? A ni iz Strunjana v Portorož??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Avgust 10, 2021 Deli Objavljeno Avgust 10, 2021 1 minute ago, hajamoto said: Tunel? A ni iz Strunjana v Portorož??? 2 tunela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Avgust 10, 2021 Deli Objavljeno Avgust 10, 2021 Radar je na koncu Izolske obvoznice iz smeri Kopra proti Strunjanu. Na koncu, ko sr pelješ mimo črpalke na desni strani proti Strunjanu se cesta malo dvigne in na desni je radar na metalnem kandelabru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 pred 23 urami, Erikcslo pravi: Konec izolske obvoznice smer Portorož Nekdo te je nahecal ? Gre za števec prometa Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 Upam da res! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 1 hour ago, Erikcslo said: Upam da res! saj veš, tvoji viri informacij ...... ? Spasku in 3nity 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 Se mi pa res smilite ti in tebi podobni, nič pozitivnega, nič na meji vprašljivega samo absolutna vsebina. Bogi revček, poglej se v ogledalo in si reci na ves glas WTF! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 2 hours ago, Erikcslo said: Se mi pa res smilite ti in tebi podobni, nič pozitivnega, nič na meji vprašljivega samo absolutna vsebina. Bogi revček, poglej se v ogledalo in si reci na ves glas WTF! evo, sem: WTF Lep sem! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 pred 21 urami, Erikcslo pravi: Vlak Parencana je spodaj peljal . je peš pot in kolesarska skozi tunel iz Izole v Strunjan a to je "bil spodaj vlak" zgoraj pa lučke .. 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 33 minutes ago, nejc74 said: evo, sem: WTF Lep sem! Smisel za humor je dobra stvar! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 4 minutes ago, thumper said: a to je "bil spodaj vlak" zgoraj pa lučke .. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 pred 36 minutami, Erikcslo pravi: ja pozna..samo mi ni jasno ker omejenc je postavil na vrhu lučke za prehod železniške proge ..pa še brez andrejevega križa.. Erikcslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 5 minutes ago, thumper said: ja pozna..samo mi ni jasno ker omejenc je postavil na vrhu lučke za prehod železniške proge ..pa še brez andrejevega križa.. To pa res, ko se s kolesom peljem vedno probam z zvokom opozorit "ču-ču-ču-ču-ču.... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2021 Deli Objavljeno Avgust 11, 2021 no, zdej se pa vrnite na naslov teme..mogoče ne bi škodilo prebrat čemu je sploh namenjena Erikcslo in 3nity 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Avgust 31, 2021 Deli Objavljeno Avgust 31, 2021 https://www.regionalobala.si/novica/ta-radar-ne-bo-vec-samo-okras-to-je-dan-ko-bodo-zaceli-posiljati-poloznice-prehitrim-voznikom- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 31, 2021 Deli Objavljeno Avgust 31, 2021 ma..naslov ni kje so radarji. pliiis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno September 24, 2021 Deli Objavljeno September 24, 2021 Je kdo ze poizkusu tole napravco za radarje???na motorju ali v avtu https://www.beps.it/it/segnalatore-autovelox-moto-saphe-mc-saphe_1818913.html?queryID=a506b408583f7f9c2566419d406e43f3&objectID=57351&indexName=prod_beps_it_products V Bebs v Trsu imajo za 39 Eu https://www.beps.it/it/catalogsearch/result/?q=Saphe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se