Dream_er Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Imam eno staro 200 ccm Vespico, ki bi bila potrebna obnove (tudi batne obročke). Zanima me kje bi se to dalo dobiti. Spraševal sem pri Trgo avtu, ki je zastopnik za Piaggio a pravijo, da tega ni za dobiti. V Italijo pa se mi ravno ne da hodit samo za tista dva batna obročka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Salomonov oglasnik, kaksna vespa po delih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Oktober 12, 2002 Deli Objavljeno Oktober 12, 2002 Dreamer, poglej na www.polini.it, tam imajo KIT komplet, ki ti bo poleg vsega še zelo občutno povečal moč. Poglej še na www.malossi.com. Mogoče boš ali pri enem ali pri drugem lahko dobil samo bat z obročki, kopija originala. Vprašaš za original dele pa lahko tudi pri Trgomoto Krško, so pooblaščeni za Piaggio, tel. 07/4922442. Ni hudič da ne bi neki rešil pri vsem naštetem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se