drsah Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 zdravo, malce se ogrevam za scooter, pa me zanima kak je jet force peugeot? Ali je boljši kot speedfight ali ne? Visok sem cca 186cm, zato mi je tudi velikost pomembna. Sicer mi nekako najbolj diši runner, ampak malo naokoli je treba vseeo pogledat. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Definitivno runner. O tem je že dost napisano.. :trance_33_sleep: malo poglej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 runner. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dadovejzo Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Čau Lej jst sm se tut med temi skutrji odloču ..... pa sm biu čist zagret za tega pežoja c-techa ..... in sm prebru dost o teh motorjih na furumih ..... in sm ugotovu da je gilera runner najbolš ..... zdej pred parimi tedni sm si kupu gilero runner letnik 2008 .... pa sm čist zadovoln z njo ..... če bi še enkrt kupvu bi kupu spet runnerco ..... pa glej da ma motor vodno hlajenje .. !!! P.S .... pa ne kupuj krša .... oz. doma predelanih motorjov ( mašin ) --- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drsah Objavljeno Julij 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2009 zdravo, to bom gledal da ne bo predelan, ker v tem primeru je scooter sigurno tiščan. Nagibal sem se k nakupu novega motorja, pa sem se premislil, in bom prvo rabljenega vzel. Da vidim če se bom res vozil. Kdaj pa so runnerce dobile vodno hlajenje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 kolk starga pa mislis kupt? offtopic: mas ti slucajno doma rs4? =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Runnerce mislm da so že od skus vodno hlajene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drsah Objavljeno Julij 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2009 ja, jaz mam rs4. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 se mi je zdelo da mi je tvoj nick znan runnerco vzem, mašina je bolša če ne kj druga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drsah Objavljeno Julij 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2009 ok, potem vem kaj gledati naprej. Sicer hecam eno kolegico da mi jo proda, ker se ni skoraj nič vozila, je pa sicer starješi scooter, ampak ne vožen. Bom vidu če bo ratalo. Drugač pa bom mal naokol pogledu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drsah Objavljeno Julij 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2009 kaj pa npr Aprila SR? če to primerjam z runnerco? Zdi se mi nekoliko manjša kot je runner. Kako je z mašinami? se opravičujem ker sprašujem, vendar sem nov na tem področju, treba pa je dosti vedeti tudi pri skuterjih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 kaj pa npr Aprila SR? če to primerjam z runnerco? Zdi se mi nekoliko manjša kot je runner. Kako je z mašinami? se opravičujem ker sprašujem, vendar sem nov na tem področju, treba pa je dosti vedeti tudi pri skuterjih. Aprilija sr je že scoot na nivoju. In se nekako lahko primerja z gilero runner :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drsah Objavljeno Julij 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2009 ali je med aprilia rs in di-tech kaka razlika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 ditech je einšpric (več elektronike), nima nožnega štarterja, pa predelat se ga ne da, pije pa manj. upam da nism čist falil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dadovejzo Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Kok pa mislš dt za skutrja ???? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drsah Objavljeno Julij 20, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2009 danes sem šel gledat novo RSko. Motor je zelo lep, in dovolj velik. Mi pa vizualno runerca deluje boljše narejena,. Razmišljam celo d anakup prestavim na naslednjo spomlad, in kupim kar novo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drsah Objavljeno Julij 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2009 koliko je na oko vredna runnerca letnik 1999 mislim da prva registracija 2000, realni kilometri 3600, nikoli zbita itd.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se