Ninč Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 (popravljeno) evo, še ena za nabijanje postov ampak čist zares... če se komu kaj ne da oz ne ljubi, lahko z nami deli "lenobne" trenutke meni trenutno se ne gre pod tuš pa spat, čeprav že cel teden za en k*** spim člani dobrodošli, prispevkov ne pobiramo lp,n Popravljeno Julij 16, 2009. Popravil Nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
angi Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 meni se ne da spat.... KUK679 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2009 men tud ne, pa bi mogla, ker ob pol 7 auf... sicer pa jutr petk, vikend je fraj, tko da... lako ćemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 vsaj stuširej se no Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 vsaj stuširej se no Ma ni treba, ni še tolk vroče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2009 jaaa sej že grem pod tuš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2009 tolk je vroče, da se mi še dihat ne da... najbolj da si škrge posodim pa namontiram za čez poletje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 pod tuš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 ej dobro temo si ofnala pomojm bo čist polna nas "crnogorcev" P.S pisda se mi nč ne da.. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2009 en kurc pomaga... se obrišem pa sem že spet mokra.. pa študiram al je še od tuša ali že od švica :unsure: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 a bi kdo pršu namest mene zlikat? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 šou sm po čevapčiče..ne da se mi jih pa spečt :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 šou sm po čevapčiče..ne da se mi jih pa spečt :unsure: ti men čevape prnes, tačas k jih spečem, mi pa zlikaš motoristka7 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 šou sm po čevapčiče..ne da se mi jih pa spečt :unsure: gor na auspuh jih dej pa z drajtom prvež, pa pel na ride pa nazaj. K boš doma bojo že lepo pečeni.. hee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 en kurc pomaga... se obrišem pa sem že spet mokra.. pa študiram al je še od tuša ali že od švica :unsure: :wacko: od dobrega rajca :naughty: da pa en kurc pomaga pa je itak jasno ! vem ja, ne da se ti ga nabavit ! :evilgrin: Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 od dobrega rajca :naughty: da pa en kurc pomaga pa je itak jasno ! vem ja, ne da se ti ga nabavit ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 ne da se mi it na servis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 ti men čevape prnes, tačas k jih spečem, mi pa zlikaš ta bi bla kruta ... nakon jih pa še poješ a ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 ne da se mi jest lol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2009 od dobrega rajca :naughty: da pa en kurc pomaga pa je itak jasno ! vem ja, ne da se ti ga nabavit ! :evilgrin: sam res ne... zadnje cajte sem sama seb odveč... osebni problemi... pa da mi pol še en pamet soli... ne hvala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 Ne da se mi več pospravlat :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 ta bi bla kruta ... nakon jih pa še poješ a ? edin če se mi jest ne da potem jih boš loh ti pojedu motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 edin če se mi jest ne da potem jih boš loh ti pojedu teb se tut jest ne da ssnsu....sm mislu da sva sam 2 crnogorca tle gor....očitno ne hahhahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 ma men se nic ne da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 (popravljeno) 10 zapovedi ki jih mora poznati in upoštevati vsak lenuh: Popravljeno Julij 17, 2009. Popravil aleksandergabriel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se