Sky Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 10 zapovedi ki jih mora poznati in upoštevati vsak lenuh: teh 10 zapovedi se jst zelo strogo držim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2009 kuhat moram, pospravit moram... računalnik spraznit norij... a se mi da... pa kaj še... lena k fuks :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 ma men se nic ne da vseen ... sam da se ti nič ne vzame, pa je že ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Dns se mi pa ne lup nit dihat, kwa šele kj druzga :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Dns se mi pa ne lup nit dihat, kwa šele kj druzga :krneki: nehi, pa bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Dns se mi pa ne lup nit dihat, kwa šele kj druzga :krneki: potem odpade divji seks v mesečini sred razmočenga travnika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 potem odpade divji seks v mesečini sred razmočenga travnika? Ja, te morm razočarat, nocoj nau nč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2009 revci se ne da ali pa opcija bi pa se jih ne da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Ja, te morm razočarat, nocoj nau nč Nikoli u ta rdečo, boš s pendrekom dobil itd.. al pa ta: ne boš ti meni ziz... majal, ne boš ti meni not pa ven :xx: itd.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Vidva pa tko k bi bla poročena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 revci se ne da ali pa opcija bi pa se jih ne da Ma kam pa pridemo, d bi čist vsak dan .....se človk lahk skur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2009 (popravljeno) Ma kam pa pridemo, d bi čist vsak dan .....se človk lahk skur sharpninja, ti js dam moje kile... da ne boš prehitr pregorela.. tko moram do sept shujšat :unsure: :wacko: Popravljeno Julij 18, 2009. Popravil Nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 tko moram do sept shujšat :unsure: :wacko: Pol pa tudi balkoni gredo v maloro :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Pol pa tudi balkoni gredo v maloro :unsure: mam kvalitetno tkivo... :evilgrin: :krneki: sicer pa slika ostane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 (popravljeno) mam kvalitetno tkivo... :evilgrin: :krneki: sicer pa slika ostane Naredi duplikat al pa kalup!! Nikol se ne ve . Popravljeno Julij 18, 2009. Popravil bikez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Naredi duplikat al pa kalup!! Nikol se ne ve . a boš pršu mero vzet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 revci se ne da ali pa opcija bi pa se jih ne da ali pa bi pa se nobenmu ne da..ali noče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2009 ali pa bi pa se nobenmu ne da..ali noče to mora pa vsak pri sebi razčistit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 sharpninja, ti js dam moje kile... da ne boš prehitr pregorela.. tko moram do sept shujšat :unsure: :wacko: Najlepša ti dala, sm res neb....again .....je blo enkrat dost.....baje je pa tako miganje najbolš za hujšat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Najlepša ti dala, sm res neb....again .....je blo enkrat dost.....baje je pa tako miganje najbolš za hujšat :naughty: popravek... najlepši mi dal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 popravek... najlepši mi dal :naughty: dej bit zbirčna zdej.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2009 dej bit zbirčna zdej.. ja sori, ker so mi všeč dedci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 To nas lahko samo veseli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2009 To nas lahko samo veseli ene očitno ne :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Da ne bo treba odpret nove teme, koga kaj veseli, pa boš vidla plaz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se