maus Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 (popravljeno) len sm :yawn: ... tko k vedno Popravljeno Julij 22, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 :naughty: ma se kr u živo od doma javlam tko da nimaš dalč da mi ga skuhaš Čaj lahk prideš k men na šiht pit, k je zastonj :yes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Čaj lahk prideš k men na šiht pit, k je zastonj :yes: . sam a maš tud free prevoz do tebe ? motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 kam metat ? :unsure: pr men je sam trava za pospravt drgač pa.... a bi men en dons čaj skuhu je mau predalč do šporheta..... kaj ti bo čaj...a si pričjo fasala? kihaš po ptičje...apčiiiha btw seno se meče v puhalnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 kaj ti bo čaj...a si pričjo fasala? kihaš po ptičje...apčiiiha btw seno se meče v puhalnik ja ta močn črn čaj aja? pr nas pa poun bal okol :unsure: motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 prelen sem da bi kej bolj pametnega napiso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 23, 2009 Deli Objavljeno Julij 23, 2009 sam a maš tud free prevoz do tebe ? S takšnim free prevozom kot je na voljo pri njih si ne želiš pridet na čaj... :grrr pa še čaj majo zanič... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2009 spat bo treba... jupi... za par uric bom upravičeno lena nočko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Motorčka se mi ne lup spucat......ma brezveze, itak bo dns spet umazan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 25, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2009 sharpninja... js ga pridem božat, a lahko? bom čist plidna... :naughty: pa tud računala nem nič ker si glih ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 sharpninja... js ga pridem božat, a lahko? bom čist plidna... :naughty: pa tud računala nem nič ker si glih ti O Nina kok si ti fajn, bi ti dala krpico pa ščetko, d bi ga mal po ohlinsih pa brembotih počohala :grim ......ampak sm se odlenila dns zjutri, že šajna , tko d zdj pa še tazadno lenobo odpihnt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2009 O Nina kok si ti fajn, bi ti dala krpico pa ščetko, d bi ga mal po ohlinsih pa brembotih počohala :grim ......ampak sm se odlenila dns zjutri, že šajna , tko d zdj pa še tazadno lenobo odpihnt letos jaz pridem k tebi, drugo leto pa lahk ti k meni prideš no, sam da je lep... sej tud mora... lepa dekleta ljubijo barabe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2009 letos jaz pridem k tebi, drugo leto pa lahk ti k meni prideš no, sam da je lep... sej tud mora... lepa dekleta ljubijo barabe dans sem mal blont... klikerji ne delajo... mi je oproščen, ker je nedelja sem mislila napisat barabe ljubijo lepa dekleta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2009 sobica pospravi se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2009 kje ste lenobe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 (popravljeno) Ena je tlele, z nadzvočno brzino polža pakira za morje , da se mi pa tok ku nč Popravljeno Julij 29, 2009. Popravil SharpNinja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2009 a moram res na shit? :yawn: :yawn: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 pa za kwa mam jaz tolk za likat spet motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 spal do pol 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 spal do pol 10 Jz tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2009 men se ne da jutr v prekmurje... z vlakom... pol pa še nazaj... se bom vozila tja pa nazaj za cel cajt shita :S lahk bi kdo kaj potne plačal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 a ma kdo kej cajta pa vole? dubi kufe, če pride namest mene dons kej nardit :unsure: motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Avgust 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 a ma kdo kej cajta pa vole? dubi kufe, če pride namest mene dons kej nardit :unsure: če že pridem, pa kaj naredim, si tud še kofe skuham a moram na shit? sitna rit še zmer... to ni res... a se bo to kdaj sploh nehal? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 dons pa nism bla nč lena :naughty: motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Avgust 7, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 zakaj je treba na shit...pa še slabe volje sem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se