svarun13 Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 sobica pospravi se hehe, js to tud večkrat prakticiram, sam soba butasta se noče pospravit.. pa kuhninja, pa kopalnica... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 lena rit je bla učerej pridna...da bom usaj malo off :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 ne da se mi ven še zmer preuroče.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Dve omare mal premaknla pa se mi že ne lup več tole pohištvo menjat , sj tastara spalnca nit ni tko zanič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Dve omare mal premaknla pa se mi že ne lup več tole pohištvo menjat , sj tastara spalnca nit ni tko zanič pa menda se ne matraš sama.... ...okrepitve poklič .) pa bodo one namest tebe O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 pa menda se ne matraš sama.... ...okrepitve poklič .) pa bodo one namest tebe O:-) Ddddd, itaq d ne, me je kmal minil , zakaj jih pa mamo...."okrepitve" mislm :evilgrin: , tale okrepitev k se že cel popoldne matra je hudo pridna res malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 len ko čuks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Se dobr,da mam ta tedn se dopust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Avgust 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 ooo moj dopust bo čez tri tedne... ampak lena sem pa vseen lahko :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Marskej se mi zdle ne da..... pa moram, takle mamo malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Avgust 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 grem kar spat... pa še slabe volje sem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 še mau zabušavat..sj še 9 ni ura Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 ne da se mi delat teh trapastih vaj za hrbtenico, k mam filing d itak ni benga haska od njih:glare: klimbra in malakai 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 ........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Avgust 31, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 js grem kar že dans na dopust, ma kdo bo čakal še en teden :unsure: :glare: :trance_33_sleep: urssa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Mogla bi začet une debele bukve spet premetavat in listat, pa po možnosti si kj zapomnt, pa se mi nit najmn ne lup :glare: malakai in klimbra 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Jaz pa psa peljem na sprehod!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 ne ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 ne ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Za dns sm že skoristla bonus lenobe, tk d zdj ni več heca :glare: klimbra, Noiser69, halls in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 zdele mi pa pripada ...lahko se na glavo postavte mopedist5 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Dns me ni nč grabu lenitis, jutr si bom pa prvoščla, k pol bo pa do druzga tedna norišnca :blink: malakai, klimbra, Noiser69 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 nedasemi delat dans :S bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Oktober 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 kva je zdej ritke... a vas kaj lenoba lovi... men se ne da dans delat... bi šla najraj spat... pa kurc gleda spar pa vse skup... tja do spomladi.. pol pa prec na izpit za motoj mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se