mili Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Pred kratkim sn kupo Malagutija F12 Phantom AC (zlamanega), zdaj sn ga popravo pa me zanima mnenje o tem skuterju. Kak se da sfrizirat - kje? Po možnosti okolica Ptuja, MB. :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Na Ptuju je Moto center. V Zabjaku. Ves kje je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mili Objavljeno Oktober 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 jrk0 vem, kje je. grem zdaj tja pogledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Ce ga pa hoces predelati v MB pa idi k Tomotu, poleg baumax-a ima delavnico. Phantom je pa dober skuter. moj kolega ga ima pa ful dobro potegne pa končna je tudi dobra pa ima samo blokade veni. Samo moj kolega ima vodno hlajenega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mili Objavljeno Oktober 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Kakšne pa so kaj vozne lastnosti? To je moj prvi skuter, prej sem mel malo težji motor. Kako se obnese v primerjavi z drugimi skuterji :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 vozit se da dobro težišče skuterja je vredu pa še okreten ni gre ga dobro polagati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se