ta85kmh Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 zdravo ! vprasal bi ce je to vredu predelava ker nisem nek dober za predelavo :lol: imam avtomatika in sem mu dodal naslednje : izpuh lipnik delorto fergazer in uplinjac cilinder je od atx hh saj pospeske ima dobre saj je tudi hiter na stevcu mi je ze pokazalo 84 ampak hocem se vase misljenje hvala za vsak odgovor ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Julij 23, 2009 Deli Objavljeno Julij 23, 2009 zdravo ! vprasal bi ce je to vredu predelava ker nisem nek dober za predelavo :lol: imam avtomatika in sem mu dodal naslednje : izpuh lipnik delorto fergazer in uplinjac cilinder je od atx hh saj pospeske ima dobre saj je tudi hiter na stevcu mi je ze pokazalo 84 ampak hocem se vase misljenje hvala za vsak odgovor ! Ja če ti gre vredu pol je vredu predelava...kolk maš pa bat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ta85kmh Objavljeno Julij 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2009 bat pa mam 39 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ta85kmh Objavljeno Julij 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2009 to je moj motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
graco Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 to je moj motor luštn... sam jst mam rajš šterko... bl potegne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ta85kmh Objavljeno Julij 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2009 (popravljeno) aha graco dans sn se neke na stylingi naredo pod zicom sn si naredo zvocnike stevec pa mi je zabelezo novo hitrost 93 km/h seveda po klancu navzdol ne Popravljeno Julij 24, 2009. Popravil ta85kmh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Axeman Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 smiliš se mi ta85kmh resno ... frček z lipnikom pa A35 (ne atx) cilindrom 93.... če daš 35 stran maš realno hitrost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Axeman Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 smiliš se mi ta85kmh resno ... frček z lipnikom pa A35 (ne atx) cilindrom 93.... če daš 35 stran maš realno hitrost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ta85kmh Objavljeno Avgust 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 aljo69 malo sn se zmoto ne pri opisi moj avtomatik ima lipnika ,delorto uplinjac, 38,5 bat pa se neke malih stvari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ta85kmh Objavljeno Avgust 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 aja pa semizdi da se so bruseni kanali al neke takiga hh aja pa aljo96 bi mi prosim kaj svetoval za predelavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se