GaPy10 Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 živjo! Doma sem naredil soundboard za v skuterja. Imam radio še na kasete ki ima moč 4×35W, nanj pa sem priklopil 2×100W zvočnika. kupil pa sem kaseto na katero se priklopi telefon in prek njega se posluša glasba. Sedaj pa ko vklučim glasbo mi zvočniki hršijo ampak samo ko dam bolj naglas glasbo. Če pa imam na potihem pa delajo normalno. če kdo ve kaj bi lahko to bilo naj prosim pove!! hwala za odgovore Lp
impulz Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 mogoče so kabli slabi, mogoče se en kabl dotika drugega (kabla za akustiko) in se zaradi različnega razpona frekvenc bijeta. mogoče je tud kaka druga stvar k bi lahko bila moteča za signal. poglej po internetu ker tega je res dooooooooost napisanega. forum avtoakustika.com je tudi polna z takimi vprašanji.
k0ci Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 bo treba še ojačevalec če nočeš da hrešči, radio je že star in prešvoh
simonsi Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 prešvoh radijo. Daj ene zvočnike s čimvečjo občutljivostjo, wataža ni tolk važna, pa base (ki jih itak ni) mal zapri.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se