Brrrm Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 http://www.hondamotorcycles.com/scooters/d...ionIframe=true# Lahko bi mu rekli naked :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Hm. Meni je zlo grd 8) Zgleda ko neki stari Tori. Verjetno pa ma cisto malo kg in ce bo mel eno oreng masino notr s 5KM bo sou kar dobro:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Men je kr vredi tak za na kako ladjo ker je mal pa tko za ob morju. pa stranske plastike bi lohk mel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Ful hudo zgleda. Pa use ma kar nucaš.sam če bi čelado spravu pod zic bi hitr brez ne ustou :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 zgleda zlo kul. pa še nihče ti ne more težit da bi ga kam pelal. Ampak je 4-takni in verjetno zlo slabo leti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 4 taktni se ne menim več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Kaj se da plastiko dokupit? :D Ker drgač je isto, ko če jas mojega Aeroxa slečem iz plastike. Edini naked skuter, ki mi je všeč je Benelli Naked, čeprav je dokaj oblečen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Tale je pa glih en tolk naked kot vsi ostali. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Gilera Ice je najlepši Nagec med skuteri :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 To ni po moji meri ker morm zdaj resetirat mašino - napaka na strani :? Pa tud drugač mi ni všeč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 area_51 - a še nisi slašal za ctrl+alt+del? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 ctrl+alt+del ne pali ker se zadeva znova odpre pa tud če ctrl+alt+del stisnem 10x po vrsti...kaj mi torej preostane? :? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 daj miško nad X, pritisni n in hitro klikni na x. Važni so refleksi. glede skuterja: kako je lep. A je bil pod kamionom :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 igralec...grrr...prebral sem tvoj komentar in še enkrat klikno na sliko...jao :shock: :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 kaj grrrr :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se