japke Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 se mi že meša... naj mi nekdo pove, kak je sistem zamenjave sprednje žarnice na piaggio NRG, MP3 (50 ccm) ene 4 leta star, zračno hlajenje. Spredaj odvijem zračnik, odstranim gumico iz fokusa... kaj pa potem?? Thx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 se mi že meša... naj mi nekdo pove, kak je sistem zamenjave sprednje žarnice na piaggio NRG, MP3 (50 ccm) ene 4 leta star, zračno hlajenje. Spredaj odvijem zračnik, odstranim gumico iz fokusa... kaj pa potem?? Thx Potem imaš nek "dratek"ki drži žarnico pri miru tistega odpneš in zamenjaš žarnco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
japke Objavljeno Avgust 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 ja.. kako ga odpnem? potegnem gor, stisnem, al kak? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky125 Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 ja.. kako ga odpnem? potegnem gor, stisnem, al kak? pritisneš not proti žarnici in odmakneš v levo ali desno samo v eno gre..poglej pri avtu če seveda ima tako kot jst mislim :unsure: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se