piano Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Sigurno ima vsak kdaj pa kdaj pesniški navdih...... OVINEK Žal mi je za tisti ovinek, sredi pomladi. V zraku je bil vonj, vonj cvetočih lip, travnik ob cesti se je bohotil v razkošju barv in pisane bilke so se zazibale, ko ste me prehiteli. Žal mi je za tisti ovinek, sredi pomladi. Lahko bi peljal bolj po sredini. Lahko bi prestavil v nižjo. Lahko bi se nagnil z več poguma. lahko bi predvidel, Lahko bi.... Žal mi je za tisti ovinek, ko sem vas izgubil. Hvala, da ste me počakali, na vrhu prelaza. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 zdej pa morm it da ne zamudim še tist kar treba nardit motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Sigurno ima vsak kdaj pa kdaj pesniški navdih...... ima, tudi na tem forumu s(m)o ga že imeli ... zato podobne teme že obstajajo ... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se