primoz86 Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 Pozdravljeni! Potrebujem zavorne čeljusti brembo 16J5.
budacki Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 Pozdravljeni! Potrebujem zavorne čeljusti brembo 16J5. Wau. daj se eno temo odpri! Pismo uporabi iskalnik in kot drugo ce nekaj isces das v male oglase in ne na forum.
impulz Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 (popravljeno) pa ok, ni mu za zamert on vsaj ve kaj hoče. potrebujem nov par štrumfov, velikost 43 po možnosti temne barve. Popravljeno Avgust 7, 2009. Popravil impulz
budacki Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 pa ok, ni mu za zamert on vsaj ve kaj hoče. Ti si tut vedu, ko si dobu Za kater motor pa je celjust? 125tke imajo po vecini podobne celjusti, verjetno bo tudi brez adapterja sla gor vsaka druga celjust.
impulz Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 Ti si tut vedu, ko si dobu Za kater motor pa je celjust? 125tke imajo po vecini podobne celjusti, verjetno bo tudi brez adapterja sla gor vsaka druga celjust. mja ok priznam, sam jaz sm vedo kaj hočem od motorja. in prvi post kaj so mi napisal.... "a o husqvarni razmišlaš kaj?" in evo, zj je pr bajti sm ti reku, še mau pa bom začeu vrjet v usodo
budacki Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 mja ok priznam, sam jaz sm vedo kaj hočem od motorja. in prvi post kaj so mi napisal.... "a o husqvarni razmišlaš kaj?" in evo, zj je pr bajti sm ti reku, še mau pa bom začeu vrjet v usodo To si reku, se preden si kupo motor xD jst bi biu ze preprican xD
bajkr88 Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 ste me klicali :unsure: ? haha sm vedu da se bo prec oglasu :grrr
primoz86 Objavljeno Avgust 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 Rabil bi zavorne čeljusti za motor gilera 125RX. Sedaj imam ene, ki pa na žalost ne nasedajo na celi disk in ne prime dobro.
budacki Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 Rabil bi zavorne čeljusti za motor gilera 125RX. Sedaj imam ene, ki pa na žalost ne nasedajo na celi disk in ne prime dobro. Potem rabis samo adapter in ne kompletn cilindr.
Priporočene objave