Skoči na vsebino

Cross ali full face čelada?

Priporočene objave

Objavljeno

No js bi pa uprašou kera izmed dveh zgoraj naštetih čelad mislite da je bolj primerna za na SuperMoto 125ccm?

Objavljeno

odvsino kaj ti bolj odgovarja. Men osebno je bolš cross samo bolj piha.

Objavljeno
Sj men je cross tut lepš :worship: Sam me skrbi kok piha pa ropota k se pelš???

Dost :D

Objavljeno

Moja bivša, pa par drugih

0000_One_Industries_Replacement_Visor_for_Kombat_Camo_Helmet_Flat_Black_Red.jpg

one-helmets-helmets-helmet-accessories-kombat-emblem-helmet_1.jpg

One%20Kombat%20Massacre%20Black.jpg

Objavljeno

Skozi cross ful bl piha in ropota =) Še posebej če si navajen na zaprto čelado =)...sam je pa res da na SM ne boš delal nekih frozno velkih tur, tko de kar cross vzemi :worship:

Objavljeno

Kaj ga strasite? :D Naj vzeme eno Airoh pa je mir. Mam pa jst doma eno crno mat z rdeco notranjosto in motivi za majhen denar. Ce te zanima xD (ker sem prodal supermotarde xD )

Objavljeno

evo lej. kup cross celado kr enostavno prevec jebacko zgleda.

ce se mislis furat, oz tiskat moped vedno na 120+ si kupi integralno kr kros pr tej hitrosti enostavno prevec lufta in je zlo glasna.

je pa res da je integralna bolj varna! nism se probal obeh, moja airoh runner pa je prenesla ze eno prometno in en lahek padec- niti pocla ni nikjer! predvidevam pa da ce pades pri 120+ da ti bo integralna bolj odgovarjala.

Objavljeno

pa ti pride osa al pa čebela not pa te piči :XD

Objavljeno

Kros čelada.. mam eno za prodat tut če nucaš :whistle:

Objavljeno
pa ti pride osa al pa čebela not pa te piči :XD

eh to ni nc.

jaz sem dobo nekega ptica v glavo tak da me je skoraj fuknlo po tleh.

• 6 mesecev pozneje...
Objavljeno

Mene pa zanima, kaj je sploh prednost cross čelade? Nameravam kupiti kakšen soft enduro, večinoma bi se vozil po cesti, cross čelada pa se mi po izgledu sploh ne dopade. Mislim, da z navadno čelado ni nič narobe, če padeš na zemlji/makedamu? Gre le za vidljivost?

Hvala, potter

Objavljeno

Mene pa zanima, kaj je sploh prednost cross čelade? Nameravam kupiti kakšen soft enduro, večinoma bi se vozil po cesti, cross čelada pa se mi po izgledu sploh ne dopade. Mislim, da z navadno čelado ni nič narobe, če padeš na zemlji/makedamu? Gre le za vidljivost?

Hvala, potter

Če se boš vozil večinoma po cesti je boljše če imaš navadno čelado. Kros čelada je bolj pregledna, hrupna in bolj zračna, da ni preveč vroče in pa ponavadi pri motokrosu in hard enduru ni takšnih velikih hitrosti tako, da navadna čelada ne pride v poštev.

Objavljeno

Če se boš vozil večinoma po cesti je boljše če imaš navadno čelado. Kros čelada je bolj pregledna, hrupna in bolj zračna, da ni preveč vroče in pa ponavadi pri motokrosu in hard enduru ni takšnih velikih hitrosti tako, da navadna čelada ne pride v poštev.

z integralno na crosu si v terenu po 15min mehko kuhan :)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Torej je cross čelada v redu če se pelješ ponavadi tam nekje do 100 km/h?

Objavljeno

Torej je cross čelada v redu če se pelješ ponavadi tam nekje do 100 km/h?

Je uredu....odvisno kolk te moti hrup pa k ti jo mogoče malo premika gor dol zarad tistega šilta odspredi....pa tud pri 160 km/h ni kakšnih velikih problemov, tolk sem jo jaz sprobal pa se je kar uredu obnesla.

Objavljeno

Poglej v temo 125javte se in kontaktiraj NejcaZ :)

Objavljeno

Katero pa bi priporočali? V rangu do tam nekje 150€?

Airoh Runner , se mi zdi da dobiš že tudi Airoh Dome za 150€.

Drgač pa tudi jaz trenutno malo čelade gledam, in se mi zdijo od Airoh grafike daleč najlepše. Arai pa Shoei so pa itak totalno predrage za moje finančno stanje (= . Ostalih pa niti nisem še raziskoval.

Objavljeno

Vem da ni v tej temi vendar nočem odpirati kakšne nove.

Kaj je razlika med cross očalami in npr. smučarskimi? A nebi mogel imeti smučarskih?

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!