thumper Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Čoper? ne, poskusil pa ne pali. nejcgs, ninjaxx, Gladiac in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 da naute sam ugibal, mate še mau cajta greste loh probat,. mende dons tud delajo Reims, Furioso, PoreRoman in 42 others 13 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 brumer maybe? sej v teh časih je tako,da če si čisto normalen , preveč izstopaš! da naute sam ugibal, mate še mau cajta greste loh probat,. mende dons tud delajo ne, to teb sam mal ura zaostaja. nejcgs, ninjaxx, rdeci_vragec in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 ne, to teb sam mal ura zaostaja. dons so tud popoldan uradne ure ti pa tud nč ne veš :wacko: PoreRoman, v3sn4, Nagaya in 41 others 12 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 monogey poroka! rdeci_vragec, motogp1999, anja38 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 dons so tud popoldan uradne ure ti pa tud nč ne veš :wacko: sme bil čist slučajn enkrat z eno uno,ne namenoma,tko je nanesl.nč plačov,me je kr napol posilla,sem se ene 5 minut upiral,de nism čist lahek izpadel. sej če pa misliš une uradne ure,taprave ,ja tistmu bi se pa tud komot rekl javna hiša(glej ga no šmenta.sej po slovensko je to čista resnica). :naughty: bajkr88, rdeci_vragec, anja38 in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 monogey poroka! pomoje se bojijo genetskih anomalij pri samooploditvi v monozakonu? eh,nič jih ni treba skrbet,hujš ne more bit! wix, anja38, Gladiac in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 sme bil čist slučajn enkrat z eno uno,ne namenoma,tko je nanesl.nč plačov,me je kr napol posilla,sem se ene 5 minut upiral,de nism čist lahek izpadel. sej če pa misliš une uradne ure,taprave ,ja tistmu bi se pa tud komot rekl javna hiša(glej ga no šmenta.sej po slovensko je to čista resnica). :naughty: tis pa za luno..... ne te uradne ure :wacko: sej bi šel, pa nočejo človeka samga s sabo wžent :naughty: sej se bo kera jaula LongLegs, pederajsl, skalpiranec in 41 others 12 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 tis pa za luno..... ne te uradne ure :wacko: šel tja, gor listek pridame takuj, šela na macolo . mal počakov , pol pa šel domov z namenom da mi to uspe še pred mrakom. in mi tudi je. une uradne ure so pa zgleda en navaden nateg,tko de jst hodu tja več bom ne! wix, pajkica, rdeci_vragec in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 šel tja, gor listek pridame takuj, šela na macolo . mal počakov , pol pa šel domov z namenom da mi to uspe še pred mrakom. in mi tudi je. une uradne ure so pa zgleda en navaden nateg,tko de jst hodu tja več bom ne! ziher si zanalaš šu na napačna vrata trkat drugič prej praš ti razložim.... pa boš hitr fertig, nč bat..... mam veze m147, shark90, LongLegs in 41 others 11 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 ziher si zanalaš šu na napačna vrata trkat drugič prej praš ti razložim.... pa boš hitr fertig, nč bat..... mam veze ne, so bla ziher taprava. tm ke si ti zanč vn pršla, sam uspredi,ke piše uhod za stranke! rdeci_vragec, anja38, nejcgs in 7 others 6 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 ne, so bla ziher taprava. tm ke si ti zanč vn pršla, sam uspredi,ke piše uhod za stranke! kaku jaz :unsure: a so me spet nafarbal pa na napačna poslal anja38, Colonel Trautman, PunaKapa in 40 others 11 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 kaku jaz :unsure: a so me spet nafarbal pa na napačna poslal buahhhaaahaaa,ha,ha,ha ha,ha dej nehi ke si bom še lev kolen spahnu od smee.....ha...ha.. ninjaxx, anja38, pajkica in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 buahhhaaahaaa,ha,ha,ha ha,ha dej nehi ke si bom še lev kolen spahnu od smee.....ha...ha.. joj ne, k nism zavarovana bom ceu živlene mogla odškodnino ti plačvat, si nor al kaj motogp1999, anja38, skalpiranec in 40 others 10 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 joj ne, k nism zavarovana bom ceu živlene mogla odškodnino ti plačvat, si nor al kaj tako "zavarovalno polico " lohk skleneš na vsaki pumpi ,majo kondome čist pri blagajnah Gladiac, pajkica, anja38 in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 tako "zavarovalno polico " lohk skleneš na vsaki pumpi ,majo kondome čist pri blagajnah kaj si ga boš na kolen nataknu motoristka7, osa rider, Frantisek in 38 others 12 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 kaj si ga boš na kolen nataknu ziher je ziher, pr tazahtevnih nikol ne veš kdaj ti bo kolen napadla! anja38, rdeci_vragec, Gladiac in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 ziher je ziher, pr tazahtevnih nikol ne veš kdaj ti bo kolen napadla! Vidva pa sta čist na šest če ne že na sedem :unsure: Gladiac, wix, Nagaya in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 Vidva pa sta čist na šest če ne že na sedem :unsure: tkole pride pol ke si poročen.ti reče žena prid me boš sam mal po hrbtu zmasiral,pol si pa koj ob 1.5 ure! motogp1999, ninjaxx, anja38 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 (popravljeno) morm še 20 minut počakat....? da bo včeraj, tkole bi bil off topic. :evilgrin: Popravljeno Avgust 9, 2009. Popravil thumper ninjaxx, motogp1999, anja38 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 morm še 20 minut počakat....? da bo včeraj, tkole bi bil off topic. :evilgrin: no in? wix, spuzva, BlahBlah in 37 others 10 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Vidva pa sta čist na šest če ne že na sedem :unsure: ma midva sva čist na ...ni cifre usaj pr men jo ni več Colonel Trautman, BlahBlah, Sabonis in 36 others 9 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 (popravljeno) no in? ja včerej.prej tri tedne nč,zdej pa sam vsak tret dan. Popravljeno Avgust 10, 2009. Popravil thumper motogp1999, nejcgs, anja38 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 ma midva sva čist na ...ni cifre usaj pr men jo ni več je cifra, sam je nečeš gledat k je dvomestna, pa prva ni 2. anja38, motogp1999, rdeci_vragec in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 ja včerej.prej tri tedne nč,zdej pa sam vsak tret dan. a na tri dni maš preglede? Berilij, osa rider, Furioso in 37 others 10 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se