Sandro1 Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Kot je omenjeno v naslovu motor nima iskre na svečki, (cinšpula) je nova pa še vedno nič. Prosim za pomoč, motor je 50ccm letnik 97.
Cilindr Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Kot je omenjeno v naslovu motor nima iskre na svečki, (cinšpula) je nova pa še vedno nič. Prosim za pomoč, motor je 50ccm letnik 97. zamenjaj sveco....kabl na svecki je lak tut bogi... cene si pa u P I Z D I
Sandro1 Objavljeno Avgust 12, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 In kaj naj bi bilo, če to kar si napisal ne bo pomagalo?
RRyDeRR Objavljeno Avgust 26, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2009 ODFURI GA NA SERVIS, PA NAJ TI GA ONI ZRIHTAJO,ce se seveda se misls furat to sezono:naughty:
Sandro1 Objavljeno Avgust 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 ODFURI GA NA SERVIS, PA NAJ TI GA ONI ZRIHTAJO,ce se seveda se misls furat to sezono:naughty: seveda bi se še vozil, če mi je pa na servisu rekel da je kondenzator pokvarjen in da se ne da samo tega dobiti, da moram cel magnet kupiti. Je to res ali lahko samo to dobim (kondenzator)? Vprašal bi še pa to, kje lahko kupim ta ključ za odstranitev magneta.Jaz sem ga sicer kupil, pa ni pravi, navoji ne pašejo? Mogoče ga gdo ima pa mi ga proda? Hvala. lp.
RRyDeRR Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 poglj na ebay..al pa napis mail na skuterist al cilindr p ti mogoce tm lahk zrihtajo ta kljuc..magnet pa bos dobu na gilera servisu..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se