oilpower Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 5. mednarodno srečanje ameriških avtomobilov in motociklov!! Vabljeni vsi lastniki in ljubitelji U.S. cestnih vozil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Tud letos pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Obvezno Da nadoknadim, ker sem lani prešprical... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno September 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2009 Nekaj informacij o programu na 5. srečanju ameriških vozil: SOBOTA 19.9.2009 13.00 ZAČETEK srečanje, druženje, hrana in pijača... cca 18.00 PODELITEV POKALOV cca 19.00- 01.00 After Party-live music, erotic show... NEDELJA 20.9.2009 12.00 KROŽNA VOŽNJA ...ZAKLJUČEK Na prireditvenem prostoru je dovoljeno kampirati, najbolj neučakani lahko pridejo že v petek zvečer xyznanixyz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 jaoooooo 19.9 z kolegom sva pa 19.8 okoli tuša sakkala pa iskala prireditev. Bo treba mal bol na možganske celice pazt.:lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 jaoooooo 19.9 z kolegom sva pa 19.8 okoli tuša sakkala pa iskala prireditev. Bo treba mal bol na možganske celice pazt.:lol1: :worship: še zmeraj je to bolje ko 19.10. :lol1::lol1:samo res...nista zamudila...ha,ha,trojan faca!!! če bo zdravje u redu ,pridem tudi jaz !!! sam...ha,ha,ha....prav dan si mi polepšal...hvala... ImenitnaPriložnost in zziga 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno September 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2009 Da kdo ne pozabi! JUTRI PRED TIŠ!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 A so kje ze kaksne slike?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) A so kje ze kaksne slike?? pojdi na njihovo stran. Google izpljune pravilen podatek, če vtipkaš ''v8 slovenija''... Eh, sem sedaj preveril njihovo stran, pa nimajo slik, novejših od 2007... So pa bile letošnje slike na enem drugem forumu, sem malo zamešal... Popravljeno September 21, 2009. Popravil motofrik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oilpower Objavljeno September 21, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2009 Na tejle povezavi je krajši filmček http://www.zurnal24.si/zbor-srecanje-video/avto/128904 Uradnih fotografij še nimamo. Je pa mogoče videti nekaj fotk po različnh forumih avtombilizem.com, v8club.com... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se