Mary Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Se absolutno in povsem strinjam z bikerjem 77 spet ti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 spet ti... Ja punca a se je še nis navadla? Pust butlje in buteljke pr gmah pa pejd spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 gremo sem prašat. s tem linkom, si me pa zaposlila.. dvomim, da bom sploh šel spat danes. We're all living in America.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 s tem linkom, si me pa zaposlila.. dvomim, da bom sploh šel spat danes. We're all living in America.. če se bos na njem zadržal predolgo, bo imel enak učinek kot več zelo močnih kav brez sladkorja.. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Mene sta pa naredla Jor-El in Lara-El. Žal ju nisem dobro poznal, ker sta me poslala, tik preden je razpizdlo domači planet, med vas, butle... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 My father juiced my mother and then I came up. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Mene sta pa naredla Jor-El in Lara-El. Žal ju nisem dobro poznal, ker sta me poslala, tik preden je razpizdlo domači planet, med vas, butle... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 gremo sem prašat. jaz tem raznoraznim s.p.,d.o.o. in dd na tem področju ne verjamem!ti se grejo namest vere posel. Nihče!! To obvladamo perfektno kar sami se strinjam 100%, zgleda da bo treba kej nardit pri sebi ,kar se tiče te perfekcije. tole prfekcijo na en način sf**at. Kaj pa če Atija mogoč ni blo doma??? Butelni smo vsi.......sam zment se ne mormo kdo je bolj butast ker smo pač butli. :naughty: sem vedel de je bil poštar!!! ziher je bil on!!!! zdej vsaj vem zakaj mam tolk rad mopije. oj,pa nisem edini,glej no glej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Walt Disney :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 nima veze, kdo nas je naredil.... raje poiščimo tistega, ki je to začel!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 nima veze, kdo nas je naredil.... raje poiščimo tistega, ki je to začel!!!! To je bil point te teme, po mojem mnenju, ne vem zakaj vsi najprej nase pomislimo ANEEEE... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) To je bil point te teme, po mojem mnenju, ne vem zakaj vsi najprej nase pomislimo ANEEEE... ker je Bog sebi najprej ustvaril brado... zmislu si vas pa je Walt Disney ... kapiši :unsure: Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Nimate pojma... oblak nas je naredu. Aja.. Pa ne poštar Tone Oblak, ampak tista zadeva iz katere ščije. http://www.youtube.com/watch?v=lPFjV_iwG6E Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Nihče!! To obvladamo perfektno kar sami točno to sem mislil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) Kaj mislite, kdo nas je ustvaru take butelljne ki nam ne dela mozak niti na 10 % (komur dela 20% je že genij) in z mišicami ni dosti bolje. Ti kr verjem te otročarije. Tisti, ki uporabljajo svoje možgane, pa mal razmislijo in podvomijo v take trditve, pa potem ugotovijo, kje je ta 'mit' nastal ... Za mišice enako. Uporabljaš vse. Žal pa so manj kvalitetne, kot recimo tiste od šimpanza. Šimpanz, ki tehta 50 kil, lahko na raznih merilnih napravah dvigne do osemkrat večja bremena, kot človek. Zato, ker ima kvalitetnejše mišice. A to ne pomeni, da jih človek uporablja samo 20% ... Pa še proti ene par kislim kumaricam o možganih. Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil mashina thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 saj zato pa čakam na tvojo razlago....da ne bom vrtel "v prazno".... njega je naredila 'energija' ... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
babilon Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Kaj mislite, kdo nas je ustvaru.... Jaz imam občutek da je mene NASA ustvarila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Jaz imam občutek da je mene NASA ustvarila. Mene niso naredili - jaz sem naredil vse ostalo ... :-) thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 big bang Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 ker je Bog sebi najprej ustvaril brado... zmislu si vas pa je Walt Disney ... kapiši :unsure: Maus še nisi dobro pogledal Disneyevih likov?? Vsi imajo štiri prste, gre mar za mizarsko sekto?? Od kje mu to?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 big bang Si ti videl kake akcije majo v tem mescu? Za popizdit!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Si ti videl kake akcije majo v tem mescu? Za popizdit!!! Heglova dialektična komercialiada - akcija-reakcija-bankrot :-) (teza-antiteza-sinteza) thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Maus še nisi dobro pogledal Disneyevih likov?? Vsi imajo štiri prste, gre mar za mizarsko sekto?? Od kje mu to?? sredinca ne štejem... k ga itak en drugmu nekam tlačjo.. torej... štirje prsti so Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 mislim ste pa tut butli...kdo nas je naredil...nihče....vesolci so nas pripeljali pa kipnili na zemljo, ker za drugam tak al tak nismo bili. navodila so bila da nas zakopljejo, pa se jim je mudil na party pa nas niso.....what a mistajka dmejka :naughty: :naughty: dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se