taty Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 Anketa.doc Pozdravljeni Sem študentka prometa in pišem diplomsko nalogo z naslovom Ukrepi za izboljšanje ravni prometne varnosti motoristov. Moja diplomska naloga vključuje tudi anketo (izpolnijo motoristi), ki zajema vprašanja o splošnih zadevah, prometnih nesrečah, izboljšanju prometne varnosti,...Ker je vse skupaj v Wordu, odgovore podčrtajte/označite krepko/označite poševno/spremenite barvo (samo, da se bo videlo) oz. dopišite tam, kjer je to potrebno. Prosim, če mi izpolnjejo anketo pošljete na email naslov: tatjana.magdic@gmail.com Za vašo pomoč pri anketi se vam že vnaprej zahvlajujem. Lep pozdrav Tatjana jupiter, Ervin93, bajkr88 in 1 other 2 2
Brihta Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 Sam anketa je pa bolj buzerantsko sestavljena. Prej bi jo pripisal dijaku gimnazije moste, kot pa absolventki. lp aja pa srečo pri diplomi
Jure Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 Rešeno&poslano +1 Bi pa tudi jaz za diplomsko nalogo pričakoval malo bolj strokovno zadevo..
maus Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 (popravljeno) evo... sm mal po svoje spisu lahko ti pa osebno povem, kako se lahko zavaruješ pred motoristi Popravljeno Avgust 20, 2009. Popravil maus
Sirni Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 Sam anketa je pa bolj buzerantsko sestavljena. Prej bi jo pripisal dijaku gimnazije moste, kot pa absolventki. lp aja pa srečo pri diplomi se je mudil, gre punca jeseni najbrž že na podiplomca :naughty:
Brihta Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 se je mudil, gre punca jeseni najbrž že na podiplomca :naughty: verjetno ja ta kapitalizem...vse bolj je pomembna kvantiteta in ne kvaliteta
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Še en hud analitično/akademski presežek. Nagaya in thumper 1 1
bmw Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 evo... sm mal po svoje spisu lahko ti pa osebno povem, kako se lahko zavaruješ pred motoristi pred motoristi ni problema....pred Maus-om nikakor.... :evilgrin: maus 1
maus Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 pred motoristi ni problema....pred Maus-om nikakor.... :evilgrin: hvala prijatu... udarec pod pasom... jel... počeli smo šamarima :glare: in kdaj bodo rezultati te ankete ?
Ice Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 in kdaj bodo rezultati te ankete ? optimist. madame so dobili po kar so prisli.
Pike Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 O jžš, tole se mi pa prav nič ne da izpolnjevati?! Preveč obširno zastavljeno. bajkr88 1
Barracuda Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Če tak vprašalnik sestavljate absolventi prometa, potem se ne čudim naši prometni varnosti!!! moji odgovori: Anketa.doc xceno, ImenitnaPriložnost, pkoco in 1 other 4
Beco Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Če tak vprašalnik sestavljate absolventi prometa, potem se ne čudim naši prometni varnosti!!! Anketa je res bedno sestavljena - "absolvent prometa????" Še dolgo nas bo lahko strah na cestah. bajkr88, xyznanixyz in ImenitnaPriložnost 3
maus Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 optimist. madame so dobili po kar so prisli. torej.. samo izkoristl so me, za svoje nizkotne potrebe
Ice Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 eksaktamundo your visosti. izkoriscen. in to za nizkotne potrebe.:grim ko de ti ne pase.
maus Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 eksaktamundo your visosti. izkoriscen. in to za nizkotne potrebe.:grim ko de ti ne pase. zmeri bolj sem depresiven, ker sem bil izkoriščen ... Ice, pomagaj mi prebroditi krizo ... pozivam moderatorje, da naj najdejo to izkoriščevalko in jo zmlatjo .. al pa nj čimprej objavi rezultate ankete :glare:
Alla Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 zmeri bolj sem depresiven, ker sem bil izkoriščen ... Ice, pomagaj mi prebroditi krizo ... pozivam moderatorje, da naj najdejo to izkoriščevalko in jo zmlatjo .. al pa nj čimprej objavi rezultate ankete :glare: Urejeno
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Urejeno se mi je zdelo, da s i... Alla, bajkr88, domina in 2 others 2 3
Nagaya Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 Še en hud analitično/akademski presežek. mogoče je pa sam prilagojeno povprečnemu motoristu :fredy: osa rider in Lowrenc 1 1
Neli Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 Sam res... sramota za vse nas iz prometnega foha... anketa je porazna
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se