ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Hey, folks - meni je ratal ugled dobiti že na -45 :-) Kaj pa vam? Kje je kakšna lestvica, da lahk začnemo derkat? exe`FZS, xyznanixyz, Berilij in 39 others 24 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Hey, folks - meni je ratal ugled dobiti že na -45 :-) Kaj pa vam? Kje je kakšna lestvica, da lahk začnemo derkat? Ti kar v miru bikez, Kor13, Ervin93 in 12 others 12 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 hehehe, sam ta slikca pa je res posrečena bmwslo ImenitnaPriložnost, thumper, crnaudova in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Hey, folks - meni je ratal ugled dobiti že na -45 :-) Kaj pa vam? Kje je kakšna lestvica, da lahk začnemo derkat? Heh, jaz ti ga popravljam . Sem tvoj fanboi! D. mopedist5, crnaudova, rdeci_vragec in 14 others 3 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Njah, jaz sem še vedno na čisti nuli. Dolgčas. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 hehehe, sam ta slikca pa je res posrečena bmwslo Upam da je mašinist ni vzel za zlo crnaudova, ImenitnaPriložnost in Nagaya 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Hey, folks - meni je ratal ugled dobiti že na -45 :-) Kaj pa vam? Kje je kakšna lestvica, da lahk začnemo derkat? si vidu? spet maš -1 :naughty: sej bo mašinka.... pomagi si sam Heh, jaz ti ga popravljam . Sem tvoj fanboi! D. jaz ga loh pa teb popravm sam če mi boš vrnu pol Barracuda, osa rider, xyznanixyz in 30 others 11 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 si vidu? spet maš -1 :naughty: sej bo mašinka.... pomagi si sam morš v profil it gledat, tam je 'summa sumarum' napisano dukemb, crnaudova, PoreRoman in 24 others 18 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 (popravljeno) morš v profil it gledat, tam je 'summa sumarum' napisano ja vem ja... pa tak lep plus si že mel nehi ga sračkat hvala za minuse (kdorkol že.... ) Popravljeno Avgust 26, 2009. Popravil pajkica Barracuda, Geiger Sturzflug, Dr_Jakob in 33 others 13 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 si vidu? spet maš -1 :naughty: sej bo mašinka.... pomagi si sam jaz ga loh pa teb popravm sam če mi boš vrnu pol D. Ervin93, xceno, svobodnaptica01 in 10 others 4 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 na nuli.... bom pa po moje zelo hitro pristala na minusu MowzancR, Cartman, Rude Boy in 10 others 5 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Njah, jaz sem še vedno na čisti nuli. Dolgčas. :glare: Če pa ste moderatorji tako dolgočasni in se ne pustite ocenjevat . D. Barracuda, impulz, crnaudova in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 na nuli.... bom pa po moje zelo hitro pristala na minusu nekaj mojega psiho-biološkega predznanja iz forumaških véd mi pravi, da boste bejbe načeloma vedno v nekem plusu Alla, thumper, Jure in 31 others 25 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 nekaj mojega psiho-biološkega predznanja iz forumaških véd mi pravi, da boste bejbe načeloma vedno v nekem plusu na čelu ja drgač pa menda nimam dobre fotke ... zarad tele riti mi zgleda use skup pada Squawk, Alla, osa rider in 24 others 11 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Hey, folks - meni je ratal ugled dobiti že na -45 :-) Kaj pa vam? Kje je kakšna lestvica, da lahk začnemo derkat? Sm ti en plus dodal, da ti mal pokvarim tale (ne)ugled... :evilgrin: mopedist5, thumper, Barracuda in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Trenutno zelo popularna ocena iz gimnazije: 3 Squawk, PunaKapa, BlahBlah in 12 others 10 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Sm ti en plus dodal, da ti mal pokvarim tale (ne)ugled... :evilgrin: u, hvala - kontra . pavelr, Colonel Trautman, Miha27 in 28 others 21 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Če pa ste moderatorji tako dolgočasni in se ne pustite ocenjevat . D. Ja, pa je res dolgočasno. Večnji vsakdanjež.... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Svake sekunde u svakom pogledu, sveviše napredujem... Barracuda, gandi, Sabonis in 10 others 10 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Ja, pa je res dolgočasno. Večnji vsakdanjež.... :glare: :fredy: D. crnaudova, thumper, Barracuda in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava svarun13 Objavljeno Avgust 26, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Ugodna ponudba Zamenjam moj plus za Vaše pivo!! Le eno pivo za dva plusa!! Če pošljete PM v roku treh minut Vas čaka še DODATNA EKSTRA bonus nagrada! Dva plusa članu/članici po izbiri!! BONUS NAGRADA velja vsak dan samo do polnoči!! Pohitite, preden administratorji blokirajo podeljevanje +/- !!! MEGA GAJBA PONUDBA Za vse, ki boste poslali zahtevo v višini 24 flaš/piksen dodatno podelimo 5 MINUSOV članu po vaši izbiri! IZBERITE MEGA GAJBA PONUDBO -kajti ta pripomore k temu, da ste višje ocenjeni na račun slabših ocen drugih članov! Vse interesente vabimo, da pošljejo povpraševanja na PM P.S. plus dam šele ko spijemo, na puf se ne grem AJ, bikez, mopedist5 in 13 others 14 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 mashina še en plus iz moje strani da ne boš tolk v minusih Thundercat, mopedist5, Ervin93 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xceno Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 še 10 plusov si dobil z moje strani. Barracuda, Nagaya, Thundercat in 10 others 1 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 U fak, cela revolucija. Pa tako me je zanimal, do kod gre števc minusov xceno, Miska22, GimmeSome in 25 others 17 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 U fak, cela revolucija. Pa tako me je zanimal, do kod gre števc minusov Heh, še malo pa boš v plusu . Nisem vedel, da imaš toliko fanboi-jev . D. Barracuda, pajkica, xceno in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se