Guest nera Objavljeno September 15, 2009 Opozori Objavljeno September 15, 2009 Kako nenavadno - Thumper neha bit prisoten na forumu in tudi moj 'ugled' neha kar naenkrat rapidno padati ... Kera bebava fora. Thumper in Mashina FOREVER Miska22, pajkica, lejcek in 9 others 4 8
SharpNinja Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Se morm zahvalt mojim "oboževalcem" , k me majo tok radi, d skoz v rdeče tolče ....... xyznanixyz, Colonel Trautman, TommyP in 14 others 7 10
biker77 Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Se morm zahvalt mojim "oboževalcem" , k me majo tok radi, d skoz v rdeče tolče ....... ni za kaj osa rider, Nagaya, Alla in 6 others 3 6
SharpNinja Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 ni za kaj S vrnem ob prilki osa rider, TommyP, Sirni in 11 others 8 6
Guest nera Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Se morm zahvalt mojim "oboževalcem" , k me majo tok radi, d skoz v rdeče tolče ....... Če te kaj tolaži, si moja najljubša Motosvetovka Med moškimi je pa huda konkurenca, človek se težko odloči, kdo ima najnižji IQ Nagaya, thumper, domina in 10 others 4 9
SharpNinja Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Če te kaj tolaži, si moja najljubša Motosvetovka Med moškimi je pa huda konkurenca, človek se težko odloči, kdo ima najnižji IQ Tnx nera, ti si tud zlo fajn , morš še kdj naokol prit .... moški so pa moški, nujno zlo, tk k avto, strošek (tak in drgačn ) sm bit pa morjo a ne :grim TommyP, biker77, MihaJ in 14 others 7 10
bass Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 A če je v negativi je dobro al slabo? :unsure: Fritz, Nagaya, Sirni in 5 others 2 6
Nagaya Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Tnx nera, ti si tud zlo fajn , morš še kdj naokol prit .... moški so pa moški, nujno zlo, tk k avto, strošek (tak in drgačn ) sm bit pa morjo a ne :grim odlično se da shajat brez njih. in avto je večje nujno zlo kot moški, če že filozofiraš v to smer.. Colonel Trautman, Fritz, rdeci_vragec in 9 others 4 8
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2009 Thumper in Mashina FOREVER Ne mu tega delat ... Med moškimi je pa huda konkurenca, človek se težko odloči, kdo ima najnižji IQ pa komu najbolj globok jajca visejo ... BlahBlah, brembo, Alla in 18 others 14 7
SharpNinja Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 in avto je večje nujno zlo kot moški, če že filozofiraš v to smer.. Aha, vidš, do takele ugotovitve bi sama težko pršla, k nimam obojga d bi lohk tehtala kter je večje nujno zlo lajbn, TommyP, biker77 in 7 others 5 5
biker77 Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Aha, vidš, do takele ugotovitve bi sama težko pršla, k nimam obojga d bi lohk tehtala kter je večje nujno zlo definitivno un makaronar k ga maš med nogam Colonel Trautman, lejcek, TommyP in 5 others 3 5
Nagaya Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Aha, vidš, do takele ugotovitve bi sama težko pršla, k nimam obojga d bi lohk tehtala kter je večje nujno zlo sam premalo si premislila svojo teorijo.. anja37, soncnca, lejcek in 6 others 3 6
Dolenc™ Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Kje pa to ocenjuješ, a so to zvezdice v profilu? thumper, halls, brembo in 1 other 4
Spider™ Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 sploh nism vedu za tole dolnec. to k ti na post klikajo + al pa - se ti v profilu sešteva Dolenc™, maus in brembo 2 1
Guest nera Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 (popravljeno) Ne mu tega delat ... pa komu najbolj globok jajca visejo ... Na tvojem mestu bi priznala, da ponoči kričiš njegovo ime Kar se pa jajc tiče, se pa od tvojih in tumbekovih skupaj ne bi najedla Popravljeno September 16, 2009. Popravil nera domina, Alla, Miska22 in 8 others 4 7
maus Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Med moškimi je pa huda konkurenca, človek se težko odloči, kdo ima najnižji IQ jel me netko tražio :fredy: brembo in Sirni 2
Dolenc™ Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 O mater... zdele vidu, jst se trudem na lestvico pridet, pa mi minuse šopajo
Guest nera Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 jel me netko tražio :fredy: Rekla sem med moškimi brembo, Miska22, Fritz in 6 others 3 6
maus Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Rekla sem med moškimi mi dečkoti ne pridemo umes :unsure: brembo 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 18, 2009 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2009 (popravljeno) Oh, kako zabavno - v enem dnevu iz +72 do -67 ... Tumbek si je res vzel cajt fuckin' bedniki ... Popravljeno September 18, 2009. Popravil mashina PunaKapa, Alla, Igorr in 21 others 16 8
simonsi Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Pa ne da se sekiraš? brembo 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 18, 2009 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2009 Pa ne da se sekiraš? Ne, ampak zdi se mi en tak simptom 'folka', da mi gre kr na kozlanje. Razni bebčki ... Sori izrazu, ampak res, drugače tega ne morem klasificirat, če se še tako potrudim. Sabonis, spuzva, PizdinPolda in 18 others 14 7
SharpNinja Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Oh, kako zabavno - v enem dnevu iz +72 do -67 ... Tumbek si je res vzel cajt fuckin' bedniki ... Uf sm si že oddahnla, sm misla, d sm mene tok ne marajo, d tok padem na hit hahaha:whistle:..... zanimiv kok majo eni preveč cajta...jz bi tud :grim malakai, Noiser69, brembo in 9 others 6 6
Nagaya Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Uf sm si že oddahnla, sm misla, d sm mene tok ne marajo, d tok padem na hit hahaha:whistle:..... zanimiv kok majo eni preveč cajta...jz bi tud :grim tvoje zadnje teme: Globoke misli & misel dneva & stuff , Nasmeh..., Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?, Ugled :-), Kam nocoj, Kaj pa glasba ?, Poljubček za tisto/tistega.., Lahko noč + dobro jutro (6. del) a si ziher, da nimaš preveč časa? [url=http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=11181&view=&hl=&fromsearch=1] Sirni, simonsi, PizdinPolda in 14 others 9 8
SharpNinja Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 tvoje zadnje teme: Globoke misli & misel dneva & stuff , Nasmeh..., Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?, Ugled :-), Kam nocoj, Kaj pa glasba ?, Poljubček za tisto/tistega.., Lahko noč + dobro jutro (6. del) a si ziher, da nimaš preveč časa? Nit ne, sm tkole na večer k ni več norišnce me začne mal nespečnost grabit, pa treba mal še tle poklikat xceno, domina, halls in 12 others 9 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se