ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 bogi, bogi Itak, ful me 'tolčejo' .... Alpinist, sesir, PizdinPolda in 21 others 15 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Itak, ful me 'tolčejo' .... ne vem kaj je s tabo... odkar te ne minusam več si skozi v rdeči...ali pa nisem tega delal.......... gandi, Alla, maus in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 ne vem kaj je s tabo... odkar te ne minusam več si skozi v rdeči...ali pa nisem tega delal.......... vseeno mi je, kdo se preganja na mojih plečih ... je pa to simptom družbe ... "hitro, greznico polivat, če nam nekaj ni všeč ... " FrancKarnjo, Furioso, Miha27 in 22 others 15 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 in najdejo se kreteni nedojebani, ki jim rata tudi ob taki objavi začutiti potrebo in se vdati svojim pritlehnim imbecilnim impulzom ter pritisniti minuse ... no, sej mi je jasno, da so frustrirani, ampak vseeno bi lahko malo manj svinjali po forumu ... pa še link do tega remek dela njihovega ... O čem ti to? FrancKarnjo, remsak in PizdinPolda 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Očitno je dobil kakšen minus, ko je odprl temo remsak in Žarko G. 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Očitno je dobil kakšen minus, ko je odprl temo Vem, hecal sem se PizdinPolda, remsak, Burda in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 a sedaj mora biti pa človek na forumu posvečen , če hoče temo odpret ,al kako ?? pajkica, remsak, gandi in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 a sedaj mora biti pa človek na forumu posvečen , če hoče temo odpret ,al kako ?? Ne, ampak verjetno kakšna naključna mimoidoča mularija/kretenarija (ne vem, kdo ... ) zdravi svoje frustracije na takih 'nedolžnih temah' ... No, saj, vsak tele ma svoj vesele. Jaz z odpiranjem tem in debatiranjem, oni z zaletavanjem čelno v rdeči gumb. :-) Colonel Trautman, klimbra, FrancKarnjo in 19 others 15 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Ne, ampak verjetno kakšna naključna mimoidoča mularija/kretenarija (ne vem, kdo ... ) zdravi svoje frustracije na takih 'nedolžnih temah' ... No, saj, vsak tele ma svoj vesele. Jaz z odpiranjem tem in debatiranjem, oni z zaletavanjem čelno v rdeči gumb. :-) he,he.... sam napisal si nekaj pa " - " ... do srede se spusti med nas "renegade"-e ... pa na pijačko zvečer..... lahko še za kak pir stavimo ,koliko "-" se bo nabralo v 2 urah ,ko bomo od doma.... brembo, Alla, Žarko G. in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 a te pluse pa minuse talaš pri objavah tm spodi al kak to gre? remsak, GRUNF, gandi in 11 others 5 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 a te pluse pa minuse talaš pri objavah tm spodi al kak to gre? Točno tak! Evo, ti bom pripopal en minus, da boš za drugič vedo kak to gre... anja37, Noiser69, Berilij in 21 others 12 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 no pa da vidm, do kam bo šlo dans Colonel Trautman, FrancKarnjo, halls in 21 others 8 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 pet-tisoč-a objava, wiiiiiii a si zaslužim ugled? naziv legende? have fun maus, xceno, Žarko G. in 10 others 2 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 remsak, Žarko G., bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 upam da bo šlo v + remsak, Gallus, bajkr88 in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 hhh, ja tuki sta pa sam dve možnosti, al gre za zaroto prot kennyJR, al ma pa res tolk glupe poste da si tako cifro dejansko zasluž pa čestitke za 1000-ko.. mopedist5, carmagedon, thumper in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 dejte še minuse bajkr88, pajkica, sesir in 13 others 3 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Sem malo na hitro pogledal kdo je bodoči ''miljonar'' in kdo največji ''zapufanec'' Odstopajo Suzuki(meni se ne zdi slab dečko ampak nekdo res ne mara... ) Maus in Pervy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Mn pišem, raj me mate Sanda7, TommyP, klimbra in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 Mn pišem, raj me mate Mene tuddddddddd !!!! Berilij, sesir, v3sn4 in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2010 Sem malo na hitro pogledal kdo je bodoči ''miljonar'' in kdo največji ''zapufanec'' Odstopajo Suzuki(meni se ne zdi slab dečko ampak nekdo res ne mara... ) Maus in Pervy Kako si pa to počekiral? lajbn, hilton, spuzva in 11 others 6 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Mene tuddddddddd !!!! Mene tuuuuuudddd!!!!! Alla, pajkica, xyznanixyz in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Pajkica jst sem sedaj šla skoz celi ta UGLED in ti dala + :grim Sam ko sem brala,sem se tolk nasmejala takim zafršolanim motoristom,da me joj... Me pa zanima,tist ki je ta forum ustvarjam,da pove zakaj so tej - in +,zakaj so oni nedostopni,če želi komu kdo dat - ali+???? A ni enakopravnosti-razlošte??? :grim :grim Alla, thumper, pajkica in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 moderatorje in administratorje se pač ne da ocenjevat,..tko so se odločil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 No dajte se malo bolj potrudit, jaz bi rad anjo37 prehitel. halls, GRUNF, xyznanixyz in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se