hilton Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 moderatorje in administratorje se pač ne da ocenjevat,..tko so se odločil popravek tako ste se odločli aja glede da živimo v demokratični državi, bi lahko mi( normalni smrtniki ) imeli tudi kakšno besedo pri temu me prav zanima kateri moderator oz admin bi bil top leader v negativu v3sn4, anja37 in halls 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 moderatorje in administratorje se pač ne da ocenjevat,..tko so se odločil Nič za to,sam ko se to stran brala,sem vidla da so parkrat vprašali-zakaj ne,nič druzga Alla, domina, pajkica in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Nič za to,sam ko se to stran brala,sem vidla da so parkrat vprašali-zakaj ne,nič druzga jebentiš anja37 razbrat tvoje povste je misija nemogoče 73 si razmislila da bi se preimenovala v anja 73 ker podnapise bo treba počasi vklopit ko se to stran brala??? zakaj ne? pa vejica pred nič? druzga? jaooo no vsaj nasmejiš me če ne druzga v3sn4 in Ursha 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 me prav zanima kateri moderator oz admin bi bil top leader v negativu Pojma nimam kteri. Vem edino, da če bi kdo dal Alli minus, bi ga zaklal, njegovo drobovje pa vrgel sosedinim svinjam za malco. In to je otrokom prijazna verzija... Furioso, Berilij, hilton in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Pojma nimam kteri. Vem edino, da če bi kdo dal Alli minus, bi ga zaklal, njegovo drobovje pa vrgel sosedinim svinjam za malco. In to je otrokom prijazna verzija... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Alla - spuzva in roko 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Alla - Glej stari, tak ti bom povedal... Si gledal botra, ko se je ovi kurac zbudil s konjsko glavo ob sebi? Seveda si... No, pri tebi bo drugače, ker se bo en konj zbudil s tvojo glavo ob strani!!!! :angry: ImenitnaPriložnost, roko, maus in 9 others 8 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 No dajte se malo bolj potrudit, jaz bi rad anjo37 prehitel. Sam gas in lovi me,upam da me boš na mehko pole vrgu.. :lol1: maus, Alla, roko in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Pojma nimam kteri. Vem edino, da če bi kdo dal Alli minus, bi ga zaklal, njegovo drobovje pa vrgel sosedinim svinjam za malco. In to je otrokom prijazna verzija... Jaz TUDI!!!!!! Anja......prosim lepo.....začni se letom primerno obnašati......in izražati..........več ali manj....izpadaš tak podn, da ga kljub svojim letom.....še nisem srečal. domina, GRUNF, carmagedon in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 ... Si gledal botra, ko se je ovi kurac zbudil s konjsko glavo ob sebi? Seveda si... :angry: pa sedi v kinu zraven tebe "zemo izbosne", pa zine: vidi, vidi koja fora ! konj u krevetu ! ups, po novi verziji, miš u krevetu ?! maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 19, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Anja......prosim lepo.....začni se letom primerno obnašati......in izražati..........več ali manj....izpadaš tak podn, da ga kljub svojim letom.....še nisem srečal. jo boš pa na kšnem motozboru srečal bosta pa koj best frenda ;-) spuzva, Berilij, carmagedon in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 jo boš pa na kšnem motozboru srečal bosta pa koj best frenda ;-) S takimi fukfehtarkami na najnižjem nivoju......se ne družim!!! BTW.......motozbori kamor zahajam jaz.......so zanjo ali predaleč......ali premalo obetajo ( veš kaj mislim ). Lahko me pa zamenjaš......in poizkusiš srečo........pri teh letih običajno........ženske dajo dušo in srce iz sebe :evilgrin: carmagedon, GRUNF, roko in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 klimbra, GRUNF, roko in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 (popravljeno) jo boš pa na kšnem motozboru srečal bosta pa koj best frenda ;-) Jaja.....pa še nekaj.......če mi dokaže.....da je normalna in res tako izobražena.......se začne tem dokazom primerno obnašati.....ne pa kot ena 13 leta potrebna smrklja........prisežem.....in javno izrekam povabilo, ali obljubo.......da jo peljem na večerjo na Grad Socerb.............ampak.......po tem, tudi poročam o vtisih!!!! Trenutno pa je stanje........ -1xxx zanjo! Popravljeno Januar 19, 2010. Popravil klimbra GRUNF, ImenitnaPriložnost, domina in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 to je bil poizkus napada Klimbre a nasprotnik radoracer se je pravočasno vrnil v obrabmo. žoga se giblje približni 16,5 metra pred vrati nasprotnika ! sodnikovapiščalka je še nema ! thumper, v3sn4, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Jaja.....pa še nekaj.......če mi dokaže.....da je normalna in res tako izobražena.......se začne tem dokazom primerno obnašati.....ne pa kot ena 13 leta potrebna smrklja........prisežem.....in javno izrekam povabilo, ali obljubo.......da jo peljem na večerjo na Grad Socerb.............ampak.......po tem, tudi poročam o vtisih!!!! Trenutno pa je stanje........ -1xxx zanjo! Kulkrat ž sem jst tjebi rjekla da ne piši meni.ne o meni,pst me na mjri in sjebe poglej....Mene ne rabi nikamor vabit in plačevat,mam tolk in še vječ...Ti pa ne buš nikoli na mojem nivoju-verjemi ImenitnaPriložnost, klimbra, Alla in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Jaja.....pa še nekaj.......če mi dokaže.....da je normalna in res tako izobražena.......se začne tem dokazom primerno obnašati.....ne pa kot ena 13 leta potrebna smrklja........prisežem.....in javno izrekam povabilo, ali obljubo.......da jo peljem na večerjo na Grad Socerb.............ampak.......po tem, tudi poročam o vtisih!!!! Trenutno pa je stanje........ -1xxx zanjo! Če te kej matra povej... :grim ImenitnaPriložnost, xyznanixyz, Tiger in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Kulkrat ž sem jst tjebi rjekla da ne piši meni.ne o meni,pst me na mjri in sjebe poglej....Mene ne rabi nikamor vabit in plačevat,mam tolk in še vječ...Ti pa ne buš nikoli na mojem nivoju-verjemi Verjamem, da se ne more tako nizko spustit....kar dnevno dokazuješ ..... :naughty: :wacko: :grim Alla, Furioso, Berilij in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 (popravljeno) Če te kej matra povej... :grim Brez zveze tebi kaj razlagat....risal pa ne bom, ker ne rišem lepo oz, ne bi bila zadovoljna z izdelkom... :naughty: Popravljeno Januar 19, 2010. Popravil GRUNF Berilij, klimbra, Alla in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 19, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Lahko me pa zamenjaš......in poizkusiš srečo........pri teh letih običajno........ženske dajo dušo in srce iz sebe :evilgrin: Prjatu, nein Danke :-) nimam časa za take rabote, mam z eno že dovolj dela :-). sayo, roko, lajbn in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Pojma nimam kteri. Vem edino, da če bi kdo dal Alli minus, bi ga zaklal, njegovo drobovje pa vrgel sosedinim svinjam za malco. In to je otrokom prijazna verzija... Alla - Glej stari, tak ti bom povedal... Si gledal botra, ko se je ovi kurac zbudil s konjsko glavo ob sebi? Seveda si... No, pri tebi bo drugače, ker se bo en konj zbudil s tvojo glavo ob strani!!!! :angry: prav moral si , ane ?!!! kaj bo pa sosed rekel , ko mu bodo svinje pocrkale in bodo ubogi otroci - za povrh vsega hudega - morali to gledati ???!! :grrr :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Kulkrat ž sem jst tjebi rjekla da ne piši meni.ne o meni,pst me na mjri in sjebe poglej....Mene ne rabi nikamor vabit in plačevat,mam tolk in še vječ...Ti pa ne buš nikoli na mojem nivoju-verjemi cccccccccccc... če ti gre res toliko na živce , ga daj pa na ignore. moje osebno mnenje pa je , da je klimbra kar prebavljiv , vsaj kar se tiče javnih objav.... jaz razumem kar nekaj primorščine , pa mi pri tebi marsikdaj ne uspe izluščiti vsaj namiga če že ne poante ali misli .. in ko nekoga nahruliš mu na koncu še jezik pokažeš - kdo bi potem vedel kaj je res ...:unsure: anja37, domina, halls in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 Jaja.....pa še nekaj.......če mi dokaže.....da je normalna in res tako izobražena.......se začne tem dokazom primerno obnašati.....ne pa kot ena 13 leta potrebna smrklja........prisežem.....in javno izrekam povabilo, ali obljubo.......da jo peljem na večerjo na Grad Socerb.............ampak.......po tem, tudi poročam o vtisih!!!! Trenutno pa je stanje........ -1xxx zanjo! začni šparat.... anja37, Furioso, soncnca in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 začni šparat.... rajši se kam pelji... užitki zagotovljeni ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 cccccccccccc... če ti gre res toliko na živce , ga daj pa na ignore. moje osebno mnenje pa je , da je klimbra kar prebavljiv , vsaj kar se tiče javnih objav.... jaz razumem kar nekaj primorščine , pa mi pri tebi marsikdaj ne uspe izluščiti vsaj namiga če že ne poante ali misli .. in ko nekoga nahruliš mu na koncu še jezik pokažeš - kdo bi potem vedel kaj je res ...:unsure: Jest nobjenga ne jurim,sam povem-napišem roko, halls, klimbra in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se