Rude Boy Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 po nekaj začetnih priložnostnih na obeh straneh se je igra pred koncem prevega polčasa umirila ! pred začetkom drugega dela igre, upamo da dosti bolj zanimivega ostaja še zmeraj brez zadetkov ! v drugem delu lahko pričakujemo tudi kakšno osvežitev s klopi ! roko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 prav moral si , ane ?!!! morau sem :grim .... Tiger, hilton, roko in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 26, 2010 Deli Objavljeno Februar 26, 2010 svaka čast :trance_27_notworthy: en si je pa dau dela .... :trance_27_notworthy: se mi ne da tipkat vseh nikov... sam dve uri se ukvarjat s pajkico :surrender: uauuuuuu .... sej se še un k bi se mogu z njo ukvarjat ne ukvarja tolk u bistvu bi se mi mogl ful zdet no sej se mi O:-) .... že kurblam mašino.... grem pajčevino pospraut Pervy, thumper, suzuki in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 Zakaj mam ugled pod jurja???!!! :angry: pajkica, sesir, Alla in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 zaradi sira in vojaških koračnic ! :evilgrin: GRUNF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 Zakaj mam ugled pod jurja???!!! :angry: Zato ker sem lačna in zato, ker še vedno čakam na tisto obljubljeno kavo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 Zato ker sem lačna in zato, ker še vedno čakam na tisto obljubljeno kavo :evilgrin: Ljubezen moja, saj jo dobiš kmalu...in to celo 2...pa mogoče še kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Marec 1, 2010 Deli Objavljeno Marec 1, 2010 zaradi sira in vojaških koračnic ! Glede na osebno poznanstvo in potrebno veščino, ki je bila v soboto ključnega pomena za preživetje, si izjemno pridobil na ugledu....respect... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se