ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Cela žurka. :-) Anyway - TNX. V bistvu me še najbolj zanima, kdo si je vzel cajt in mi nažgal tistih prvotnih 50 minusov :-) xceno, Berilij, bikez in 24 others 15 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 U fak, cela revolucija. Pa tako me je zanimal, do kod gre števc minusov Zdj mi lahko vrneš veš K mam glih en minus bikez, crnaudova, davidg in 10 others 3 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 čemu sploh to služi ? ... aja.. bolj si ugleden, večja je polovička pri kazni crnaudova, xceno, Barracuda in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Cela žurka. :-) Anyway - TNX. V bistvu me še najbolj zanima, kdo si je vzel cajt in mi nažgal tistih prvotnih 50 minusov :-) No, stari, še mal pa boš najbolj priljubljen član Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 No, stari, še mal pa boš najbolj priljubljen član za to se ni bati Sicer pa spet nekdo pridno 'štepa minuse' ... Thundercat, Alla, Sabonis in 22 others 14 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 za to se ni bati Sicer pa spet nekdo pridno 'štepa minuse' ... Pust jim vesele..... enkat se bo tak nehal xceno, GimmeSome, crnaudova in 25 others 12 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Pust jim vesele..... enkat se bo tak nehal saj mi dol maha, ampak firbec je pa firbec, kaj čem :-) sesir, Alla, PoreRoman in 27 others 20 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 U fak, cela revolucija. Pa tako me je zanimal, do kod gre števc minusov Hvala tebi, smo osvojili eno novost foruma, pa že nam postaja bolj ušeč... Tisti z največ minusi ob srečanju rundo časti? impulz, crnaudova, thumper in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 saj mi dol maha, ampak firbec je pa firbec, kaj čem :-) sej te bom hmau ujela bajkr88, Geiger Sturzflug, Furioso in 28 others 10 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 sej te bom hmau ujela Dejmo tko rečt - opice klikajo, karavana gre dalje :-) (beri: klikamo si pluse in minuse, debate pa tečejo dalje, kot da tega ne bi bilo :-)) thumper, molotov, xyznanixyz in 27 others 17 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spuzva Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Dejmo tko rečt - opice klikajo, karavana gre dalje :-) (beri: klikamo si pluse in minuse, debate pa tečejo dalje, kot da tega ne bi bilo :-)) pejt greva rajš na kufe no jaz grem soncnca, Barracuda, thumper in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spuzva Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 zanimivo ! sem se nasmejal, upam da so še kakšne druge teme take. Sicer je pa na večini forumov tako, eni se zamerijo s svojimi izjavami, drugi pa na drug način. lep dan T. xceno, Barracuda, pajkica in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Ah to je itak pomoje zanimivo sam zdej klikat, ko je zadeva nova bajkr88, molotov, Thundercat in 7 others 3 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 pejt greva rajš na kufe no jaz grem Počasi se bom res odpravil nekam v centru Ljubljane ... kaj med zobe dat ... Geiger Sturzflug, Berilij, BlahBlah in 22 others 14 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Ah to je itak pomoje zanimivo sam zdej klikat, ko je zadeva nova Psihologija množic pravi, da načeloma stremijo k 'povprečju', kar pomeni, da bodo množice potegnile poste, ki imajo več plusov, navzdol, in tiste, ki imajo veliko minusov, morda navzgor ... Lahko pa se tudi motim. molotov, impulz, Rokenrola in 25 others 13 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mouc Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Ja, zadeva bo zanimiva in uporabna, dokler bo služila svojemu namenu. Če bo pa služila "tekmovanju" in zlorabam, je pa itak vse brez veze. Sicer je pa s tem kot z vsemi stvarmi v življenju - vsaka medalja ima dve strani.:yes: Ali pa :krneki:: jing & jang. crnaudova, Ninč, molotov in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 pomoje da je tole ful fajn. vsaj dougčas nau pa bl pestro bo. se bomo lahk mau "podjebaval" lp xceno, impulz, pajkica in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 boli me za tele minuse, važn da imam plus na bančnem računu. malakai, Tiger, crnaudova in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 boli me za tele minuse, važn da imam plus na bančnem računu. uf.. to je važn ja. te dni ma pa redko kdo plus na bančnem računu :-). uf pomoje da sm že ba drugem mestu z minusi takoj za mashino. naj me kdo popravi... pajkica in crnaudova 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 mashina še en plus iz moje strani da ne boš tolk v minusih Zdej vsak, ki da plus mašini, dobi minus... :unsure: Pizda mašina, res te ne marajo! Evo od mene še en plus zate mašina + Sirni, brembo, impulz in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Pizda mašina, res te ne marajo! Jah, tko je. Sej, a sem na forumu zato, da bi bil všečen? Saj si nisem prišel sem iskat pičke ... ali pa jebača, bognedaj ... :-) sesir, SuperFukac, lajbn in 23 others 17 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Jah, tko je. Sej, a sem na forumu zato, da bi bil všečen? Saj si nisem prišel sem iskat pičke ... ali pa jebača, bognedaj ... :-) sm ti mogu dat plus za nasvet pri nakupu motorja..še par takih objav pa boš hočeš-nočeš dubu bejbo sesir, ImenitnaPriložnost, Alla in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 sm ti mogu dat plus za nasvet pri nakupu motorja..še par takih objav pa boš hočeš-nočeš dubu bejbo Sladkorno bom dobil ... PunaKapa, Geiger Sturzflug, Sabonis in 18 others 14 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Sladkorno bom dobil ... a je še nimaš? xyznanixyz, crnaudova, Nagaya in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Recimo za take objave mi res ni jasno, komu kaj ne paše. Odgovoril sem s čistim dejstvom na eno glupo 'insinuacijo' in nekdo je pritisnil en (-). No, verjetno mu je ob tem še prihajalo :-) Rokenrola, spuzva, Thundercat in 20 others 14 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se