stuhec Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 in je najnižji kaj počaščen ? ImenitnaPriložnost, impulz in crnaudova 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Recimo za take objave mi res ni jasno, komu kaj ne paše. Odgovoril sem s čistim dejstvom na eno glupo 'insinuacijo' in nekdo je pritisnil en (-). No, verjetno mu je ob tem še prihajalo :-) al je pa slab vidu in falil..al ma pa slab monitor kot jaz pa se slabo razloči ampak najbrž te ne marajo..bogi xyznanixyz, Mutika, impulz in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 al je pa slab vidu in falil..al ma pa slab monitor kot jaz pa se slabo razloči ampak najbrž te ne marajo..bogi Kje je olfa, da si kurje oko odrežem ... :-) crnaudova, davidg, carmagedon in 19 others 14 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Njah, jaz sem še vedno na čisti nuli. Dolgčas. :glare: Seveda, ker spadaš v zaščiteno skupino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Seveda, ker spadaš v zaščiteno skupino. vsi enaki, vsi enakopravni. crnaudova, gandi, Nagaya in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 27, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Seveda, ker spadaš v zaščiteno skupino. A jaz sem pa target-practicing material? :-) Geiger Sturzflug, Thundercat, BlahBlah in 22 others 15 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 tud to mora bit pajkica, osa rider, crnaudova in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 v jok pa na drevo crnaudova in impulz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Seveda, ker spadaš v zaščiteno skupino. djte moderatorjem v 125 forumu vsakemo 100 točk pr objavi kr so njihovi posti včasih zlo uporabni. kr zdaj enostavno nemorem videt objave k0cija pa rokyja če dam spodnji prag 50 točk... v končni fazi si tudi oni zaslužijo imeti točke drgač pa zdaj forum nebi mogel biti bolj po mojem okusu!! ko bom meu fraj cajt bom šeu ocenit vsako objavo v temi še 1x za forum crnaudova in lajbn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 -3!!!!!!!!!! Yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss lajbn, molotov, Žarko G. in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Vsak sarkazem se kaznuje po zakonu (motosveta) :evilgrin:, minus na minus je plus ... thumper, bajkr88, lajbn in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Fak.....mashina un post k sm ti dal plus....je čist v minusih roko, crnaudova, dr.looney in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 vsi enaki, vsi enakopravni. A fejst boli? :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 jest mam pa +1 (pa ne me zdej v minus zatolčt) me pa prov zanima koliko minusov lahko dobiš , Bomo počakal da bo mashina prišel do konca in nam povedal (pa ne zamert mashina) SuperFukac, roko, Alla in 20 others 2 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 jest mam pa +1 (pa ne me zdej v minus zatolčt) me pa prov zanima koliko minusov lahko dobiš , Bomo počakal da bo mashina prišel do konca in nam povedal (pa ne zamert mashina) Če pa imaš -2 . D. crnaudova, maus, lajbn in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 27, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 A fejst boli? :trance_33_sleep: Boli me qrac. Zmerno, kot vedno :-). carmagedon, sesir, BlahBlah in 27 others 19 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Če pa imaš -2 . D. zdej že -9. Sem se mogo pohvalt Ka lahko še en stisne minus da bom meu vsaj okroglih 10? maus, molotov, Furioso in 19 others 1 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Hvala molotov, thumper, crnaudova in 15 others 1 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Avgust 27, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Vljudno prosim vse "prebivalce" motosveta, da mi pomagajo doseč absolutni rekord v ugledu moje visokosti. Vnaprej bi se rad zahvalil vsem, ki me bodo pri tem podprli in obljubim, da jih bom kadarkoli podprl, če bodo recimo kandidirali za župana...ostalim pa želim, hja, v bistvu samo slabo, kot recimo da fašejo kugo, ful hudo obliko triperja, al pa da se jim spodrsne in padejo z glavo naprej v mulčer... Hvala! Jure, motoristka7, anja37 in 43 others 34 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Hvala kurba zj sme pa že prehteu(dejte to hitr popraut-navalite minusi) thumper, xyznanixyz, xceno in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 A fejst boli? :trance_33_sleep: Bomo že našli način, kako ti kakšen plus (ali pa minus) pripopati! Furioso, rdeci_vragec, Nagaya in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 27, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Vljudno prosim vse "prebivalce" motosveta, da mi pomagajo doseč absolutni rekord v ugledu moje visokosti. Vnaprej bi se rad zahvalil vsem, ki me bodo pri tem podprli in obljubim, da jih bom kadarkoli podprl, če bodo recimo kandidirali za župana...ostalim pa želim, hja, v bistvu samo slabo, kot Hvala! Evo, stari, z vseh mojih 35 usernejmov ti stisnem . Sirni, Colonel Trautman, Geiger Sturzflug in 20 others 16 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 še kr me za 16 vod:( aleksandergabriel, xceno, bajkr88 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 sam en ma res cajt svaka ti čast če se upaš javt, kdo si, dobiš za večerjo ! ampak res... če si reva, potem se boš pa skrival...itak glavn da jaz dobr spim račun je še zmer u plus, pravjo da to ta glavn če te pa peta tko boli, si pa pejt zdret ta trn ven..... loh ti še kašnga dobrga dohtarja najdm da nau preveč bolel Berilij, soncnca, Squawk in 22 others 7 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 še kr me za 16 vod:( evo sem ti še jaz en minus stisno da me boš lahžje dohajal Sirni, Jure, molotov in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se