maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 hahaha... .. tud ta moj zgornji post je bil ocenjen .. sj ne morm da verjamem mopedist5, crnaudova, rdeci_vragec in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Ocenjevanje objave vpliva na ugled avtorja, ocenjevanje teme pa kot splošna ocena neke teme (vir: http://www.motosvet....-forum-ip3.html ) Ugled avtorja v kategoriji "kr neki" je popolnoma irelevanten in bi bilo bolje, da vse teme v tej kategoriji zbrišete. Ta kategorija je namenjena nabijanju, da se ne bi smetilo drugje (čeprav se vseeno) in je zelo malo "pametnih" postov ... seveda razen mojih . lajbn, bajkr88, gandi in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 ''tisti, katerega zavrneš, užališ, se narediš norca z njega te bo negativno oceno mi je rekel nekdo... potem bom pa itak skos v minusih, ker se rada zajebavam na račun drugih.... ihihi in kaj potem.... naj kar šopajo minuse tisti, ki me poznajo itak vejo, da sem srček bajkr88, Rude Boy, crnaudova in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 menim, da je ugled osebnostni števec, kjer se lahko vidiš kakšen si, kako te drugi vpoštevajo, cenijo anja37, Nagaya, crnaudova in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 tisti, ki me poznajo itak vejo, da sem srček ne verjamem menim, da je ugled osebnostni števec, kjer se lahko vidiš kakšen si, kako te drugi vpoštevajo, cenijo še posebej tisti, ki te sploh ne poznajo, kajne bajkr88, rdeci_vragec in crnaudova 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 pa še to... pa zaključim v teli temi... če na smeškota dobiš + ali - .. ni ocenjena kvaliteta posta temveč oseba, ki je to napisala ... brezveze gandi, crnaudova, rdeci_vragec in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 31, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Po zakonitostih vesolja bi moral jaz v par tednih bit na približno -10.000 ugleda ... če se bo opicam dalo klikat, seveda ... sesir, Miska22, Sirni in 25 others 16 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 ne verjamem še posebej tisti, ki te sploh ne poznajo, kajne kontradiktoren post crnaudova, ImenitnaPriložnost in bajkr88 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 otroci se igrajo, namesto da bi tehtno ocenjevali teme in odgovore tako da je tale ugled že zvodenel, ker se že uprablja v čisto druge namene, kot pa je bilo prvotno zamišljeno.. gandi, Alla, maus in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 (popravljeno) kontradiktoren post točno v tem je poanta ... sj sm na koncu zažvižgal ... ne ocenjujem tvojo osebnost, ker te ne poznam, lahko pa tvoje poste v določeni temi... ne pa v vseh po difoltu, ker bi mi šla na jetra.... kapiši @Svarun13 ... točno to ups.. pa sem rekel, da ne bom več tukaj pisal... sorčite Popravljeno Avgust 31, 2009. Popravil maus crnaudova, rdeci_vragec in bajkr88 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 pa še to... pa zaključim v teli temi... če na smeškota dobiš + ali - .. ni ocenjena kvaliteta posta temveč oseba, ki je to napisala ... brezveze maus, plus od mene te ne poznam, sam je pa res..... zato ocena za post... temu je namenjena predlagam administratorjem, da ene smeškote umaknejo, ker so ocenjeni z - :blink: zgleda da so zanič aja sicer pa slovenci mamo kr nekaj športov: foušija pometanje pred tujim pragom ne pred svojim dolgošasje preveč časa, ki ga ne znamo izkoristit za kake pametnejše stvati iskanje besed in vsebine, tam, kjer je ni spreobračanje dejstev .. .. .. ugled v virtuali je ničvreden ..... če napopam komad, ki nekomu ni všeč, in ga oceni z -, je to ocena komada??? ali posta?? ali mene?? dolgočasni ste že.... :glare: vi in vsi vaši profili, ki jih odpirate da loh našopate tolk - in + ... buellina: lajbn, motoristka7, dr.looney in 23 others 8 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 sem bila prepričana, da ni prit do živega, pa vidim da te 340 minusov lepo iz tira vrže btw: večerja je bla 53 € ... osa rider, Fritz, Miska22 in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Pajkica.. prosim ne me hvalt in mi dajat ocene, ker imam že -1 zarad tebe crnaudova, spuzva, Nagaya in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 sem bila prepričana, da ni prit do živega, pa vidim da te 340 minusov lepo iz tira vrže btw: večerja je bla 53 € ... ne ne vrže me nič iz tira sploh pa ne ena cifra...ki mi nič ne pomen u resnic, je en mal prej napisu, tale forum je ratu dolgočasn ..... :zzz: aja, večerje ne plačujem, če me ni zravn se boš mogla pa potrudt, predlog je bil... pravila so pa moja :naughty: lajbn, thumper, PoreRoman in 17 others 7 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 no potem pa pridi k meni na večerjo pa še plačaj jo, vabljena spuzva in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Avgust 31, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 maus.....te ne poznam Sanja se ti ne, kako srečo maš... Colonel Trautman, SuperFukac, Furioso in 19 others 17 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Sanja se ti ne, kako srečo maš... a Sanja ji je ime hvala "biuši" prijatu ... kr minuse mi daji rdeci_vragec, spuzva, bajkr88 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 hvala "biuši" prijatu ... kr minuse mi daji saj veš da se hecam. zate samo vse najboljše... SuperFukac, anja37, BlahBlah in 14 others 13 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 saj veš da se hecam. zate samo vse najboljše... vem ja .. crnaudova in rdeci_vragec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 saj veš da se hecam. zate samo vse najboljše... Halo Bing....kako brat...Vzornik?? Po tem kolko pira požereš si mi res.... Sabonis, PoreRoman, BlahBlah in 8 others 8 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Avgust 31, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Halo Bing....kako brat...Vzornik?? Po tem kolko pira požereš si mi res.... Valda sem ti....ne sam pri piru. Drugače pa se ne menim z vsakdanježi STAR, spuzva, Squawk in 17 others 15 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 če napopam komad, ki nekomu ni všeč, in ga oceni z -, je to ocena komada??? ali posta?? ali mene?? komada & tebe ! slab komad = slab izbor ! izostri posluh, pa bo ! spuzva, bajkr88, pajkica in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 31, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 pa še to... pa zaključim v teli temi... če na smeškota dobiš + ali - .. ni ocenjena kvaliteta posta temveč oseba, ki je to napisala ... brezveze ali pa gre komu na qrac nabijanje s smajliji in eno-, dvo- ali tribesednimi 'objavami' ... btw: večerja je bla 53 € ... Lažeš, tolk makaronov ne more nihče pojest! Ugled nam je vsem v pogubo :-) Sirni, Rokenrola, Fritz in 23 others 16 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 ali pa gre komu na qrac nabijanje s smajliji in eno-, dvo- ali tribesednimi 'objavami' ... ah, to pa res ne, no.. bajkr88, Miha27, thumper in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 upsss.... sorite.... O:-) ... sem že rekel, da se ne bom več oglašal v teli temi... imam pa en predlog ... ga lahko povem .. ok .. pol pa bom Predlagam sledeče: če so že ocene ugleda javne ... zakaj ne bi bilo še javno prikazano, kdo je komu prtisnu + ali -... (da ne bo pomote in ne gre zame, gre samo za to al se kdo norca dela in nekaterim nabije tja do -400, kar dejansko izniči ves pomen, te sicer zanimive možnosti foruma). hvala za branje Klajba, Nagaya, ImenitnaPriložnost in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se