ImenitnaPriložnost Objavljeno September 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2009 če so že ocene ugleda javne ... zakaj ne bi bilo še javno prikazano, kdo je komu prtisnu + ali -... (da ne bo pomote in ne gre zame, gre samo za to al se kdo norca dela in nekaterim nabije tja do -400, kar dejansko izniči ves pomen, te sicer zanimive možnosti foruma). Ali pa meni -nekajsto recimo ... pa vsi vemo, da bi moglo biti ful več minusov pr men Sirni, carmagedon, Nagaya in 21 others 15 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Ali pa meni -nekajsto recimo ... pa vsi vemo, da bi moglo biti ful več minusov pr men sj ravno tebe sem imel v mislih ... se delajo norca in ti premal - prtisnejo a si dubu PM za danes Nagaya, bajkr88, Rude Boy in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2009 sj ravno tebe sem imel v mislih ... se delajo norca in ti premal - prtisnejo a si dubu PM za danes dubu, sam ni šans, mam tolk dela, se vn ne vidim ... Rokenrola, Miska22, Sabonis in 20 others 15 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2009 Ok, lihkar mi je v par minutah ugled padel za kakih 50-60 minusov ... in pri večini zadnjih objav so se pojavili po trije minusi ... kar pomeni, da mi nekdo sistematično nabija kar tako minuse ... nekdo, ki ima tri username, ali pa trije posamezniki koordinirano ... Butli, ki nimajo pametnejšega dela, očitno ... bajkr88, sesir, PoreRoman in 17 others 13 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2009 In ni, da bi se človek sekiral, le opažam pač ... kot ljubiteljski, profesionalni in tudi nadnaravni firbec . Fritz, soncnca, SuperFukac in 17 others 13 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 (popravljeno) Tut men je zanč padel v par minutah za ene 25 Ajde, nek vem da sm si zaslužu zarad tiste teme o Fazerjih, ker mamo pač različne poglede, ampak tisto je šlo počas Ampak za 25 v par min, si je pa očitno en vzel cajt poklikat naenkrat vse zadnje objave. Sam kaj bi se sekiral, nej majo veselje otroci, če so takšne stvari, stvari, ki nekoga osrečijo, pa naj Popravljeno September 5, 2009. Popravil Jure dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2009 nej majo veselje otroci, če so takšne stvari, stvari, ki nekoga osrečijo, pa naj Ne, take reči je trba preprečiti. Naj se ocenjuje kakovost objav, ne pa, da nekdo zdravi frustracije. Ravno zaradi take, običajno bolj ali manj 'odrasle' mularije, je zrasla prenekatera greznica v tej sicer čudoviti in sproščeni skupnosti motoristov ... sesir, Berilij, SuperFukac in 16 others 13 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 Haha, pa sm že misla, d sm sm jz tok nepriljubljena pr določenih osebkih, welcome to the club mashina. dr.looney, carmagedon, Sirni in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2009 Tut men je zanč padel v par minutah za ene 25 Je pa dokaj simpl ugotovit, kdo nabija, po mojem ... mal pogledaš, kdo je kaj zadnje objave napisal v raznih temah, pa kdo je še prijavljen na forum, mal razmisliš, komu si kdaj (po možnosti večkrat in direktno) stopil na žulj, kdo ne premore kakšne pretirane zrelostne poteze ... Moj "fanklub" je pa itak skoraj večji od cele motosvet skupnosti Mislim, včasih še sebi grem na jetra lajbn, Rokenrola, Alla in 14 others 12 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 Ne, take reči je trba preprečiti. Naj se ocenjuje kakovost objav, ne pa, da nekdo zdravi frustracije. Ravno zaradi take, običajno bolj ali manj 'odrasle' mularije, je zrasla prenekatera greznica v tej sicer čudoviti in sproščeni skupnosti motoristov ... Ma saj po eni strani se čisto strinjam s tabo.. Ampak po drugi strani, se mi zdi pa nevredno sploh se kakorkoli ukvarjat s tem.. Roko na srce, o članih, kot sva jaz in ti, ter še veliko ostalih, ki smo na motosvetu že dlje časa in pri bolj aktivnih, imajo ostali forumaši že tako in tako bolj ali manj izdelano mnenje, naj bo pozitivno al pa negativno, neglede na te pluse ali pa minuse. Sicer pa objave govorijo same zase, vseeno bi rekel, da je večina folka dovolj sposobnega nekoga ocenit s tem ko bere njegove poste same po sebi, neglede na napisano števično oceno. Nej klikajo, se bodo že naveličali. Ali pa pač ne Jaz zaradi tega ne bom nič več ali nič manj na MS. Sirni, gandi, ImenitnaPriložnost in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2009 Evo, lihkar mi je 'ugled' zrasel za +20 (cirka), potem pa kmalu spet šel za -20 dol (cirka). Hecno to, nekdo klika kot opica ... Miska22, Burda, SuperFukac in 20 others 15 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2009 (popravljeno) LOL prvi osumljenec :lol: Popravljeno September 5, 2009. Popravil mashina BlahBlah, Squawk, domina in 19 others 14 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 Drugi mogoče? --> klik No, sej se sam hecam, brez zamere Prevtzer, sam ker maš ravno mashino v podpisu carmagedon, bajkr88 in ImenitnaPriložnost 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 LOL prvi osumljenec :lol: da ti olajšam delo, se kar sama javim xceno, bajkr88, ImenitnaPriložnost in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 5, 2009 Drugi mogoče? --> klik Ma cel ta klub "Rakitna drkalcev" ... pa še kak Thumperček zraven, pa je mera že dovolj polna :-). Sej, res ni, da bi se sekiral ... me pa firbec, priznam Colonel Trautman, Fritz, roko in 22 others 16 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 :lol: :lol: :lol: kva se sekirata... vama po 20 dol men pa kr sto u 5 minutah odrasli otroc sam da jaz ne bom pisala kdo je biu :xx: sej dost da sam ve O:-) http://www.youtube.com/watch?v=ulVDM0a49Lw soncnca, PoreRoman, Berilij in 14 others 8 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 odrasli otroc sam da jaz ne bom pisala kdo je biu :xx: sej dost da sam ve O:-) nisem, res no.. osa rider, soncnca, anja37 in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 nisem, res no.. sam ....ne sama ..... sam si se nekam hitr javla spuzva, Berilij, Colonel Trautman in 14 others 8 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 zato, da boš mal gruntala, a sem res al nisem sploh.. Fritz, Alla, ImenitnaPriložnost in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 zato, da boš mal gruntala, a sem res al nisem sploh.. ne da se mi gruntat ...briga me, tvoja stvar glih tko dobr spim soncnca, dr.looney, Colonel Trautman in 17 others 10 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 seveda verjamemo osa rider, ImenitnaPriložnost, brembo in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno September 7, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2009 Na kolena pred vašim vzornikom!!! Ženske seveda...dedi lahko grete na pir... thumper, Berilij, Burda in 17 others 15 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Na kolena pred vašim vzornikom!!! Ženske seveda...dedi lahko grete na pir... svaka čast oprodam anja37, ImenitnaPriložnost, brembo in 18 others 9 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Na kolena pred vašim vzornikom!!! Ženske seveda...dedi lahko grete na pir... kar pozab :wacko: jz sem na kolenih sam pred unimi do 2 let. rumenicestak, Nagaya in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 15, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2009 Kako nenavadno - Thumper neha bit prisoten na forumu in tudi moj 'ugled' neha kar naenkrat rapidno padati ... Kera bebava fora. anja37, Berilij, Fritz in 23 others 16 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se