Guest nera Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Kako nenavadno - Thumper neha bit prisoten na forumu in tudi moj 'ugled' neha kar naenkrat rapidno padati ... Kera bebava fora. Thumper in Mashina FOREVER halls, Sirni, Fritz in 9 others 4 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Se morm zahvalt mojim "oboževalcem" , k me majo tok radi, d skoz v rdeče tolče ....... lajbn, Sirni, PoreRoman in 14 others 7 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Se morm zahvalt mojim "oboževalcem" , k me majo tok radi, d skoz v rdeče tolče ....... ni za kaj anja37, brembo, TommyP in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 ni za kaj S vrnem ob prilki Sirni, dr.looney, Nagaya in 11 others 8 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Se morm zahvalt mojim "oboževalcem" , k me majo tok radi, d skoz v rdeče tolče ....... Če te kaj tolaži, si moja najljubša Motosvetovka Med moškimi je pa huda konkurenca, človek se težko odloči, kdo ima najnižji IQ Nagaya, dr.looney, biker77 in 10 others 4 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Če te kaj tolaži, si moja najljubša Motosvetovka Med moškimi je pa huda konkurenca, človek se težko odloči, kdo ima najnižji IQ Tnx nera, ti si tud zlo fajn , morš še kdj naokol prit .... moški so pa moški, nujno zlo, tk k avto, strošek (tak in drgačn ) sm bit pa morjo a ne :grim thumper, rdeci_vragec, Alla in 14 others 7 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bass Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 A če je v negativi je dobro al slabo? :unsure: Sirni, anja37, biker77 in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Tnx nera, ti si tud zlo fajn , morš še kdj naokol prit .... moški so pa moški, nujno zlo, tk k avto, strošek (tak in drgačn ) sm bit pa morjo a ne :grim odlično se da shajat brez njih. in avto je večje nujno zlo kot moški, če že filozofiraš v to smer.. domina, halls, Fritz in 9 others 4 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2009 Thumper in Mashina FOREVER Ne mu tega delat ... Med moškimi je pa huda konkurenca, človek se težko odloči, kdo ima najnižji IQ pa komu najbolj globok jajca visejo ... lejcek, Fritz, soncnca in 18 others 14 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 in avto je večje nujno zlo kot moški, če že filozofiraš v to smer.. Aha, vidš, do takele ugotovitve bi sama težko pršla, k nimam obojga d bi lohk tehtala kter je večje nujno zlo thumper, TommyP, halls in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Aha, vidš, do takele ugotovitve bi sama težko pršla, k nimam obojga d bi lohk tehtala kter je večje nujno zlo definitivno un makaronar k ga maš med nogam TommyP, brembo, osa rider in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Aha, vidš, do takele ugotovitve bi sama težko pršla, k nimam obojga d bi lohk tehtala kter je večje nujno zlo sam premalo si premislila svojo teorijo.. brembo, lejcek, soncnca in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Kje pa to ocenjuješ, a so to zvezdice v profilu? Spider™, halls, brembo in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 sploh nism vedu za tole dolnec. to k ti na post klikajo + al pa - se ti v profilu sešteva brembo, maus in Dolenc™ 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 (popravljeno) Ne mu tega delat ... pa komu najbolj globok jajca visejo ... Na tvojem mestu bi priznala, da ponoči kričiš njegovo ime Kar se pa jajc tiče, se pa od tvojih in tumbekovih skupaj ne bi najedla Popravljeno September 16, 2009. Popravil nera Alla, lejcek, anja37 in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Med moškimi je pa huda konkurenca, človek se težko odloči, kdo ima najnižji IQ jel me netko tražio :fredy: Sirni in brembo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 O mater... zdele vidu, jst se trudem na lestvico pridet, pa mi minuse šopajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 jel me netko tražio :fredy: Rekla sem med moškimi anja37, brembo, halls in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Rekla sem med moškimi mi dečkoti ne pridemo umes :unsure: brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2009 (popravljeno) Oh, kako zabavno - v enem dnevu iz +72 do -67 ... Tumbek si je res vzel cajt fuckin' bedniki ... Popravljeno September 18, 2009. Popravil mashina PunaKapa, SuperFukac, BlahBlah in 21 others 16 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Pa ne da se sekiraš? brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2009 Pa ne da se sekiraš? Ne, ampak zdi se mi en tak simptom 'folka', da mi gre kr na kozlanje. Razni bebčki ... Sori izrazu, ampak res, drugače tega ne morem klasificirat, če se še tako potrudim. PunaKapa, Burda, Sirni in 18 others 14 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Oh, kako zabavno - v enem dnevu iz +72 do -67 ... Tumbek si je res vzel cajt fuckin' bedniki ... Uf sm si že oddahnla, sm misla, d sm mene tok ne marajo, d tok padem na hit hahaha:whistle:..... zanimiv kok majo eni preveč cajta...jz bi tud :grim biker77, Noiser69, malakai in 9 others 6 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Uf sm si že oddahnla, sm misla, d sm mene tok ne marajo, d tok padem na hit hahaha:whistle:..... zanimiv kok majo eni preveč cajta...jz bi tud :grim tvoje zadnje teme: Globoke misli & misel dneva & stuff , Nasmeh..., Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?, Ugled :-), Kam nocoj, Kaj pa glasba ?, Poljubček za tisto/tistega.., Lahko noč + dobro jutro (6. del) a si ziher, da nimaš preveč časa? [url=http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=11181&view=&hl=&fromsearch=1] anja37, brembo, urssa in 14 others 9 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 tvoje zadnje teme: Globoke misli & misel dneva & stuff , Nasmeh..., Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?, Ugled :-), Kam nocoj, Kaj pa glasba ?, Poljubček za tisto/tistega.., Lahko noč + dobro jutro (6. del) a si ziher, da nimaš preveč časa? Nit ne, sm tkole na večer k ni več norišnce me začne mal nespečnost grabit, pa treba mal še tle poklikat thumper, lajbn, xceno in 12 others 9 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se