batzajla Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 na evo zgleda da bo vreme zdržalo-ma da je parkirplac pred rondojem jutr poln motorjev! B)
ninochka Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 na evo zgleda da bo vreme zdržalo-ma da je parkirplac pred rondojem jutr poln motorjev! B) :D No, da se ne bomo drenal po tistmu parkirplacu direkt izpred Rondoja, :P :D ;) , Je zravn Sloga in tm je velik parkirplaca, pa 10 m stran od Rondoja je.. :D ;) :)
Gregs Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 No, da se ne bomo drenal po tistmu parkirplacu direkt izpred Rondoja, :P :D ;) , Je zravn Sloga in tm je velik parkirplaca, pa 10 m stran od Rondoja je.. :D ;) :) KDAJ ze?! :rolleyes:
aja Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Še korošci se neki hvaljo, da pridejo :P khmm... Pridem kdaj naokrog.... sploh zdaj, ko bom - kot vse kaže :) - kmalu postala "vaša" ... (seselimvTržič) ;) :)
Dejans Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Še korošci se neki hvaljo, da pridejo :P khmm... Pridem kdaj naokrog.... sploh zdaj, ko bom - kot vse kaže :) - kmalu postala "vaša" ... (seselimvTržič) ;) :) :blink: potem se pa jest ne bom selil na koroško :) Alka... žal mi je... :P LP
aja Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 :blink: potem se pa jest ne bom selil na koroško :) Alka... žal mi je... :P LP Saj se lahko greš vikend turizem po koroški, tako kot jaz :P
marijan Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 kaj vse ne zveš o korošicah če bereš motomars gorejnske :D :D
Brrrm Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Za pridobivanje kolikor toliko verodostojnih informacij je potrebno neprestano skenirati vse frekvence motomarsa. B) :lol:
Killroy Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 ...pa včasih še kako pristno, dobro blejsko kremšnito dobi.. a ne Killroy ;) :D :rolleyes: (hvala)Bila je okusna..mmm njami Jah,pa že.... :) ;) Drgač pa zgleda,da se ne bom dons tm narisov :( (BomPaZVamiVDuhuPress :) ) Lp
Metlca Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Na žalost imam tudi jaz danes popoldan službo, tako da ne bom mogel pridt :( Se pa narišem drugič - OBLUBM ;)
batzajla Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 no evo nekej se nas je pa zbralo,motorjev je blo mislm da 7,ljudi pa čez 10.waw!sej počas pa bo :D na koncu smo se preselil pred mercator (da mal pokažemo kva znamo ane :P ) na konc se je zgodil neki za crknit smešnega-jst sm po zadnji mal pretiraval in mi je v 2.prestavi ušel naprej,se potem postavil nazaj 'na noge',peljal čez robnik :D ,vozil slalom in tik preden sm ga ujel padel na tla.škode ni omembe vredne,razn mojih strganih kavbojk :( :angry: k sm mal počepnu... tole je slikca 'tik pred zdajci' :D :) :P folk ni vedu a je to kšna nova fora al mi res 'nekaj ne gre'.jebiga,tokrat sm mel srečo! B)
Desmo Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Dve kratki logični vprašanji: Ali MK Gorenjc še obstaja? Zbor na Bledu letos bo?
Jerry_exc Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 batzajla :D še dons zutrej ko sm se zbudu sm se sprašvov koko ti je to ratal :P motor sej kr pelov pa pelov prbližn 50m ti pa lavfov za nemu k nor... najbol smešno je blo pa na koncu ko si motor že skorej ujev in se ti je umaknu pa zaviv na levo pa poj nažalost padu <_< tko da je tistim k jih ni blo lahko žov ker takega trika neboste zlahka vidl :D
smeško Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 vidm da sem nekej zamudil, a se boste še kdaj dobil?? tko, da pridem mal pogledat
batzajla Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 nasledn četrtek! sej lah se že prej kej zmente (mi smo drgač ob nedeljah popolnde ponavad tm),sam mi bomo do četrkta na morju se vidmo! :)
K8 Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Dve kratki logični vprašanji: Ali MK Gorenjc še obstaja? Zbor na Bledu letos bo? To tud mene zanima?!? (j***škulturopisanegasporočilapress :D )
Desmo Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 (j***škulturopisanegasporočilapress :D ) je tku. :lol: :D
kađiva Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 batzajla ti bi se mogu na kakšn streetfighter show prjavt :D :D :D drugač je blo pa kar v redu vceraj :)
Metlca Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Dve kratki logični vprašanji: Ali MK Gorenjc še obstaja? Zbor na Bledu letos bo? kolkr jaz vem 2 x DA. Zbor naj bi bil 4. in 5.oktobra. Če pa nisem prav obveščen, naj me bolj bogati z informacijami prosim popravijo ;)
Tiger Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Kolikor sem jaz seznanjen naj bi moto zbor sigurno bil ;) Bom pa še malo odgovorne povprašal ,da bo sigurno ;) Ko izvem, povem :ph34r:
AlterMann Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 dons pride kdo? Men se dons začne biljardna sezona, tko da bom jast pr Johanc.
Metlca Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 dons pride kdo? Men se dons začne biljardna sezona, tko da bom jast pr Johanc. A si hotu rečt, da ni varno hodit okol Johance, ker bojo kugle okrog letele :D Ne mi zamert, sam mal zlobn sem dons! ;) Drgač pa na žalost tud midva dons ne utegneva. :( :( :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se