gebre Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 Može, če se ne bomo učili :slap: ... Ej, a kdo misli it 28.1. na koncert od Metropolis, jaz skoraj gotovo grem, kot nadomestilo za Rammsteine in Apocaliptico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zeus Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 (popravljeno) če imate u mislih to soboto, 22.1, je zame to žal neizvedljivo...fotr ma roj.dan .) Popravljeno Januar 17, 2005. Popravil Zeus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 @Zeus: Nč hudga - tolk bol. :lol: :lol: :lol: ps: ne si usega tok h src jemat. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 v soboto je pa ata kanzyani v lipi :music3: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 (popravljeno) Ja ne vem, lahko se pa za petek zmenmo če vam to bol odgovarja .) povejte men je v bistvu vseen :) Popravljeno Januar 18, 2005. Popravil cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Men je tut praktično vseen. :grim :grim ps: Predlagam pa da kraj dogodka ostane nespremenjen (beri Johanca). :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Može, če se ne bomo učili :slap: ... Ej, a kdo misli it 28.1. na koncert od Metropolis, jaz skoraj gotovo grem, kot nadomestilo za Rammsteine in Apocaliptico. ← Ja seveda da gremo, to sploh ni vprašanje :yea2: Pa ne metropolisov pa rammsteinov primerjat, ker Ramstain sucks :nono: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 može petek! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Ja seveda da gremo, to sploh ni vprašanje :yea2: Pa ne metropolisov pa rammsteinov primerjat, ker Ramstain sucks :nono: :wacko: ← Meni se itaq bolj dopade apocaliptica :yea2: Ok, potlej za v petek, 21h??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 (popravljeno) Petek ob 21h pred Johanco al pa raj noter,da ne zmrznemo pred vhodom :P Vabljeni vsi,ki ste že bili kdaj in tisti,ki vas še ni bilo. Bomo kakšno rundo biljarda odigral :OK: lp cagiva Popravljeno Januar 18, 2005. Popravil cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 (popravljeno) pridem @Cagiva: A bi prej kej rezerviral da namo brez mize ostal al pa se pr kšni mejhni in zakajeni basal. :glare: Popravljeno Januar 19, 2005. Popravil peco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 pridem @Cagiva: A bi prej kej rezerviral da namo brez mize ostal al pa se pr kšni mejhni in zakajeni basal. :glare: ← ja lahko, sam da bomo točni, in ne tko kt takrat k sem rezerviral za ob sedmih, pršli smo pa ob pol devetih :D me je mal čudn gledala takrat :D bom šel jaz jutr rezervirat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Sej ob 9 je pa po mojem kr realna ura de se zberemo. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 a je jutri kšn kandidat za sankanje pod storžičem?jst grem dons prevert teren :D pa bom poročal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 A dopoldne a popoldne? oz. zvečer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 zvečer,ko tema se zgrne nad zemljo...podnev ni zanimiv :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 zvečer,ko tema se zgrne nad zemljo... ← .... zvečer, ko tema se zgrne nad zemljo ... se vam Nata pridruži .... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Tale gorenjska sekcija je pa mal creepy :ninja: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 gebre,kva te skrbi :D no uglavnm,pečo,kučan,moj fotr in jst smo stestiral progo in prši do zaključka,da je kuhano vino v koči super B) proga ni glih najbol,pelat se pa da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) A je to kej za plačat(izposoja sank... ), ali prineseš svoje? Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 @gebre: rabiš sam svoje sanke, mal kondicije za v hrib, pa velik dobre volje in to je to :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 Kolk nas gre potem dons nabirat kondicijo pa preizkušat dobrote koče pod Storžičem? :? :OK: :OK: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
divja zver Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 oh....jz bi šla tud no.... :cry: pa nemorm... ej aja glede unga biljarda jutr,sem potencialni kandidat/ka da grem,sam se morm doma zment,k nevem kaj bojo rekl glede na to da je moje zdravje čist v lulčku in da sem komej iz bolnice.No u glavnem bom že dons začela izsiljevat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 Produkt današnjega spusta. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) In še nesrečni lastnih (revež je moral pešačit v obe smeri). :friend1: Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil peco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se