batzajla Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 no no,drgač je blo pa okej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 Vsaj avto sem cel damu prpelov B) Sanke(aka. kup dil) so pa že v kevdru in čakajo na boljše čase :grrr . Bilo je fino :yea1: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 no no,drgač je blo pa okej :D ← A je kdo rekel da ni blo. :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 A je kdo rekel da ni blo. :OK: :OK: :OK: :OK: ← ti si s slikam in smajliji nakazal,k da smo vsi objokani pršli domov :unsure: gebre,v šparu so sanke na akciji .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 Spar :hmm: , ma ne, jest hodim v merkatorja :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 @Batzajla: To sem samo nakazal na to, da sočustvujem z Gebretom ob izgubi njemu tako ljubih sank. .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 ti si s slikam in smajliji nakazal,k da smo vsi objokani pršli domov :unsure: gebre,v šparu so sanke na akciji .) ← ja sam v kranju sem jaz včer tazadnje dobu-kupu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Ja je blo kr zabavno včer, pa še enkrat se lahko zahvalim vremenu in luni, da sta mi omogočila spust brez lučke, ki jo še zmeraj nisem kupil :D Bo treba obvezno še ponovit to kdaj :OK: Za dons pa kdor pride se vidmo tam, edin rezerviral pa nč ne bom, če slučajen nobenga ne bo .) lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 (popravljeno) res je blo fajn .... več kot fajn v bistvu .... :kva2: sem prav ponosna, da mi je uspelo prilazit gor v ta hrib - pa čajček je bil super gut - vožnja nazaj dol pa .... :yea1: (čeglih me je batzajla prehitu... <_< ) komi čakam naslednjič ... .) Popravljeno Januar 21, 2005. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Kaj pa za današnji biljard - kolk je še interesentov. :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Kaj pa za današnji biljard - kolk je še interesentov. :hmm: :hmm: :hmm: ← Ja jaz pa batzajla bova ob 21h tam, za vas pa ne vem. Če nas bo prov mal se bomo pa prelocirali nekam drugam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 Pi*da me hrbet boli, to je pa to, če celi dan športaš :ninja: . Danes mene ne bo, ni avta :fight2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 21, 2005 Deli Objavljeno Januar 21, 2005 (čeglih me je batzajla prehitu... <_< ) ← za las.... :P jap,gremo spet...bi blo fajn če nam nebo nameni še kšno snežinko :rolleyes: pol pa gas skoz vas :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 akoravno nam bo vreme naklonjeno (baje pade mal snega!),se gre vprežt sani spet ta petek! se vidmojavascript:emoticon(':)') smilie Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: sam kaj, ko ta petek gremo na Metropolis ... :cry: a ne bi raje šli v četrtek ... :? :rolleyes: pjosim ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 25, 2005 Deli Objavljeno Januar 25, 2005 v petek mamo mi izpit... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 v petek mamo mi izpit... :hmm: ← Simpl, se boš v četrtek učil in gremo v soboto :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Eko popolen plan: - v petek ob 11 pišemo izpit - gremo domov spat - zvečer v Lj. na Metropolis - v soboto sankanje :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Peco ti potlej si zraven za Metropolis? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Hm, kdaj gremo pol? Zdej ste pa mene tud mal zrajcal s temu Metropolisam :D Sam neki kakšna muzka prbližen je to? @batzajla: če maš pa cajt gremo pa mi lohk tud v petek, pa še v soboto :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Evo tuki si lahko DLjaš MP3-je, legalno :D . Jah za uro se bomo pa še zmenil, kaki predlog? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 Ja jest sm zravn za Metropolis - samo ce bo prevoz. :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 ja hudiča vsi morte na metropolise pridt ;) Bomo lepo ene par :beer2: stankal , pol pa mal :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 ja hudiča vsi morte na metropolise pridt ;) Bomo lepo ene par :beer2: stankal , pol pa mal :yea2: ← Ja in potem ko bo bomo :beer2: :beer1: ne bo mo smel vozt in bomo prenočišče poiskal pr teb doma ane. :OK: :OK: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 Jest nimam avto, tako da se zanašamo na Matota, ga grem dol pobarat, če bi šel z avto :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se