Nata Objavljeno Februar 4, 2005 Deli Objavljeno Februar 4, 2005 se bo Gebre mogu kar sam stiskat ... :cry: ... ka Nata mora dans zvečer bit v službi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 4, 2005 Deli Objavljeno Februar 4, 2005 Kurc mene ne bo, mat ne da avta :fight2: , je leden zunej...ja pizda se je v hladilniku tud :slap: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 4, 2005 Deli Objavljeno Februar 4, 2005 jebi ga .) Sej ga boš dobu k bo zime konc :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
divja zver Objavljeno Februar 4, 2005 Deli Objavljeno Februar 4, 2005 pa to ni resssss!!! vsi neki lepi in zdravi in potrebni in navdušeni sam jz tle skor mrtva doma!!! jz bi tud sanke pa metanje v sneg pa kepe pa sneženi mož....oh,res sem revca :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 4, 2005 Deli Objavljeno Februar 4, 2005 Toko - najbl produktivno je smiljenje samemu sebi. :grrr :grrr ps: Čim prej okrevej. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Februar 4, 2005 Deli Objavljeno Februar 4, 2005 glej da si mi za dons zvečer zdrava :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 u četrtek zvečer - sankanje :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 ja možno da bo res kej takega..... :D Pa kva če bi še kakšn pršu,da ne bomo skoz eni in isti borci :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 pa to ni resssss!!! vsi neki lepi in zdravi in potrebni in navdušeni sam jz tle skor mrtva doma!!! jz bi tud sanke pa metanje v sneg pa kepe pa sneženi mož....oh,res sem revca :cry: ← ja sej, ka pa po sol u tangicah pa minicu skaces, nc cudnga da si bolna pol :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Boste dobil okrepitve.....sam upam,da me ne bo doletela gebretova usoda-sicer mam pa kasko B) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 A prinesem kladu pa žble sabo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Raj selotejp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 ja sej, ka pa po sol u tangicah pa minicu skaces, nc cudnga da si bolna pol :grrr ← A to je letos začela, dokler smo bli mi še tm jo nkol nisem vidu take... :P :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 @Gebre, Killroy: Sanke lahko pred odhodam v četrtek pr nas doma na Madmax sceno predelamo. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Kul,bom prnesu varilc pa kombinirke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 A to je letos začela, dokler smo bli mi še tm jo nkol nisem vidu take... :P :D :D :D ← tut ja, mors mau na iskro pridt pogledat :afro1: kobojutrjeznanamepress :blush: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 Ej pa to je noro :kva2: :kva2: :kva2: sem biu u pondelk gor (pod storžičam) sicer sem hodil bolj kot parni stroj ampak uspel :OK: :OK: Pa tud navzdol je šlo brez posledic (razen za čevlje ker sem baje preveč bremzal :slap: :slap: )Še sanke so zdržale :OK: Mogoč bom u sboto al nedelo spet kej gor rinu odvisn kdaj bo cajt pa bom mal bral poste in se mogoč kej srečamo.Sam jest moram it že ene pol ure prej..Stara mašina :zzz: Srečno po luknjah :) Lp Yoldi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 mate tam kakšne motorne sanke, da te vlečejo nazaj v breg :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 slaba novica glede sankanja - pod Storžičem so mende full hudi kucli pa led je spet vn pogledal. :glare: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 slaba novica glede sankanja - pod Storžičem so mende full hudi kucli pa led je spet vn pogledal. :glare: :glare: ← Ja baje res, sem tud jz slišal.. :( Baje je na Jezerskem ful hudo :naughty: A bi šli to sprobat? :rolleyes: Manj lukenj,lepša proga,daljša proga,... :) Ne vem povejte če bi šel kdo .) @yoldi: sej 5x boš šel gor boš pa že v kondiciji :grim (preverjeno :ninja: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 Sej če je tko gremo lahko tut na Ljubelj k je mende tut v redu zrihtan. :OK: :OK: ps: Samo tempereture so mal divje za pešačit. :glare: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 Sej če je tko gremo lahko tut na Ljubelj k je mende tut v redu zrihtan. :OK: :OK: ps: Samo tempereture so mal divje za pešačit. :glare: :glare: ← Samo pravijo kolegi s Tržiča, da je proga dost ubijalska za nas slehernike :eek: :eek: menda dost leden pa slab zaščiten(če sploh je kaj) Lp Yoldi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 Samo pravijo kolegi s Tržiča, da je proga dost ubijalska za nas slehernike :eek: :eek: menda dost leden pa slab zaščiten(če sploh je kaj) Lp Yoldi ← Bo držal to ja. Zaščiten ni nič pa problem je k je pod cesto takoj "graben" pa guni betonski nosilci za ograjo so. :huh: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 Bo držal to ja. Zaščiten ni nič pa problem je k je pod cesto takoj "graben" pa guni betonski nosilci za ograjo so. :huh: :huh: ← To men ne diši prov hudo :doze: mal preveč nevarna se mi zdi.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 Hehe a od tovornakov zračnice pa niso več aktualne lol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se