peco Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 @Killroy: Use naj naj pa sploh ta bol. :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Joj,tok pocukranih stavkov,da pač morm odgovorit.....se mi je kr oko orosilo.....šmrc....šmrc....cmer...... :) Filana Danka vsem za lepe želje,kilometre,lubice pa za nove motorje,ki bi jih moral zdaj met(sodeč po vaših željah ) že najman 5..... :004 :OK: Zalijemo pa ob prvi priliki k skup pridemo :beer2: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 era...šele zdej sm dojel da maš samo nov nick .) ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Kdaj gremo na "open season ride" :hmm: :hmm: :hmm: ps: Tale sončk me je začel matrat. :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Kdaj gremo na "open season ride" :hmm: :hmm: :hmm: ps: Tale sončk me je začel matrat. :kva2: :kva2: ← Po 15 aprilu, prej ne bo vremena :nono: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Po 15 aprilu, prej ne bo vremena :nono: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: ← Zakaj pa si kr na enkrat tko črnogledega mnenja? :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 ma sred marca ma da se pojavimo na cestah :OK: ker če se bo tko nadaljeval z vremenom... bo kmal akcija!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 Ja se srinjam, še PLANICO počakam 22. marca, po pa konjička ven. :yea1:Sploh pa padem v :kva2: dilirij ko srečam motorista . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 metalbike: vse naj naj za 20. rojstni dan, pa glej da jih bo se vsaj 4x tolk :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 Metalbike, vse najboljše ob tvojem ljubileju. Želim ti, da bi jih bilo še veliko, vmes pa varno križarjenje po cesti življenja. Cveto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 He he,metalbike-en let bližje izpolnitvi prijavnice za sprejem v dom za ostarele.... :P Drgač pa vse najbolše :grupni: ,pa ne dons tok :beer1: ,da boš mel še kej placa k ga bomo skup zalil :beer2: :kva2: :yes: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 Ja metalbike vse najboljše še od mene :OK: :OK: :beer2: pa še velik varnih in hitrih kilometrov ti želim... .) lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 Metalbike wse najboljše :yea2: A je kdo zainteresiran za obisk firestartersov, sem malo mislil, da bi jih šli pogledat, pa da zraven še podpise nesemo. V glavnem ta torek, jest imam še 3 place fraj v aftu, če bi kdo šel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 Metalbike wse najboljše :yea2: A je kdo zainteresiran za obisk firestartersov, sem malo mislil, da bi jih šli pogledat, pa da zraven še podpise nesemo. V glavnem ta torek, jest imam še 3 place fraj v aftu, če bi kdo šel. ← Jest sem zainteresiran. :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zeus Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 @metalbike: tut od mene use najnaj :yea1: ... pa še velik srečno prevoženih kilometrov pa use kr si sam želiš :OK: @gebre: mogoče tut jst...bom še vidu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 @metalbike :beer2: vse tanartabolš za rojstni dan :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 @gebre: mogoče tut jst...bom še vidu :) ← Evo sem te zdejle mislu poklicat pa vprašat, če greš zraven. Se boš že pri punci izgovoril, če ti pa ne rata jo pa sabo vzemi, jo bomo dal v prtljažnik O:-) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 @Kej več info glede torka. :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Kaj pa nucaš vedet? Šli bi okol 17-17.30, nazaj po želji, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Hvala za lepe želje :) , sm šele zdele na šihtu pršu do neta k mi doma nč ne dela :( Pa še bolan sm, tale vročina je en drek :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 @metalbike: tut od mene use najnaj :yea1: ... pa še velik srečno prevoženih kilometrov pa use kr si sam želiš :OK: Tud od mene enga veselga pa debelga :yea1: Lp Yoldi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Jaz pa se vsem skup skesano oprašičujem za nastalo vremensko zmedo :angry2: :angry2: Namreč, tako kot lani sem spet moral registrirat motor, ker pa sem to premalo zalil, me je zapadel sneg... A res mora... Sorry Lp Yoldi Ps: bomo le še mal sankat moral... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 ...pa to ni res!!!!! :angry2: :angry2: SNEG!!!! že spet... ma da ga hitr pobere,če ne bo mene przadel :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Kerga zej damo čez kolen - kdo je klicou tale sneg. :fight2: :fight1: @Gebre: A poj za jutr kr vela. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 weee,sneeg :yea1: hehe,sej bo...tukej ga bo kmal pobral,važn da je po hribih mal namedl :) metalbike,zdravja sreče pa komplet novih gum :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se