gizmOkak Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 (popravljeno) Po mojem da sm bil ja - pa prou premislevou sm od ket tega tipa poznam. Poj se je pa z biciklom odpelou. :) .) ← Ja ja, thet vud be me jea :grim Pa še dainese bundo sm meu ne :doze: Ne morem s kože d nimam dainese in dveh gum pod ritjo :lol1: No drugič vržemo kašno na jezik... .) @BZ: Bom reku d ma privržence projekta in želijo sodelovanja :grim Morda pa še kej rata s tega :hmm: Če vam uspe vas povabim mal na Jožefa Stefana, boste mal pometli :whistle: Popravljeno Marec 6, 2005. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 @peco Vse najboljše za rojstni dan!! :OK: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 Evo mi se vozmo, ne sankamo :) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...pic=11257&st=15 Pa tud v Lešah smo bli LP;Rock ← :OK: :OK: Prou fajn vas je blo vidt. Sploh sneg med špicam :kva2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zeus Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 @Pečo: Naključje u mercatorju :naughty: :photo: :P :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Tudi sovaščan se pridružuje čestitkam :grupni: :beer2: ← Jst tuuut!!!!! vesevga pa debevga, Pečo! pa kmal konc snega Lp Yoldi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Pečo se opravičujem ker sem malo pozen ampak vseeno: Vse najboljše, pa da bi ostal tko fest poba kot si!! :OK: (aja..... pa velik srečno prevoženih km) .) andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 kdaj bo prvi gorenjski meeting v letu gospodovem dvataužntpet :kva2: zdej mam pa že jest dost tega beuga dreka :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 PA NE NA GLAS GOVORT!!!!!! viš zdej bo pa jutri spet padal :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Mogoče kdo ve, kdaj je tista zadeva tam na tistem "dirkališču" pri Brniku? :blink: Neki eno tekmovanje z avtomobili, pa ene predstavitve le-teh, pa gum, al kwa.. neki sm ujela na radiu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 jap,boltez ma ene dirke s terenci,baje bo kr dost folka-tud iz tujine.gremo pogledat,upam da bo doma traktor frej :devil: plac še za ene 7 ljudi,prijave na pm :P tm ob ene 10h mal počekirat,če bo zanimiv ostanemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 :huh: kdaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 ...tm ob ene 10h mal počekirat... ← to soboto,začne se pa pomoje že ob 9h...ampak k mamo čez noč tematski večer :D ne bi prezgodej vstajal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 kul.. pridm :OK: . Če greste s trahtorjam, se prijavljam :kva2: :lol1: resno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 me toooooo :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Piz*a jest imam pa v soboto poskusno maturo :SS , se ga vidimo še potlej zvečer :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Evo lanska prva skupna fura je bila 20. marca, tista, ko smo ujeli še pecota, metalbikea in jerryja pa 3. aprila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Eko, mogoče bomo letos do 3. aprila clo registriral. :BUA: :BUA: Tale vreme je res za :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Ja jz mislim,da moramo v roku 14 dni imet registrirane motorje :D ....no vsaj upam tko :doze: ...pa da gremo kuj eno furco do obale :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 U 14 dneh bom jest že živčno propadu. More bit registriran v roku enega tedna. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Ah,problemi in težave......... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 U 14 dneh bom jest že živčno propadu. More bit registriran v roku enega tedna. :D ← Saj sem ti povedal :nono: po 15. maju :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Saj sem ti povedal :nono: po 15. maju :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← Dober datum :OK: ..... Pol pa kuj letimo na obalo, na pico, a ne batzajla :OK: ;) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Dober datum :OK: ..... Pol pa kuj letimo na obalo, na pico, a ne batzajla :OK: ;) . ← no ja,tud tko se da zmenit... do takrat bom pa kramparce na motorju pustu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 Saj sem ti povedal :nono: po 15. maju :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← Se opravičujem, bil je tiskarski škrat - po 15 aprilu sem mislil :slap: :slap: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 nenene,ta vikend bo že meeting,če bo vreme...nekej nas bo sigurno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se