JerryTDM Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 yerryTDM kje se dobiva na omv v LESCAH ob 10,30 ....potrdi :OK: ← Jap, 10,30 OMV :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 men se pa glih malca takrat konča .) pol ga pa tud jaz zajaham in pridem v kamnik pa se tam vidimo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maichy Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 no pa k bose tle me najdte.... :) smer..............info point......... :OK: se vidmo Aja v nedeljo se gre pa na Rakek pa na ride pol baje... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 A bi šu jutr kdo do morja pogledat kakšen bo dol vreme? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 no pa k bose tle me najdte.... :) smer..............info point......... :OK: se vidmo Aja v nedeljo se gre pa na Rakek pa na ride pol baje... :hmm: ← Jutr mene stejte zravn, povejte kje se dobimo, mam zdej nove zobnike gor :) gre tud 180 km/h, dost je za vas tezkace ;) hehe LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 ...ne vem moj plan za ta vikend je tak,da dons kej dost dalj kot do Kamnika ne bom šel :rolleyes: .....jutr pa grem/-o na Rakek motocross Akrapovič pokal gledat (ker bo pač nekaj znanih vozil),po dirki pa še na Ride spet mal ovinke "študirat" in to bo zame vikend :OK: :yea1: :yea1: Rock ti vem da boš kuj za to :naughty: ,....pa Maichy za nedeljo ane :naughty: ,.....ostali pa povejte :) lp cagiva B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 mamo gužvo :grim 7 članov prebira to temo (Gostov: 0 in Anonimnih uporabnikov: 0) Člani (7): gebre, peco, cagiva, Rock, Maichy, JerryTDM, Killroy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Jest sm za jutr - grem do Rakeka z vam, grem poj jest do morja pa se nazaj grede na Ridah dobimo. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 no dejte mi povedat gdaj boste približno na rakeku pa na ridah da vas pridem mal pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 mamo gužvo :grim ← a se ni fajn mal stiskat... :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Gre kdo dons popoldne do Bleda? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 ma gremo sam do kamnika :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Če boš kej na Bledu poklič, da se gre na pivo, upam samo, da bom doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Boš pozvan. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 ...ne vem moj plan za ta vikend je tak,da dons kej dost dalj kot do Kamnika ne bom šel :rolleyes: .....jutr pa grem/-o na Rakek motocross Akrapovič pokal gledat (ker bo pač nekaj znanih vozil),po dirki pa še na Ride spet mal ovinke "študirat" in to bo zame vikend :OK: :yea1: :yea1: Rock ti vem da boš kuj za to :naughty: ,....pa Maichy za nedeljo ane :naughty: ,.....ostali pa povejte :) lp cagiva B) ← Kako si vedu da bom takoj za :OK: Sam se uro odhoda povej, pa kje se dobimo.. LP;Rock P:S Mogoce pripeljem se enga s CBR 900 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Kako si vedu da bom takoj za :OK: Sam se uro odhoda povej, pa kje se dobimo.. LP;Rock P:S Mogoce pripeljem se enga s CBR 900 ;) ← ...uro bom sporočil dons zvečer,al pa jutr zjutrej :whistle: ...se mormo mal zment še :D aja pa ti kr čimveč CBR900 prpel :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 jutr ob 11 pred Rondojam da gremo :) lp,rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 A bi se dal kšne pol urce kasnej. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Se prav jutri ob 11h zbor pred Rondojam,...ene 11.10 gremo .) ...ob 11.30 na Brezovici poberemo Maichy in gasa naprej!!! :D @Peco: ti pa probej no čimprej pridt .) lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 Bom jest probou do ene 10-15 cez pridt. Wait for me! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
|-motoRIsTKA-| Objavljeno April 2, 2005 Deli Objavljeno April 2, 2005 kwa ns je ei :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 Dobrodošla tut ti. .) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 jest pa štartam po kosilu se kje dobimo oz. gre kdo z mano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 jest pa štartam po kosilu se kje dobimo oz. gre kdo z mano? ← dej te bom jz poklical ko bomo na ridah....to bo popoldne enkrat...pa če boš kje blizu prlet .) al pa ti mene poklič,mam v profilu cifro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno April 3, 2005 Deli Objavljeno April 3, 2005 kwa ns je ei :P :OK: ← ...pa nas je res velik!! :eek: ......... :lol1: :lol1: :lol1: Sam smo pa popularni gorenci ej,...ženske kr same hodjo v to sekcijo,pa sploh niso gorenke :yea1: :yea1: :yea1: .............. :lol1: :lol1: :lol1: lp cagiva B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se