pirrulz Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Tipi, pa njihovi koledarčki..... :grrr :hmm: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: ← khm, khm...o tem bi pa se dalo debatirat :grim pa tudi o tisti zgornji debati o kremenitih gorencih in puncah, ki vam... :devil: :ninja: okej, okej, že letim ven iz teme, nazaj na vzhod...pa fajn se mejte, avseniki :lol: ...se vidimo kaj, pa dam za pir, da ne bo kakih zamer :grim ...
SHARKi Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 avseniki :lol: ... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dobr si to reku :OK:
batzajla Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Tipi, pa njihovi koledarčki..... :grrr :hmm: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: ← upam da se razume,da je bila to s planerjem šala :slap:
era Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 upam da se razume,da je bila to s planerjem šala :slap: ← ja, sevede.... :lol1: :slap:
cvetoo Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 [P.S. no.2 : kva pravte na moj novi avatar.... :lol1: :lol1: :lol1: ←
kađiva Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 a gre kdo k firestartersom dons?? Jz bom šel ob 18.30 od doma .) ....call me!!! lp cagiva
GhostRR Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 hej ... za vse gorenjce... cesta do konca bohinskega jezera je popravljena. Tisti, ki se vozte do bohinja... kar pogumno do konca jezera!
Rock-46 Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 A se navte nc vozil dans... Dejmo mal gorenska sekcija...vse so neki aktivne sam nasa nc :BUA: Jst se ne morm ka mi mopek ne dela, sam upam da bo jutr ze OK pa da bo ksna furca :yea1: LP;Rock
GhostRR Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 Jest grem na ljublelj ob 16h. Ene 5x gor pa dol po zadnjih 8-ih ovinkih. Upam, da ne bo tko mraz kot je blo predvčerjašnjim.
Sanda7 Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 prid rajš na ride sonce in toplota zagotovljena pa tud neki bande MS bo prišlo po 17h,in verjetn tud jaz
glažar Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 Nimamo cajta sedet sam na motorjih in mislit na tiste lepe ovinke :yea1: :whistle: je treba mal soldov zaslužit.
era Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 Sej bi se šla pelat.. pa mam frizerja dons popoldne :D :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:
GhostRR Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 A frizerja maš? Jest grem tud k frizerju... k morm bit lep za v Berlin (skinheadpress). Čez vikend grem z easyjetom v Berlin turista špilat, tako da uživejte v vožnjah brez mene :cry: !
Rock-46 Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 A frizerja maš? Jest grem tud k frizerju... k morm bit lep za v Berlin (skinheadpress). Čez vikend grem z easyjetom v Berlin turista špilat, tako da uživejte v vožnjah brez mene :cry: ! ← Itak bo dez.... :cry: No sej bo v berlinu tud :P Hehe dej pofotkej mal, pa se nam pokaz berlin ;) Lp;Rock
Kruse Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 Sej bi se šla pelat.. pa mam frizerja dons popoldne To lohka hitr zrihtas.... mal bencina polijes po glavi, przges....vuf.....pa je...:devil: Al pa se gres brez celade pelat, pa tank pustis odprt.... neki hlapov se bo ze nabralo... pol pa pogledas, ce svecka mece iskro.... Mas dve muhi na en mah.... se peljes s frizerjem.... :smoke:
kađiva Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 ...mah era ti boš že tko lase začela zgubljat,ker si ta motor kupila :lol1: :lol1: ....ni taprava firma,pogrešam črke H pa O na tanku :grim :grim :grim
era Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 (popravljeno) :grrr ta prava, ta prava... :grim H pa O :hmm: Popravljeno April 7, 2005. Popravil era
gizmOkak Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 :grrr ta prava, ta prava... :grim H pa O :hmm: ← ja, kaj ne veš.............H2O :grim to je motor na vodik, baje d ma navor :kva2: :grrr :lol1: je pa od yahamame :ninja:
era Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 ja, kaj ne veš.............H2O :grim to je motor na vodik, baje d ma navor :kva2: :grrr :lol1: je pa od yahamame :ninja: ← a jaaa... :slap: eh, jest pa tut nč ne razumem... :lol1: :lol1:
Petzl Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 a gre kdo 7.5. na zegnane motorjev, organizira IPA MK na dovjem? (tm pr hitlarju)
kađiva Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 a gre kdo 7.5. na zegnane motorjev, organizira IPA MK na dovjem? (tm pr hitlarju) ← ..pr Hitlarju... :o :o ....no ja mogoče pa pridem B)
Sanda7 Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 jaz pa sem se furala danes :OK: odličnih 100km
kađiva Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 jaz pa sem se furala danes :OK: odličnih 100km ← ..pa kaj,...jz sem se pa včerej :P ....tud ca. 100km :) ...no ja edin ti si bla gotov na ridah,..jz pa ne :cry: ..... :D :D
Petzl Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 ..pr Hitlarju... :o :o ....no ja mogoče pa pridem B) ← ja jes mu pravm kr hitlar, zato k tko stoji :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se