Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
..pa kaj,...jz sem se pa včerej :P ....tud ca. 100km  :)

Kar hvalta se ja, js sm biu pa na morju :P ......................................z avtm :doze:

Objavljeno

Si pa zgoden, je se 3 mesece cajta.

Objavljeno
A gre kdo v Srednjo dobravo na zbor?

lp

Ja sevede da gremo,...že od samga začetka po moje hodm na njihove zbore,tko da tud letos se vidmo gor :OK:

Sej a nis bil ti že lan gor z Benotam in company?? :hmm:

Aja pa kakšn burnout bomo tud videl gor :grim ........gues who :devil:

Objavljeno

ojoj jest sm pa mislu, da je to dons k smo tut 9.ga :oops: pa sm se ze cev dopone sekiram k je dz :blush: :slap:

Objavljeno
..pa kaj,...jz sem se pa včerej :P ....tud ca. 100km  :)

...no ja edin ti si bla gotov na ridah,..jz pa ne :cry: ..... :D  :D

ma veš da nisem šla čel ride za spremembo in veš zakaj,zato ker sem že tko imela 100km samih ovinkov,najprej do kalc nato do hotedrščice čez čeni vrh na col ajdovščino pa trapaste zabasane rebrnice na postojno in domov

Objavljeno
jaz pa sem se furala danes  :OK: odličnih 100km

Jaz pa danes. Mokrih 80 Km.

Lp Cvetoo.

Objavljeno
Jaz pa danes. Mokrih 80 Km.

Lp Cvetoo.

Jest pa sneženih 150 Km :kva2: :kva2: :kva2:

samo z avtom :worship:

Avstrija - Louis, :OK: tam pa polna trgovina samih slovencev

Objavljeno
Jest pa sneženih 150 Km :kva2:  :kva2:  :kva2:

samo z avtom :worship:

Avstrija - Louis,  :OK:  tam pa polna trgovina samih slovencev

A bomo novi :hmm: :OK:

LP Cvetoo.

BTW, copatka se nimam :doze:

Objavljeno

Saj veš Cveto . Yerrya TDM žuli zadnja in da se more za vikend nekam odpeljat pa makar na štirih kolesih :OK: nima toplega doma. :yea2:

Cveto kaj pa motor se je obnesu na dežju a je po vožnji občutu kaj cunje :whistle:

Objavljeno

Kva je zdej a je vsa mladina na faksih in v knjigah :yea2: da se kle nč ne dogaja,bi si človk mislu ko bo slabo vreme da bo kle vroče pa nč tuga :nono:

Objavljeno
Kva je zdej a je vsa mladina na faksih in v knjigah :yea2:  da se kle nč ne dogaja,bi si človk mislu ko bo slabo vreme da bo kle vroče pa nč tuga :nono:

...ah dej no ne ga srat,....mi smo z mislimi že pri prvem lepšem dnevu v tem tednu :OK: ....za vikend pa ma da je spet akcija :yea1:

Objavljeno

če bo v nedeljo vreme,se bom jst 'parkiral' na laborah :)

Objavljeno

ob nedeljah je moj parkplac frej, tko da ti kar ;)

Objavljeno
če bo v nedeljo vreme,se bom jst 'parkiral' na laborah :)

...kaj mulc a hrup boš zganjal spet :angry2: ....ti bom policijo poklical boš vidu.....

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ...

mal heca....no jz tud pridm kej pogledat če bo vreme :OK:

Objavljeno

sem vedla da gorenci oz gorenjke niso kar tako :OK:

Objavljeno

Če bi šel kdo prot večer (beri okrog 18:45 iz Kranja) v Ljubljano pa rab prevoz nej me kontaktira. .) :OK:

cilj: MC Firestarters pa Orto bar (Slon in sadež). :D

Objavljeno

Zakaj sm se rodil tok prezgodej :slap: .Nas so tršice za lase vlekle na pa da so striptis po netu zganajle. :yea1: .To bi si pa rad ugledal :eek: in verjetno vsak osnovnošolec pri spolni vzgoji.

Objavljeno

:slap: , se strinjam ! K smo mi v solo hodil je blo prepuscen bol domisliji, zdej pa tak napredek :OK: . Mogoce pa na kaksne govorilne..... :devil:

Objavljeno
Saj veš Cveto  . Yerrya TDM  žuli  zadnja in da se more za vikend nekam odpeljat pa makar na štirih kolesih :OK:  nima toplega doma. :yea2:

Cveto kaj pa motor se je obnesu na dežju a je  po vožnji občutu kaj cunje :whistle:

Ma ej, sem prišel domov tako usran, da ga je bilo treba pošteno oprati.

Tale servis je bil pa zeloooo slabo časovno usklajen.

Kaj zdaj, vreme naročeno?

LP Cvetoo.

Objavljeno

Ja CVETO upam da bo vreme :OK: grem v soboto z ženo na dolenjske griče, družinske stvari :fight2: Za nedeljo pa en velik ovink čez Čakovec ,

Murska, Maribor in domov :yea2: :yea1: Da mal zlahte obletam da ti dajo pol mir :whistle:

Sam da bo vreme O:-)

Objavljeno

.... :cry: ...vremena po zadnjih podatkih ne bo..... :cry: :cry:

aaaaaaaaaa men se bo utrgal!!!!!! :angry2: :angry2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!