smrekca Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 Nekaj smo se menili, da bi zamenjali lokacijo, in bi se dobivali ob četrtkih ob 19h pri johanci :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Tam majo tud biljard, tako da ne bo dolgčas :P :D Povejte če je kdo za, ali pa ima kdo drug predlog Ja, v Johanci (tja sm pa včash velik hodila biljard igrat, ko sem znala še dobro udarjat) bi pa res poleg pijačke lahko še kkšno zašpilal...da se ne bo samo pilo, temveč tudi družno rekreiralo (prijetno s koristnim). Edino kar me majčkeno skrbi, je tisti zakajen zrak, k se nabere v oblakih v tistih prostorih :? No, za dobro družbo bom tud to prenesla anje anje :D
Lupek Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 Jest sn tud gorenc. Sm pa iz Žirov natančnej.
Dirkac Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 Johanca - je fajn. :OK: Dejmo gorenci no, a vas je res tolk mal.
gebre Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 Johanca - je fajn. :OK: Dejmo gorenci no, a vas je res tolk mal. Mal nas ni, sam velik brez prevoza <_< :BUA: LP by gebre
smeško Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 @smrekca - sej imajo tud 4 mize (biljardne) za nekadilce, jest grem vedno tja B) a se bomo dobil, al ja??? :P
smrekca Objavljeno September 18, 2003 Opozori Objavljeno September 18, 2003 @smrekca - sej imajo tud 4 mize (biljardne) za nekadilce, jest grem vedno tja B) a se bomo dobil, al ja??? :P :blink: Aaaa? :huh: A so to une mize za zaprtimi vrati (se mi zdi ja, da so ena vrata na konc al pa zavese..ne spomnim se več dobro)? Drgač pa mene ne bo danes...bom zarad prehlada obmirovala v posteljci, da se pocajtam za vikend. Pa poročajte, kje ste se srečali in kako ter kolk vas je blo...pridni :D Pozdrav vsem!
Dirkac Objavljeno September 18, 2003 Opozori Objavljeno September 18, 2003 (popravljeno) Mene dons tud ne bo, ker ne znese.:( Mejte se fajn. :) Popravljeno September 18, 2003. Popravil Dirkac
JerryTDM Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Kaj če bi se še gorenjci za kakšno furo zmenil, al ste že vsi pomrznili :yea2: :OK:
AlterMann Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 jah... sej AM že hodi tja vsak četrtek igrat biljard... jest sem za! Popravek: vsak drugi četrtek... miza št. 1..... od cca. 20.00 - 24.00... Včeraj vas ni blo glih prou velik.... Videl (poznal) samo Jasona.
gebre Objavljeno Oktober 6, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2003 Očitno Killroy še ni najavil...v glavnem midva prideva ta četrtek v Kran, pa ne vem kje se dobivate/mo a še kr pri rondoju al že v Johanci?
JerryTDM Objavljeno Oktober 6, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2003 Očitno Killroy še ni najavil...v glavnem midva prideva ta četrtek v Kran, pa ne vem kje se dobivate/mo a še kr pri rondoju al že v Johanci? V četrtek pri Johanci od sedme do osme ure :yea2: :OK:
Tiger Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 A gre z gorenjskega konca kdo v soboto v brda na forumsko srečanje? :hmm:
JerryTDM Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 A gre z gorenjskega konca kdo v soboto v brda na forumsko srečanje? :hmm: Jest grem :OK: Lahko bi se nekje dobili in se odpeljali skupaj, :notworthy: :OK: :OK: O:-) :yea2:
Tiger Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 Jaz sem sicer še mal prehlajen ampak mislim da bo do sobote že O.K. B) Ti sporočim po PM pa se dobimo če bo zdravje dopuščalo :hmm:
Windsurf Objavljeno Oktober 20, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2003 Pozdravljeni gorenjci! V MB krožku je že kar nekaj časa govora o dejstvu, da smo motoristi sorazmerno pogosti porabniki krvi in njenih derivatov, katerih pa, žal prepogosto, primanjkuje v prav vseh slovenskih bolnišnicah. Nam vsem bi radi dali malo zagona in pripravili motosvetovce in ostale motoriste, da bi naslednji teden, recimo v torek in/ali sredo, v sklopu svojih sekcij, krožkov... organizirano stopili do lokalne bolnišnice in zavihali rokave! Več o tem v TEJ TEMI... Lep motoristični pozdrav iz Maribora! Windsurf p.s.: sporočilo z enako vsebino bo objavljeno v vsaki sekciji...
JerryTDM Objavljeno Oktober 31, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2003 Ali ste gorenjci že vsi zmrznili, ali pa odšli na zimsko spanje, ker nič novega ne napišete :notworthy:
spidy Objavljeno Oktober 31, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2003 Ali ste gorenjci že vsi zmrznili, ali pa odšli na zimsko spanje, ker nič novega ne napišete :notworthy: pomrznl vsi povsrt! pa sej vidiš kva za en kurc je vreme!!!
JerryTDM Objavljeno Oktober 31, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2003 (popravljeno) pomrznl vsi povsrt! pa sej vidiš kva za en kurc je vreme!!! Pa ne gre se za vožnjo, za kakšno drugo dogajanje ali debate, za vožnje tako ali tako skoraj ne bo vremena do pomladi, razen kakšni trpežni enduro člani :notworthy: :OK: Popravljeno Oktober 31, 2003. Popravil JerryCBR
spidy Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 No a se še ke jdobivate al nič?
[rain] Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 trzic. oziroma ene 5 km izven.
AlterMann Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 No a se še kej dobivate al nič? Jast sm se učer spet dobiu pr Johanc. :P Sam. :hmm:
JerryTDM Objavljeno November 8, 2003 Opozori Objavljeno November 8, 2003 Jast sm se učer spet dobiu pr Johanc. :P Sam. :hmm: Ali so te pol tud tvoji kolegi za biljard pustili na cedilu :lol1: :notworthy: :hmm: O:-)
AlterMann Objavljeno November 8, 2003 Opozori Objavljeno November 8, 2003 A ti je bilo pol kaj dolgčas? Niti ne. So ble une sošolke tam, (dobrveškere) pa sm te čist pozabu poklicat. ;)
Metlca Objavljeno November 9, 2003 Opozori Objavljeno November 9, 2003 sm te čist pozabu poklicat. ;) Aj jaj jaj Alter, dej drugič prosm ne pozab name :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se