JerryTDM Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Da se ne boste vsi samo hvalil :fight2: Jest sem pa šel malo v mrzle kraje :OK: , čez Sorco :OK: Tut je blo 120 Km :yea1:
Maverick Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 (popravljeno) Kuko zgleda kej cesta cez sorco. Dons sm mu namen it cez pa sem se u bohinski bistrici raje obrnil, kr so bli zlo cudni oblaki tm gor, pa su nazaj na ovinke.Mogoce smo se kje se srecal? Popravljeno April 15, 2005. Popravil Maverick
JerryTDM Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 Kuko zgleda kej cesta cez sorco. Dons sm mu namen it cez pa sem se u bohinski bistrici raje obrnil, kr so bli zlo cudni oblaki tm gor, pa su nazaj na ovinke.Mogoce smo se kje se srecal? ← Jest sem šel skoz Bohinsko bistrico šele ob pol 8 zvečer :slap: sem bil bolj pozen. Drugače je pa cesta dobra, skoraj brez peska, samo zgoraj pri vrhu malo mokra, ker je še dosti snega in teče voda čez cesto. :OK: :OK: :OK:
Sanda7 Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 pridete kej na ride,pa gremo pol v kočevje nas bo gizmo vodil baje da se dobimo gor okol 15h,če le ne bo dež,za enkrat dobr kaže
peco Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 Z Metalbikom greva zejle prod Kočevju - glede vremena upamo na najboljše. :unsure:
Sanda7 Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 ma sta mal zajebala,al pa ne no oglasta se na ridah bomo okoli 15h gor vreme še kr deži :OK:
kađiva Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 alo banda!!! :) Lejte kakšen vreme je,...kam se gre? :D :D ....no oz. jaz vem kam bi šel...v Postojno na en kofe...pol pa nazaj mal na ride za kakšno urco ali dve :OK: ...sam upam,da bo vreme zdržalo...da se ne bo slučajno v momentu pooblačilo :angry2: .... Ajde povejte kdo je za :) lp cagiva B)
batzajla Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 ma jst sm si že splaniral en kup dela za faks k sm mislu da bo scalo... tko da verjetn sam mal pred iskro,pogledat gp pol pa za mizo. popoldne bojo pa BAJE plohe,tolk da veste .)
flero Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 ...kje?...pa kdaj?...častim kofi... lp flero
kađiva Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Jz bi glede na vremensko napoved kr kmal že šel....ker za popoldne plohe napovedujejo....tko da bi predlagal ob 11h al pa 11.30h pred Rondojam .) ne vem povejte če vam je kul
flero Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 ...jest bom ob 11ih tm...vidmo... lp flero
spidy Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Kdaj pred iskro? Kam po rondoju? Smesko in jest rajtamde uletiva pred krožni otok. LP SPidy Joži je šla, prišla pa Meri
batzajla Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 jst bom pomoje čez kšno uro pred iskro,spidy prpel moped pokazat :OK: pa še tamauga mal zjagej :D
Sanda7 Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 tuki nad postojno so čist temno modri skor črni oblaki kar ne pomeni nič dobrega,skratka dež bo vsak čas :angry2:
JerryTDM Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Jz bi glede na vremensko napoved kr kmal že šel....ker za popoldne plohe napovedujejo....tko da bi predlagal ob 11h al pa 11.30h pred Rondojam .) ne vem povejte če vam je kul ← Takrat sem bil jest že na ridah, zakaj ne greste prej od doma, če se ve kakšen bo vreme :? Mini je smer kazal dež :slap: Radovljica - ride - Cerknica - čez Bloke - Ljubljana - Litija - Zagorje - Trbovlje- Celje - Tuhinska - Kamnik - Radovljica Skoz bežanje pred temnimi oblaki, vseeno prišel suh domov :OK: :OK: :OK:
Sanda7 Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 bravo jerry :OK: k to berem mi je pa kr pošteno žal da ga nisem nič zajahala
glažar Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Yerry TDM ti sporočam da sem včeraj pričel turo in to ob 12 sem jo piću proti dolenjskim gričem vreme enkratno toplo sonce cel dan :kva2: Danes pa se zjutraj prebodim v lepo sončno jutro :yea1: z ženo jo mahneva proti Novem Mestu Gorjanci cesta odlična,Metlika ,Črnomelj,Semič,Žužemberg,Ivančna,Bogenšperk, Litija,potem na Vače,Moravče,Domžale,Golnikin pod gorami domov.od Ivančne sva pa bežala pred dežjem ,a se nisva dala Domov sva prišla suuhaaa :yea2: To da se ne damo presenetit če tudi nam vremenarji napovejo slabo vreme :yea1:
kađiva Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 (popravljeno) evo dons sem se spet navozil :OK: :OK: najprej smo mal čez 11h s flero-tam in co. odpeljal pooočasi prot ridam....sicer se je že kr pošteno stemnilo nad Logatcom ampak mi se ne damo. Postanek na ridah,kjer ni bilo ravno veliko ljudi sem izkoristil za tri vožnje :) ...in že smo hiteli in bežali pred dežnimi kaplami proti domu :wacko: ok parkiram motor doma,neki pojem....hočem it v mesto na sladoled s kolesom pa kličem Rock-a kje so....pa prav da naj grem z njimi na Bled,...evo sem že hiter pospravu bicikel pa spet motor ven potegnu,tamauga zadi na zic vrgu in smo šli na Bled na kofe :D ..nazaj grede nas je mal pralo do Lesc....potem pa do Kranja na srečo nč več :rolleyes: ...v glavnem spet en lep dan....z nekaj mokrimi in vetrovnimi dodatki :P lp cagiva B) Popravljeno April 17, 2005. Popravil cagiva
flero Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 bravo jerry :OK: k to berem mi je pa kr pošteno žal da ga nisem nič zajahala ← ...ja res ti je lahko :( ...škoda, blo je nobl fino... :OK: lp flero
Maverick Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Ja no dons jh je ene 120 padl valda s5 u bohn mal na uvinke pol smo sli pa probat cez Sorco pa na Škofja loko pa bi reku da se kksne pov mesca lih ni za tm vozt saj s cestakom mrz, mrzla cesta in mokra pa se kr dost kamnckov na cesti sploh kjer je cesta malo naceta...Smo se hotl ustavt u rondoju pa je blo u nasih koncih tko crno da smo dal celade gor pa odjahal dumu in prisli domov pred dezjem.
peco Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Svaka čast našim vrlim vremenarjem. :SS :SS Sosedova Pepa ve več glede vremena.
mrki Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Svaka čast našim vrlim vremenarjem. :SS :SS Sosedova Pepa ve več glede vremena. ← :lol1: Mene so tud mal zajebal! A maš ti cifro od tele Pepe, da jo drugič vprašam kako kaže?
smeško Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Mrki si ti slučajno Bitenjčan? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se