glažar Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Kva je fantje :nono: , smo iz Štifte hotl prnest mal zegnane vodice :photo: dol k vam na grobnik pa ni blo nobenga več dol al pa ste že vsi ležal pod klopmi. :whistle: Res smo jest ,YerryTDM in Tiger štartal ob pol treh iz Štifte na :yea1: grobnik ,pa nobenga niker.Pogledal dirko ob ki je štartala ob 16,30h , in odšli proti domu ,doma ob 21,15h :OK: :kva2: Zakon. :kva2: Cveto kako je blo v Toskani ????? :whistle:
smeško Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 ja, ja punce majo rade mojo yamaho
smeško Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 (popravljeno) takole so se fantje pripravljal na vožnjo :worship: mal me zajebava tale sistem :glare: Popravljeno April 28, 2005. Popravil smeško
smeško Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 (popravljeno) pi**** Popravljeno April 28, 2005. Popravil smeško
smeško Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 nekateri so nažalost končali v pesku :(
smeško Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 nekateri so mogl mal pošravfat :OK:
smeško Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 tkole pa robi fehta za obeske in razlaga kolk prjatlov ma še s sabo :whistle:
peco Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Kva je fantje :nono: , smo iz Štifte hotl prnest mal zegnane vodice :photo: dol k vam na grobnik pa ni blo nobenga več dol al pa ste že vsi ležal pod klopmi. :whistle: Res smo jest ,YerryTDM in Tiger štartal ob pol treh iz Štifte na :yea1: grobnik ,pa nobenga niker.Pogledal dirko ob ki je štartala ob 16,30h , in odšli proti domu ,doma ob 21,15h :OK: :kva2: Zakon. :kva2: ← Ne bo držal - z Metalbikom sva vse dirke gledala na izteku zagrebškega ovinka. .) :OK:
divja zver Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Evo, še ena slikca iz Grobnika...
divja zver Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 no, tale je tud iz Grobnika :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
divja zver Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 (((še dobr, da to nism jz))) :kva2:
kađiva Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Kva je fantje :nono: , smo iz Štifte hotl prnest mal zegnane vodice :photo: dol k vam na grobnik pa ni blo nobenga več dol al pa ste že vsi ležal pod klopmi. :whistle: Res smo jest ,YerryTDM in Tiger štartal ob pol treh iz Štifte na :yea1: grobnik ,pa nobenga niker.... ← ...hmmm tud jaz sem bil do 17.15 na Grobniku še,pa nisem ležal pod klopjo ampak na skali na hribčku :D ....pol sem pa počas odrinil v SLO nazaj .) lp cagiva B)
batzajla Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 no, tale je tud iz Grobnika :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← tele besnčanke :lol: :D
batzajla Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 ponavljam ponavljam kdor ma slike,kr komplet na matevz.hribar@siol.net ,kar je do 10Mb ni panike!
cvetoo Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 @ Glažar :D :OK: :D Tam blizu 1900 km, če odštejem nujno zlo(avtocesta) ceste široke, v bistvu prazne- razen seveda v mestih in večjih naseljih, asfalt grob a gladek in kot kaže so ga imeli malo preveč(so kar fino zavite). Italijani kot vedno prijazni, dragi, pa saj veš imeli so praznik oz. podaljšan vikend tak, da je bilo okoli turističnih znamenitosti zelo živahno. Lep začetek turistične sezone. Bom pa še kašno sliko pripel, vendar rabim malo časa, pa pogledati moram, če bo bolj primerno v temi o Toskani. BTW, kdo je tisti s tisto črno ninjo z rumeno črto, ki je slikan tudi na Grobniku?. LP Cvetoo.
GhostRR Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 (popravljeno) BTW, kdo je tisti s tisto črno ninjo z rumeno črto, ki je slikan tudi na Grobniku?. ← ninjo? :hmm: če si mene mislu, potlej sm tole :angry2: če pa je bil res kdo s kakšnim kvakom dol, pa ....:oops: Popravljeno April 29, 2005. Popravil GhostRR
batzajla Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 ...s tokratnega "nočnega" Grobnika si bom jaz zagotovo zapomnila atraktivno vožnjo v nakupovalnem vozičku... vse zanikam.vsaka podobnost z resničnimi osebami je le plod tvoje bujne domišljije :whistle:
glažar Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Cveto čestitam O:-) na srečnem povratku v naše hribe slike sem mal že prečekirov na Toskani -motosvet. krasno :OK: Pečo daj že enkrat fotru tisto lozinko od foruma :nono: da bo predral kva se dogovarjamo za furumu,in kam se peljemo, ne pa da mi štartamo iz Ribnce proti Grobniku on pa iz Grobnika v Ribnco na črpalki pa skupaj tankamo , :slap: Al pa mu kup svojga pa bo mir :yea1:
cvetoo Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 @ GhostRR :worship: Potem si pa ti tisti, ki me je v sredo malo nad ridami prehitel. :photo: Je bilo prepocasi zate ne? LP CVetoo.
JerryTDM Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Zdej pa raje povejte če gre kdo jutr kam :hmm: :hmm: :OK: :OK:
kađiva Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 ...ma jz raj ne povem kam grem "spet" jutr,ker bojo spet kakšni komentarji padal... :P ...v glavnem sej veste kam,...tko da če gre kdo zraven naj napiše....pol okol 14h bi šel jaz :) lp cagiva B)
gebre Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 @ GhostRR :worship: Potem si pa ti tisti, ki me je v sredo malo nad ridami prehitel. :photo: Je bilo prepocasi zate ne? LP CVetoo. ← Aha, potlej je pa bil to Ghost.
cvetoo Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Zdej pa raje povejte če gre kdo jutr kam :hmm: :hmm: :OK: :OK: ← No kam pa ti gres in kdaj .) LP Cvetoo.
Rock-46 Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 Kolkr ga jest poznam na ride, in to ob 14 iz kranja :) LP;Rock
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se